ramazanda yapamiyorum ben malesefGünaydın kızlar
Tartı günü öncesi herkese bol sporlu ama daha da önemlisi mutlu bir gün dilerim
Hayırlı sabahlar, nasılsın?Günaydın kızlar huzurlu mutlu sağlıklı günlerimiz olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun herşey güzel ve gönlümüzce olsun yolumuz hep iyi insanlara çıksın
Bir diyetisyen desteği mı alsan canımAğlamak istiyorummm
Hayatımın hicbir döneminde bu kadar.kilolu kalmamıştım
Halbuki bu ramazan sürecinden çok umutluydum ama hareket olmayınca bir işe yaramıyor tek başına t
Yemeğe dikkat etmek
Evde spor da yapamıyorum dizlerim aciyor hemen
Artık göbeğini bıçakla kesip atmak istiyorum bir ara ne güzel 79 cm e düşmüştüm ama her gün 8 km yürürdüm şimdi tekrar 88 89 cm
Ben 68 kilodayken memlekete gitmiştim herkes şok olmuştu kız sen kilo mu aldın
Çok patavatsız insanlar var da
Şimdi 78 79
Herkes yemiş yemiş s*cmamis diye dalga geçecek özellikle de abimin karısı olacak yelloz
Daha 60 kiloydum
Kilo almadan birkaç ay önce şişko kamyon bilmemne demişti kendisi tam bir sokak supruntusudur de, zaten onun yüzünden aldım hep bu kiloları,kocam da sağ olsun ilgisizlikle üzerine eklememe.sebep olmuştu, 30 senedir tek kötü kelime konuşulmamış aile birbirine girdi,yalanları yüzünden neyse günahı boynuna ramazan günü bir şey demeyecegim
Şimdi ise 1 ay sonra muhtemelen memlekete gideceğim
Artık kurtulmak istiyorummmmmmmmm
O tartı beni tam 5 kez 2 şer hafta sinir etti. Sen kazanacaksın emin olSu siralar hersey üstüme üstüme geliyor, o yüzden biraz sessiz takiliyorum kusuruma bakmayin,diyette problem yok tarti sinir etsede devam ediyorum karaciger temizligine kadar bu programa devam edicem orda kararliyim ama temizlikten sonra bi süre daha devam edip birakicam programi ( diyeti degil)
Maalesef , diyetisyen varsa aramızda ya da gidenler yanlış anlamasın ama bence boş yere paraBir diyetisyen desteği mı alsan canım
Ben her halimle yspmaya çalişiyorum programi bozmamak için...şu an biraz daha hafif yapiyorum sporumu ama ramazandan sonra yine artiracağim..ramazanda yapamiyorum ben malesef
Size deeeHayırlı sabahlar kızlar
Aynen canim..bununla ilgili dün tesadüfen bir video dinledim..almancaydi ama çok doğru şeyler anlatti adam.zaman ve para kaybi..arti olaraktan dahada kötü yapiyorlar düzelteceklerine...Maalesef , diyetisyen varsa aramızda ya da gidenler yanlış anlamasın ama bence boş yere para
Çünkü verdikleri bir liste
Ben devlete gittim 6 öğün verdi 3 ana 3 ara
Bağırsaklarımi temizlemem bir ayimi aldı
Bu ramazanda tek öğün beslendigim hâlde anca rahatladım iki öğün bile fazla gelirken....
Arkadaşım da şimdiye kadar 4 veya 5 òzel diyetisyen değiştirdi ama harfiyen uyuyordu ama bir türlü veremedi o da bıraktı artık kendim yaparım dedi kendi başına daha da güzel veriyor
Şahsen ona vereceğim paraya çocuğuma bir şey alirimyine de tavsiyen için teşekkürler
Aslında bende 3 ay kadar gittim ve asla bana uymadı, kilo verdim de, sürekli bisey yemem lazım kısmı beni yordu.Maalesef , diyetisyen varsa aramızda ya da gidenler yanlış anlamasın ama bence boş yere para
Bu ramazanda tek öğün beslendigim hâlde anca rahatladım iki öğün bile fazla gelirken....
Arkadaşım da şimdiye kadar 4 veya 5 òzel diyetisyen değiştirdi ama harfiyen uyuyordu ama bir türlü veremedi o da bıraktı artık kendim yaparım dedi kendi başına daha da güzel veriyor
Şahsen ona vereceğim paraya çocuğuma bir şey alirimyine de tavsiyen için teşekkürler
umudum oruclarda bakalim,az kaldi sabrediyorumO tartı beni tam 5 kez 2 şer hafta sinir etti. Sen kazanacaksın emin ol
masallah,ben de ramazandan sonra eliptige basliyacagim insBen her halimle yspmaya çalişiyorum programi bozmamak için...şu an biraz daha hafif yapiyorum sporumu ama ramazandan sonra yine artiracağim..
Sağ olasin eksik olmaAslında bende 3 ay kadar gittim ve asla bana uymadı, kilo verdim de, sürekli bisey yemem lazım kısmı beni yordu.
5, 6 öğün banada tamamen ters, senin durumun özel diye dedim.
Bende para tuxagı olarak görüyorum biz az cok ne zararlı ne yararlı biliyoruz ve burda birbirimizi de uyarıyoruz benim arkadaşım gitti 3 kilo verdi 2 ayda geri de aldı işin özü az ve 2 ögün yemek cok hareket yedigin den fazlasını yakmakMaalesef , diyetisyen varsa aramızda ya da gidenler yanlış anlamasın ama bence boş yere para
Gözün aydın yarın iyi sonuç alacaksın demekgunaydiiiin
cok mutluyum duramadim tartildim 82.4 ciktiiim
dün - 200 gitmiiss
Ağlamak istiyorummm
Hayatımın hicbir döneminde bu kadar.kilolu kalmamıştım
Halbuki bu ramazan sürecinden çok umutluydum ama hareket olmayınca bir işe yaramıyor tek başına t
Yemeğe dikkat etmek
Evde spor da yapamıyorum dizlerim aciyor hemen
Artık göbeğini bıçakla kesip atmak istiyorum bir ara ne güzel 79 cm e düşmüştüm ama her gün 8 km yürürdüm şimdi tekrar 88 89 cm
Ben 68 kilodayken memlekete gitmiştim herkes şok olmuştu kız sen kilo mu aldın
Çok patavatsız insanlar var da
Şimdi 78 79
Herkes yemiş yemiş s*cmamis diye dalga geçecek özellikle de abimin karısı olacak yelloz
Daha 60 kiloydum
Kilo almadan birkaç ay önce şişko kamyon bilmemne demişti kendisi tam bir sokak supruntusudur de, zaten onun yüzünden aldım hep bu kiloları,kocam da sağ olsun ilgisizlikle üzerine eklememe.sebep olmuştu, 30 senedir tek kötü kelime konuşulmamış aile birbirine girdi,yalanları yüzünden neyse günahı boynuna ramazan günü bir şey demeyecegim
Şimdi ise 1 ay sonra muhtemelen memlekete gideceğim
Artık kurtulmak istiyorummmmmmmmm
Moralim diplerde o.nedenle buraya girip.yazmak da istemiyorum yeni gelen Buse arkadaşım.sana da cevap yazacaktim ama o gün karambole geldi ya lis anlama canım aklımdasın ,kendi derdime düştüm de azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?