Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Su siralar hersey üstüme üstüme geliyor, o yüzden biraz sessiz takiliyorum kusuruma bakmayin,diyette problem yok tarti sinir etsede devam ediyorum karaciger temizligine kadar bu programa devam edicem orda kararliyim ama temizlikten sonra bi süre daha devam edip birakicam programi ( diyeti degil)

Bir diyetisyen desteği mı alsan canım

O tartı beni tam 5 kez 2 şer hafta sinir etti. Sen kazanacaksın emin ol

Bir diyetisyen desteği mı alsan canım
Maalesef , diyetisyen varsa aramızda ya da gidenler yanlış anlamasın ama bence boş yere para
Çünkü verdikleri bir liste
Ben devlete gittim 6 öğün verdi 3 ana 3 ara
Bağırsaklarımi temizlemem bir ayimi aldı
Bu ramazanda tek öğün beslendigim hâlde anca rahatladım iki öğün bile fazla gelirken....
Arkadaşım da şimdiye kadar 4 veya 5 òzel diyetisyen değiştirdi ama harfiyen uyuyordu ama bir türlü veremedi o da bıraktı artık kendim yaparım dedi kendi başına daha da güzel veriyor
Şahsen ona vereceğim paraya çocuğuma bir şey alirimyine de tavsiyen için teşekkürler

Aynen canim..bununla ilgili dün tesadüfen bir video dinledim..almancaydi ama çok doğru şeyler anlatti adam.zaman ve para kaybi..arti olaraktan dahada kötü yapiyorlar düzelteceklerine...

Aslında bende 3 ay kadar gittim ve asla bana uymadı, kilo verdim de, sürekli bisey yemem lazım kısmı beni yordu.
5, 6 öğün banada tamamen ters, senin durumun özel diye dedim.

Bende para tuxagı olarak görüyorum biz az cok ne zararlı ne yararlı biliyoruz ve burda birbirimizi de uyarıyoruz benim arkadaşım gitti 3 kilo verdi 2 ayda geri de aldı işin özü az ve 2 ögün yemek cok hareket yedigin den fazlasını yakmak

Moralim diplerde o.nedenle buraya girip.yazmak da istemiyorum yeni gelen Buse arkadaşım.sana da cevap yazacaktim ama o gün karambole geldi ya lis anlama canım aklımdasın ,kendi derdime düştüm de azıcık

yok cnm onemli degil. bi ayda guzel kilo verebilirsin aslinda bi de korse giy bence madem bu kadar acimasizlar

kac yasindasin boyun kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…