Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar baklava aşerenler, çikolata yiyenler, kek yiyenler beni dinleyin bakalım

Bugün yolda iki aydır görmediğim iki arkadaşımla karşılaştım ikisi de kilo verdiğimi farketti ve devam et dediler, havalara uçtumİnanın bu öyle büyük bir mutluluk ki..kilo vermek, istediğini giyebilmek, hafif hissetmek harika duygular. Fakat biz ne yapıyoruz kekle çikolatayla yolu uzatıyoruz,amaçtan sapıyoruz ara ara. Olur tabii insanız sonuçta ama bugün bozduk yarın toplayalım, yolumuzdan sapmayalım. Burada olduğunuza göre bir takımda yarışmayı seçtiğinize göre yapabileceğinize inanıyorum.haydi utandırın herkesi..

Helal olsun sana..bravo.
Ne mutlu sana ..böyle ağir imtihanlarla başedebilmek her yiğidin harci değil..nefisle mücadele en zor mücadeleymiş...bunu başarana helal olsun...
Bende şerbet konusunda deneyimlerimi burda yazacağim bakalim hangisi uygunsa onu yapariz.

merhaba, hoş geldin canım
Ben kasım ayında mezun olup karantina sürecinde 9kg alarak geri geldim takıma ama aktif olamıyorum fazla
29 yaşındayım 20 aylık bir kızım var senin de varmış galiba küçük çocuğun Allah bağışlasın.
Bir de şok diyet yerine nilay keçecinin detokslarından yapalım mı? Detoks sonrası dikkat edilirse geri alınmıyor verilen kiloların çoğu daha önce denemiştim. Benim de motivasyon problemim var bir türlü düzen tutturamadım.
pazartesi 58.4 tü bugün 59.8. üstelik tuvalete de çıktım
keşke abartmasaydım şimdi pişmanlık yaşıyorum
Bende pişmanlık da yok
Nasılsa veririm kafasındayım. ‍♀
daha öncr başardım yine yapacağım diyorum kendime. Tek eksiğüm spor ona da halim mecalim kalmıyor.

Okadar olsun canim ne olacakki ondan..ben sahutda 3 incir 1 hurma ve 1 bardak kefir içtim...kefirde çok iyi geliyor kabizliğa karşi..
Kefir derken sivi tüketimi olarak serbestti dimi sahurda...
Sahurda serbest evet
Bende sadece sahurda 1 bazen 2 kupa çay içiyorum

neden erken cnm anlamadim saat olarak mi

daha once diyet yaptigiinda hergun verirdim cnm ben
hastalik zaten bnmki heegub tartilmasam diyet yapamiyorum. dunki bi top dondurmayi masum sandim degilmis bence. cenemi tutamiyorum ne zor diyet yapmak ya
Evet saat olarak erken
12 saat açlıktan sonra tartılmak doğru sonucu verir diyor diyetisyenler

Kız biz hâlâ kalorifer yakıyoruz
Yetmedi, evde hırka giyiyorum
Yetmedi, battaniyenin altında oturuyorum
Yetmedi, sıcak su tuluğu koyuyorum
Yine yetmedi evde bazen maske takip burnumu ısıtıyorum
keşke burasıda ısınsa.
Az önce markete gittim, kışlık mantoyla

Bende dün rüyamda sabaha kadar pasta yedim
Pazar serbest öğünüm için yine köstebek pasta yiyecem, malzemeleri aldım

Son düzenleme:
Neyseki ev baklavasini sevmiyorum, hiç yapmamda, eşimde sevmez.
Bugün fıstıklı hazır baklava aldım (Onu severim)
Kişi başı 2 şerden 6 tane.
Tabiki kendime almadım, köstebeği tercih ederim

Seninkiler ne güzel destek olmuş, benimkiler aa nolacak çirkin olmuşsun yeter daha verme diyorlar.
Içten içe cekemediklerini farkediyorum

Bugün burada denize girenleri gördüm. Öyle söyleyeyim sana. dün sıcaktan ve lodostan başım çok ağrıdı ama bugün lodos yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…