Size yasakay ne diyosun en sevdigim börektir. cok acıktıımmm
Yapamam, tek ben yediğim için.bu pazar yap işte. serbest günde.
Sıcaklarda ayrı bunaltıyor da, üşümektense bunalmayı tercih ederimOrası tam benlikmiş şu an elimde yelpaze her yer açık camın önünde serinleme ye calışıyırum menopoz basmalar offff
Kısır, salata yada cacık türü yersin, hamurişi olursa uzak duray yarin yaparsa bi 4-5 kasik yerim o zaman öglen
Anlamadım gitti, para senin vücut senin, bariz belli neyini saklıyonya bu mide küçültenler neden gizler ben de onu anlamamutanılacak bir şey sanki..
çok güzel yaparım gezom. Gel de sana yapayım birlikte yeriz
Bende küflü getiririm, olmazmı
ne yazmıştın merak ettim...................
eli de boş gelmezmiş gezom benimBende küflü getiririm, olmazmı
Gazaptan kaçılamamış anlaşılanBugun Ku menum 2 gündür unutuyorum
Sahur 1 dolma (şükür bitti artık) 1 adet salatalık
İftar
1 tabak bezelye yemeği
2 kase düğün çorbası
Yarım lavaş (ben yaptım)
Bide havuç baklava 1 adet
2 litre su bitti
Spor yürüyüş yaptık bugün
Almayan da var ama. Benim kardeşim de oldu ve üç senedir kilosu sabit. Ben de çok istedim olmayı ama cesaret edemedimKizlar mide ameliyati dedinizde aklima eşimin amca kizi geldi...oda mide ameliyati olmuştu sosyal medyada önce ve sonrasi resimlerini paylaşip duruyordu çok mutluydu ama bu uzun sütmedi..okadar verdiği kilolari geri aldi...önce nefsimize hakim olmaliyiz...ne yapilirsa yapilsin hepsi boş ve riskli
niye? eşin çocukların börek sevmez mi? börek yenmez mi yaaYapamam, tek ben yediğim için.
Kızım pasta yapacak, eşimde mangalık alıyım dedi
senden alıntı yapmıştım. bozuktu. nokta koydum. bir sonraki mesajımda yazdım.ne yazmıştın merak ettim
eli de boş gelmezmiş gezom benimbir küflü buldum ama nasıl bir şey anlatamam. Yemen lazım
Yalnız biz bugün baklavaydı, börekdi küflüydü küfsüzdü derken iyice şirazeyi kaydırıcaz gibi. Diyet değilde nefis yemek tarifleri takımına dönüyoruz yavaş yavaşneyse, oruç halimize veriyorum, yoksa uslu bir takımız biz..
Bulgurlan
Yanindada söğüş salatalik ye istersen..kisir fazla kaçmasin..
Ben diyetisyene giderken bir gün günümüz vardı. istediğin salatadan üç kaşık yiyebilirsin demişti, kısır da dahil. Tabii yanında karbonhidrat olmamak şartıyla
oyle yapcam misssCanım 5 6 kaşık ye bol acılı ye ve bol salatalık domatesleharika olur
dikkat et devamı gelmesin ama. ben 2 kaşık alacaktım mesela. 3 kaşık aldım. sonra 1 kaşık daha aldım. evet çok fazla değil ama dayanamıyoruz. dayanamayacaksan hiç yeme. ya da 4 yk koy tabağa. yanına da marul, salatalık, domates, acı biber. bir de çay yap yanına of offffff
evet yeşilliği bol olursa ve yanında domates salatalık olursa daha iyi oluyor.
ben de isteremçay yapiim sana ne dersin
oohhh yatamam ben yerim
yeşil çay demlerim size. sencha içerizbörek mörek kısır mısır kalmaz valla eritir gider güven bana
bosver sen yeme cnm borek cok tehlikeli yagli baya bosver aynenSize yasak
Bende yiyemiyorum, çünkü sadece ben yerim evdekiler yemez, bende yapmıyorum
yok korkarim yemem hamur isiKısır, salata yada cacık türü yersin, hamurişi olursa uzak dur
ben hic sevmem ama. arkadaslara getir tabiBende küflü getiririm, olmazmı
Kizlar mide ameliyati dedinizde aklima eşimin amca kizi geldi...oda mide ameliyati olmuştu sosyal medyada önce ve sonrasi resimlerini paylaşip duruyordu çok mutluydu ama bu uzun sütmedi..okadar verdiği kilolari geri aldi...önce nefsimize hakim olmaliyiz...ne yapilirsa yapilsin hepsi boş ve riskli
Almayan da var ama. Benim kardeşim de oldu ve üç senedir kilosu sabit. Ben de çok istedim olmayı ama cesaret edemedim
Yerim affetmem ama senede bir yapacağım birseyGazaptan kaçılamamış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?