Kesinlikle o kişi benimEv baklavası mi mana Allahım 1 tepsi yerim.Harbiden madalya takilmali sana. Yılın en sabırlı iradeli baklava savar seçerdik seni.
Helal olsun sana..bravo.aynen diğer uçtayımkavacıktayım canım ben
hava biraz değişikti,deniz kenarında duramadık biz
bugün de baklava mı?Dolmayı her türlü tercih ederim
çok fark oluyor canım. Haftada bir kere yeyip peşine spor yapsan bir şey olmaz bence ama yine de sen bilirsin. Benim evde baklavayla imtihanımı bilseniz bana madalya takarsınız. Gün aşırı ev baklavası geliyo bize, karşımda yiyorlar çıtır çıtır ama yine de bakmıyorum yüzünedün akşam zorla ağzıma atacaklardı kızlar neredeyse, kızdım da bıraktılar peşimi..
bnm annem hep once bi taşım haslayip kara kuyunu doker. genc kizliktan biliyorum asinayim ben de oyle yaparim ama cok acelem vardi bi iki defa kimyonun yaninda iki tane de kesme seker attim acisini alsin diye guzel oldu vallaaci falan olmadi kimyon da gazını alıyo bakliyatların dengeliyo
merhabaa buse ben. kendini tanitir misin bana canim takimda misin. ben bu hafta geldim
Bende pişmanlık da yokpazartesi 58.4 tü bugün 59.8. üstelik tuvalete de çıktım
keşke abartmasaydım şimdi pişmanlık yaşıyorum
Sahurda serbest evetOkadar olsun canim ne olacakki ondan..ben sahutda 3 incir 1 hurma ve 1 bardak kefir içtim...kefirde çok iyi geliyor kabizliğa karşi..
Kefir derken sivi tüketimi olarak serbestti dimi sahurda...
Evet saat olarak erkenneden erken cnm anlamadim saat olarak mi
daha once diyet yaptigiinda hergun verirdim cnm ben
hastalik zaten bnmki heegub tartilmasam diyet yapamiyorum. dunki bi top dondurmayi masum sandim degilmis bence. cenemi tutamiyorum ne zor diyet yapmak ya
Şok yapacağına karbonhidratı keskizlar ben bi haftalik sok diyet yapcam yoksa şevkim guvenim gidiyo kendime
Kız biz hâlâ kalorifer yakıyoruzSlm kizlar bu hafta regli olduğum için oruç tutamadım yarinctekrar niyet edicem ıns.bu hafta yemek yedim malesef.hava çok isindi allah yardımcınız olsun çok zor oluyor sıcakta oruç tutmak.
Iftarda domates tavası bulgur pilavı ve tatli
Bende dün rüyamda sabaha kadar pasta yedimhmm bizde seçenek yok gerçi olsada evdekiler çakar yemezbende en sevdiğim şerbetli tatlı. Hele ramazanda biz oğlan Parktan gelirken yarım kilo mutlaka alırdım. Çünkü onu görmemle elim ayağım hemen titrerdi. Şuan açık birsey alamamak bize yaradı. Ramazanda her akşam yumurtalı ramazan pide göm. Yarım kilo tulumba göm. Hepsini ben bitirirdim.ve 2 litre kola göm. Oyuzden çok çabuk veriyorum şuan. Onlar hayatımda yok. Ramazanın şuan bilmem kaçıncı günü ilk defa şerbetli tatlı yicem
Canım şok diyet yaparsın eksi görürsün fakat normal beslenmeye gecince gene aynı kılona gecicen. Sen kendine hakim olmalısın bir düzen oturtmalisin. 3 günluk 5 günlük şok diyetler ise yarasaydi şahsım adıma böle eziyet çekmez ayda 1 defa şok diyet yapar geçerim. Bence kendine güvenmeli karar vermelisin.
Biz açtık bileBizde burda üşüyoruz nerdeyse kalörferi açacağiz...stuttgart baysği soğuk
Neyseki ev baklavasini sevmiyorum, hiç yapmamda, eşimde sevmez.aynen diğer uçtayımkavacıktayım canım ben
hava biraz değişikti,deniz kenarında duramadık biz
bugün de baklava mı?Dolmayı her türlü tercih ederim
çok fark oluyor canım. Haftada bir kere yeyip peşine spor yapsan bir şey olmaz bence ama yine de sen bilirsin. Benim evde baklavayla imtihanımı bilseniz bana madalya takarsınız. Gün aşırı ev baklavası geliyo bize, karşımda yiyorlar çıtır çıtır ama yine de bakmıyorum yüzünedün akşam zorla ağzıma atacaklardı kızlar neredeyse, kızdım da bıraktılar peşimi..
Ev baklavası mi mana Allahım 1 tepsi yerim.Harbiden madalya takilmali sana. Yılın en sabırlı iradeli baklava savar seçerdik seni.
Seninkiler ne güzel destek olmuş, benimkiler aa nolacak çirkin olmuşsun yeter daha verme diyorlar.Kızlar baklava aşerenler, çikolata yiyenler, kek yiyenler beni dinleyin bakalım
Bugün yolda iki aydır görmediğim iki arkadaşımla karşılaştım ikisi de kilo verdiğimi farketti ve devam et dediler, havalara uçtumİnanın bu öyle büyük bir mutluluk ki..kilo vermek, istediğini giyebilmek, hafif hissetmek harika duygular. Fakat biz ne yapıyoruz kekle çikolatayla yolu uzatıyoruz,amaçtan sapıyoruz ara ara. Olur tabii insanız sonuçta ama bugün bozduk yarın toplayalım, yolumuzdan sapmayalım. Burada olduğunuza göre bir takımda yarışmayı seçtiğinize göre yapabileceğinize inanıyorum.haydi utandırın herkesi..
Bugün burada denize girenleri gördüm. Öyle söyleyeyim sana. dün sıcaktan ve lodostan başım çok ağrıdı ama bugün lodos yok şükürKız biz hâlâ kalorifer yakıyoruz
Yetmedi, evde hırka giyiyorum
Yetmedi, battaniyenin altında oturuyorum
Yetmedi, sıcak su tuluğu koyuyorum
Yine yetmedi evde bazen maske takip burnumu ısıtıyorum
keşke burasıda ısınsa.
Az önce markete gittim, kışlık mantoyla
Öyle insanlar da vardır tabiiSeninkiler ne güzel destek olmuş, benimkiler aa nolacak çirkin olmuşsun yeter daha verme diyorlar.
Içten içe cekemediklerini farkediyorum
Sabaha kadar mı ne kadar özlediysenBende dün rüyamda sabaha kadar pasta yedim
Pazar serbest öğünüm için yine köstebek pasta yiyecem, malzemeleri aldım
Ayyyy kiskanclaaarrrrSeninkiler ne güzel destek olmuş, benimkiler aa nolacak çirkin olmuşsun yeter daha verme diyorlar.
Içten içe cekemediklerini farkediyorum
Alsana şok deseneŞok yapacağına karbonhidratı kes
cay asktir ya :) iciyorsak sebebi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?