Ayyy kısır kısır dediniz canım istediyemekler bitsinde bende yapayım bari
Abooov 1 tane havuç baklavaBugun Ku menum 2 gündür unutuyorum
Sahur 1 dolma (şükür bitti artık) 1 adet salatalık
İftar
1 tabak bezelye yemeği
2 kase düğün çorbası
Yarım lavaş (ben yaptım)
Bide havuç baklava 1 adet
2 litre su bitti
Spor yürüyüş yaptık bugün
Aynen öyleKizlar mide ameliyati dedinizde aklima eşimin amca kizi geldi...oda mide ameliyati olmuştu sosyal medyada önce ve sonrasi resimlerini paylaşip duruyordu çok mutluydu ama bu uzun sütmedi..okadar verdiği kilolari geri aldi...önce nefsimize hakim olmaliyiz...ne yapilirsa yapilsin hepsi boş ve riskli
Aynen öyleyizne yazmıştın merak ettim
eli de boş gelmezmiş gezom benimbir küflü buldum ama nasıl bir şey anlatamam. Yemen lazım
Yalnız biz bugün baklavaydı, börekdi küflüydü küfsüzdü derken iyice şirazeyi kaydırıcaz gibi. Diyet değilde nefis yemek tarifleri takımına dönüyoruz yavaş yavaşneyse, oruç halimize veriyorum, yoksa uslu bir takımız biz..
Börek yerlerde ıspanaklı yemezler.niye? eşin çocukların börek sevmez mi? börek yenmez mi yaa
senden alıntı yapmıştım. bozuktu. nokta koydum. bir sonraki mesajımda yazdım.
Gördüm hiç görmezmuyim ama görmemezlikten geldim.Abooov 1 tane havuç baklava
Perihan görmesin
Vallahi çok şanslısın. Gün boyu tutup Bi kaç saat kala orucu bozmak zorunda kalmak çok kötü oluyor ya.Bende .tam yatsi namazini kilacaktim regl oldum...neyseki bugünkü orucum boşa gitmedi...
Evet o hissi biliyorum..bütün gün oruç tut ..iftara 1 saat kala regl ol....busefer şansliydim....ama onunda mükafati vardir bence..niyet önemliVallahi çok şanslısın. Gün boyu tutup Bi kaç saat kala orucu bozmak zorunda kalmak çok kötü oluyor ya.
Evet o yönden şanslıymışsınBende .tam yatsi namazini kilacaktim regl oldum...neyseki bugünkü orucum boşa gitmedi...
Iyiyiz canım, iş nasıl gidiyorÇok yazmışınız geçmiş yapamadım. Bugün biraz yoğundu gelemedim.
Hepiniz iyisinizdir umarım
Yoğunum biraz. Haliyle yorgun. Sanırım kan değerlerimde değişti yada psikolojik. Hala lekeleniyorum. Bugün sahursuz oruç yaptım ilkindi de yine gitti. Bugün 10. Gün yarın lekede olsa tut uyum diyorum ama bugün beynimde davullar çaldı resmenIyiyiz canım, iş nasıl gidiyor
İyiyiz canm şükür sen nasılsın nasıl gidiyor. Bu arada sen hangi birimdesin canimÇok yazmışınız geçmiş yapamadım. Bugün biraz yoğundu gelemedim.
Hepiniz iyisinizdir umarım
Evde sağlık duydun mu ?İyiyiz canm şükür sen nasılsın nasıl gidiyor. Bu arada sen hangi birimdesin canim
Benimde 10 gün sürüyorYoğunum biraz. Haliyle yorgun. Sanırım kan değerlerimde değişti yada psikolojik. Hala lekeleniyorum. Bugün sahursuz oruç yaptım ilkindi de yine gitti. Bugün 10. Gün yarın lekede olsa tut uyum diyorum ama bugün beynimde davullar çaldı resmen
Iyi geceler canımben yatarr
iyi geceler gelecegin çıtırlarıı ❤
Duymadım da şeyi duydum. Sağlık ocağındaki doktorlar haftanın 2 günü ev ziyaretine gidiyorlar 1 saat onun gibimiEvde sağlık duydun mu ?
Evden çıkamayan hastalara gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?