Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abooov 1 tane havuç baklava
Perihan görmesin

Aynen öyle

Aynen öyleyiz
Nerden aldığımı yaz ve resim at, nasip olur gelirsem alırım inşallah

Birde yeni birşey öğrendim ..abone olduğum sağlikli beslenme ve spor video kanallarini takip ettiğim için bildiri geldikce dinliyorum videolari..
Kahveyi spordan önce değilde spordan sonra içilirse ysğ yakimini hizlandiriyormuş..çünkü spordan sonra yağ yakmaya devam ediyirmuş kaslar ve spordsn sonra yemek yeme tavsiye edilmiyor. Mümkünse 4 saat sonra yenirse daha iyiymiş...çünkü spor sonrasi kaslar yağ yakmaya devam ediyormuş ve yemek yenildiğinde yağ depolarini değil yemekteki alinan kaloriyi yakmaya yöneliyormuş..

Vallahi çok şanslısın. Gün boyu tutup Bi kaç saat kala orucu bozmak zorunda kalmak çok kötü oluyor ya.
Evet o hissi biliyorum..bütün gün oruç tut ..iftara 1 saat kala regl ol....busefer şansliydim....ama onunda mükafati vardir bence..niyet önemli

Iyiyiz canım, iş nasıl gidiyor
Yoğunum biraz. Haliyle yorgun. Sanırım kan değerlerimde değişti yada psikolojik. Hala lekeleniyorum. Bugün sahursuz oruç yaptım ilkindi de yine gitti. Bugün 10. Gün yarın lekede olsa tut uyum diyorum ama bugün beynimde davullar çaldı resmen

Benimde 10 gün sürüyor
Neyseki mukabelem az kaldı
Bi aksilik çıkmazsa cumartesi bitiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…