Takımın bekçisi, aman iyi sahip çıkİyi geceler hayırlı sabahlar hanımlarBi kaç saate burda olurum gene
Bende ölçülü ve yanında bol yeşillik ve bol acı olursa güzel wc ye cıkartıyor. Ama kalkıp sadece koca bir tabak sadece kısır yersem ertesi gün artı 1.5 kilo fark ediyordikkat et devamı gelmesin ama. ben 2 kaşık alacaktım mesela. 3 kaşık aldım. sonra 1 kaşık daha aldım. evet çok fazla değil ama dayanamıyoruz. dayanamayacaksan hiç yeme. ya da 4 yk koy tabağa. yanına da marul, salatalık, domates, acı biber. bir de çay yap yanına of offffff
evet yeşilliği bol olursa ve yanında domates salatalık olursa daha iyi oluyor.
ben de isteremçay yapiim sana ne dersin
Evet bende duydum dikkat etmese mide tekrar eski büyüklüğünü alıyormuş balon gibi e kadar yiyecek yüklerseniz o kadar tekrar büyüuebiliyormuş yani ameliyat filan hepsi boş her şey ye az yeKizlar mide ameliyati dedinizde aklima eşimin amca kizi geldi...oda mide ameliyati olmuştu sosyal medyada önce ve sonrasi resimlerini paylaşip duruyordu çok mutluydu ama bu uzun sütmedi..okadar verdiği kilolari geri aldi...önce nefsimize hakim olmaliyiz...ne yapilirsa yapilsin hepsi boş ve riskli
Dikkat et kendine kan degeelerine baktı istersen gerçi bu havalar da yorgunluk yapıyorYoğunum biraz. Haliyle yorgun. Sanırım kan değerlerimde değişti yada psikolojik. Hala lekeleniyorum. Bugün sahursuz oruç yaptım ilkindi de yine gitti. Bugün 10. Gün yarın lekede olsa tut uyum diyorum ama bugün beynimde davullar çaldı resmen
Canım benim gayet normal kilo alman kortizon kullanıyorsun inşallah hayırlı haberler alırsın bebişini de kucağına ondan sonra verirsin yine takma kafana senBen bayağı kilo aldım 6 kilo kadarcıkama hep yemekten değil kullandığım kortizon türü ilaçlardan ve tabiki bu corona stresinden yemek yemekten bir an önce diyete başlamam gerek ama o modada giremiyorum regl dönemindeyim bayramdan sonra buraya dönecem yeniden yoksa böyle olmayacak
benim bildiğim kadariyla kortizon sağlikli değildi ..almasan olmuyormuBen bayağı kilo aldım 6 kilo kadarcıkama hep yemekten değil kullandığım kortizon türü ilaçlardan ve tabiki bu corona stresinden yemek yemekten bir an önce diyete başlamam gerek ama o modada giremiyorum regl dönemindeyim bayramdan sonra buraya dönecem yeniden yoksa böyle olmayacak
Evde kalmak yaramadı bana daaBen bayağı kilo aldım 6 kilo kadarcıkama hep yemekten değil kullandığım kortizon türü ilaçlardan ve tabiki bu corona stresinden yemek yemekten bir an önce diyete başlamam gerek ama o modada giremiyorum regl dönemindeyim bayramdan sonra buraya dönecem yeniden yoksa böyle olmayacak
amin canımGünaydın kızlar huzurlu mutlu sağlıklı günlerimiz olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun herşey güzel ve gönlümüzce olsun yolumuz hep iyi insanlara çıksın
sen ne ara uyudun uyandın arkadaşım??Günaydın kızlar ben 10 da kalktım.
Bugün temizlik yapıcam. Baklavayi eritmem için güzel bir firsat
Canim üzülme onlar büyük konuşsun dursun kimin ne olacağini Allah biliyor..aceba sende benim kullandiğim ilaçlardanmi kullansan ..çok şükür bana iyi geldi düzeldim..hatta çildim çok kuruydu şimdi ipek gibi oldu...braz pahali ama deyiyor bence..birçok insan düzelmiş iyileşmiş bu ilaclarin yardimiyla..istersen özelden sana yardimci olabilirim..Ağlamak istiyorummm
Hayatımın hicbir döneminde bu kadar.kilolu kalmamıştım
Halbuki bu ramazan sürecinden çok umutluydum ama hareket olmayınca bir işe yaramıyor tek başına t
Yemeğe dikkat etmek
Evde spor da yapamıyorum dizlerim aciyor hemen
Artık göbeğini bıçakla kesip atmak istiyorum bir ara ne güzel 79 cm e düşmüştüm ama her gün 8 km yürürdüm şimdi tekrar 88 89 cm
Ben 68 kilodayken memlekete gitmiştim herkes şok olmuştu kız sen kilo mu aldın
Çok patavatsız insanlar var da
Şimdi 78 79
Herkes yemiş yemiş s*cmamis diye dalga geçecek özellikle de abimin karısı olacak yelloz
Daha 60 kiloydum
Kilo almadan birkaç ay önce şişko kamyon bilmemne demişti kendisi tam bir sokak supruntusudur de, zaten onun yüzünden aldım hep bu kiloları,kocam da sağ olsun ilgisizlikle üzerine eklememe.sebep olmuştu, 30 senedir tek kötü kelime konuşulmamış aile birbirine girdi,yalanları yüzünden neyse günahı boynuna ramazan günü bir şey demeyecegim
Şimdi ise 1 ay sonra muhtemelen memlekete gideceğim
Artık kurtulmak istiyorummmmmmmmm
Yaz canım şu an alacak paramız pek yok ama yine de aklımda bulunsun tabi ki ,teşekkürlerCanim üzülme onlar büyük konuşsun dursun kimin ne olacağini Allah biliyor..aceba sende benim kullandiğim ilaçlardanmi kullansan ..çok şükür bana iyi geldi düzeldim..hatta çildim çok kuruydu şimdi ipek gibi oldu...braz pahali ama deyiyor bence..birçok insan düzelmiş iyileşmiş bu ilaclarin yardimiyla..istersen özelden sana yardimci olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?