Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün bende sahurda çok yedim, açlık hissediyorum.
Çok olanda 1 t.k. cevizli tahin. Ne güzel sade incir yiyordum
Okadar olsun canim ne olacakki ondan..ben sahutda 3 incir 1 hurma ve 1 bardak kefir içtim...kefirde çok iyi geliyor kabizliğa karşi..
Kefir derken sivi tüketimi olarak serbestti dimi sahurda...

Son düzenleme:
Çok erken tartıldın çünkü

neden erken cnm anlamadim saat olarak mi

Kiz sen niye hergün kilo vermeyi bekliyosun,hergün kilo mu verilir böyle yaparsan diyeti cabuk birakirsin demedi deme

daha once diyet yaptigiinda hergun verirdim cnm ben
hastalik zaten bnmki heegub tartilmasam diyet yapamiyorum. dunki bi top dondurmayi masum sandim degilmis bence. cenemi tutamiyorum ne zor diyet yapmak ya

Slm kizlar bu hafta regli olduğum için oruç tutamadım yarinctekrar niyet edicem ıns.bu hafta yemek yedim malesef.hava çok isindi allah yardımcınız olsun çok zor oluyor sıcakta oruç tutmak.
Iftarda domates tavası bulgur pilavı ve tatli

Cok abarttın canım. Hadi ödül desek 2 ödül aynı anda yapılmaz
aynen
Bazen insanin abartiği dengeleyemediği günler oluyo..zaten sen yolun başindasin..dengelersin kafana takma.ve hergün tartilma..yoksa çabuk pes edersin moralsizlikten..
hiç böyle bir anda yükseldiğini görmemiştim
Bende artı gelsin tokadı yapıştırıyım diye bekliyordum.
Yok artık öyle şunu yedim bunu yedim havası atmak
Birdaha yediğini görmeyim

yok daha hava atmam bari cumaya kadar eksiye geri inebilsem.. ben de hayaller kuruyordum cuma 57 yi görürüm diye

hmm bizde seçenek yok gerçi olsada evdekiler çakar yemez bende en sevdiğim şerbetli tatlı. Hele ramazanda biz oğlan Parktan gelirken yarım kilo mutlaka alırdım. Çünkü onu görmemle elim ayağım hemen titrerdi. Şuan açık birsey alamamak bize yaradı. Ramazanda her akşam yumurtalı ramazan pide göm. Yarım kilo tulumba göm. Hepsini ben bitirirdim.ve 2 litre kola göm. Oyuzden çok çabuk veriyorum şuan. Onlar hayatımda yok. Ramazanın şuan bilmem kaçıncı günü ilk defa şerbetli tatlı yicem
kizlar ben bi haftalik sok diyet yapcam yoksa şevkim guvenim gidiyo kendime
Canım şok diyet yaparsın eksi görürsün fakat normal beslenmeye gecince gene aynı kılona gecicen. Sen kendine hakim olmalısın bir düzen oturtmalisin. 3 günluk 5 günlük şok diyetler ise yarasaydi şahsım adıma böle eziyet çekmez ayda 1 defa şok diyet yapar geçerim. Bence kendine güvenmeli karar vermelisin.

Canım bu sene en serin ramazanı yaşıyoruz çok şükür. Benim ilk oruç tuttuğum ay ağustostu aman Allahım o ne tecrübeydi.
Bi kaç ay evvel aklımdan şu geçti dedim o sıcakta çocuğu nasıl okula götürücem nasıl getiricem.

o
dogru biliyorum ama bi seferlik yapcam 79.9 gormek istiyom o bana yeter

Bugun esortman giydim kadife bana oval olurdu yuvarlak dururdu çevresi. Bugün düz döküldü çok hoşuma gitti ya

bende giydim yusyuvarlAk basen popo gobek igrencc

tebrikler darisi basimaa

Bizde burda üşüyoruz nerdeyse kalörferi açacağiz...stuttgart baysği soğuk

kizlar ben bi haftalik sok diyet yapcam yoksa şevkim guvenim gidiyo kendime
Ben ne şok diyetler ysptim..hiç tavsiye etmem..hani bir söz varya..tilki kürkcü dükkanina döner dolaşir dönermiş diye..o misal..ben en güzel ve kalici çözümü sağlikli ve dengeli beslenmekte buldum..hem kas erimeside oluyo benim vücüdum bu yüzden bayaği bi deformasyona uğradi kaslarda zayiflama oldu..spor ve sağlam beslenmeyle azda olsa toparlandi çok şükür.. farkinda olmadan kendime ne büyük kötülük yapmişim şok diyetler yaparak....hem tekrar hizli bir şekilde fazlasiylan geri aliyorsun o hizli giden kilolari

neden erken cnm anlamadim saat olarak mi

daha once diyet yaptigiinda hergun verirdim cnm ben
hastalik zaten bnmki heegub tartilmasam diyet yapamiyorum. dunki bi top dondurmayi masum sandim degilmis bence. cenemi tutamiyorum ne zor diyet yapmak ya
Bence kendine 1 gün belirli kaçamak günü belirle..mesela cuma veya cumartrsi uygun...bu günler dişinda kaçamak yapma

Ehehe aynen oyle yapariz ben beylikduzundeyim insallah sende ist diger ucunda degilsindir malum istanbul 2 şehir gibi
aynen diğer uçtayım kavacıktayım canım ben

bnmki 27 aylik parka cikarcam ben ondan heyecanliyim cok mutlu olacak kuzuum
hava biraz değişikti,deniz kenarında duramadık biz

bugün de baklava mı? Dolmayı her türlü tercih ederim

çok fark oluyor canım. Haftada bir kere yeyip peşine spor yapsan bir şey olmaz bence ama yine de sen bilirsin. Benim evde baklavayla imtihanımı bilseniz bana madalya takarsınız. Gün aşırı ev baklavası geliyo bize, karşımda yiyorlar çıtır çıtır ama yine de bakmıyorum yüzünedün akşam zorla ağzıma atacaklardı kızlar neredeyse, kızdım da bıraktılar peşimi..

Ev baklavası mi mana Allahım 1 tepsi yerim. Harbiden madalya takilmali sana. Yılın en sabırlı iradeli baklava savar seçerdik seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…