Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah mesajları okurken canım kısır çekti zalımlar
Ama evde tekim (kızımı fasulyeden sayıyorum yemek konusunda) yaparsam hepsini yerim diye yapmıyorum
Ramen yapmaya taktım ama bu sefer de
açlık değil sürekli bir şeyleri canım çekiyor benim ve tadımla bırakamıyorum

gunaydiiiin

cok mutluyum duramadim tartildim 82.4 ciktiiim
dün - 200 gitmiiss
Cok sevindim canım gözün aydın böyle devammmmm
bende dün seni sordum benim dişli Rakibem nerde diye canm sana bu haller hiç yakışmıyor ciddi kilolar veren biri nasıl kendine bu kadar haksızlık eder adlı eseri okuyoruz şuan. Yapma Allah aşkına canım kaldığın yerden devam. İnsanların dediğine bakarsan bu hayatta yaşama sebebin kalmaz. Oyuzden yarın ve sonrası güzel sonuçlar bekliyoruz senden
amin canım❤
sen ne ara uyudun uyandın arkadaşım??
sorma canm ya napayim sahura kadar uyuyamıyorum. Sabah ta artık uyuyamıyorum İzmir yanıyor çok sıcak bugün 41 derece . Ben hayatta sıcakta uyuyamam. Sıcağı yazı sevmem.
günaydin kizlar, tarti sinirimi bozmaya basladi en sonunda camdan firlatip aticam o olacak
Napti bu tartı sana

Hamileyken gitmiştim ben de diyetisyene.
Takibimi yapan kadın doğum doktoru fazla ve hızlı kilo aldğmı söylüyordu kendi başıma bir şey yapmayı göze alamadım sağlıklı bir şekilde bebeğin de ihtiyacı olanları alabilmesini istediğim için gitmiştim.
Hayal kırıklığıydı. Hazır lsite üzerinde arttırma yapmıştı bana sadece. Kilo almam içinmiş
Ekmekler, pilavlar, makarnalar uçuyordu havada
Şans işi bu da biraz.

Çok zorlanıyorsan bence şimdi bırak. Zorlanmak sana stres olarak dönüyor belli ki o yüzden tartıda oynama olmuyordur

yarin iftarda kaynanama gidicez hic disari cikmiyo onlarda oglumu cok ozlemisler gidelim dedim bende. 20 dk
lik yol arabaya binip evlerine gircez.

cok utaniyorum. camisligimdan keske korsem olsaydi
Boyun kaç canım? 82 kilo hiç de nitelendirdiğin gibi bir kilo değil.biraz tombulsun işte. Hem kv ler tombul gelin severler, sıkma sen canını :)

Ben üç farklı diyetisyene gittim ve hepsinde de güzel sonuç aldım. Ama ne yaptım? Kilo verdim nasılsa deyip listemin dışında eskisi gibi yemeye başladım ve hoop başa döndüm. O yüzden şimdi diyetisyenden mucize beklemeden önce çuvaldızı bir kendimize batırmamız gerek. Burada kilo verdikten sonra yine aynı şekilde devam edersek sonuç yine aynı olacak, aynen onun gibi. Kilo vermeyi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi bir kişi, kurum veya takımla bağdaştırmadan sadece kendi beynimizle halledebilirsek sonuç mükemmel olacak ama ahh onu yapabilsek.. İnşallah bu sefer olacak

Hadi inşallah rakibim. Illa tartıda beni ez diyon yani ac tavuk misali yine gaza gelicem galiba

yarin iftarda kaynanama gidicez hic disari cikmiyo onlarda oglumu cok ozlemisler gidelim dedim bende. 20 dk
lik yol arabaya binip evlerine gircez.

cok utaniyorum. camisligimdan keske korsem olsaydi
Estağfurullah Canım benim ben de çok yediğim zaman Öküz gibi yedim yazıyordum buraya tesadüfe bak sabah Facebook'ta bizim köyün grubunda bir camış fotoğrafı paylaşmışlar the Ben de kaydettim o kadar tatlı hayvanlar ki

Yine de kendine haksızlık etme eminim bu halinle de guzelsindir

Boyun kaç canım? 82 kilo hiç de nitelendirdiğin gibi bir kilo değil.biraz tombulsun işte. Hem kv ler tombul gelin severler, sıkma sen canını :)

boyum sadece 1.60 inan korkunc goruntum var. ben popo gobek kilo aliyorum normalden daha berbat duruyor o yuzden kizi zayif oteki gelini zayif hic de sevmiyo valla balik sever de beni napsin. beni zayif gostercek bi seyler giyip gidicem napalimmm

aynen bencede beyinde bitecek

32, 155cm minnnnacikim o nedenle vermem lazimm
bende ayniyim senle sadece 1.60
vericez insallah hepimiz
oysa ne zevkliydi duusunmeden yemek yemek onune geleni tatlilari yemekk
vermesi de zevkli olsaydii keske

ahahah cok tatlisin sag ol cnm
sizib köyde cok alemmis nerelisin sen

Hatta gecen yıl öz dayımın kızı bana ne yaptı. Farkli sehirlerde yasiyoruz beni epeydir görmüyordu. Kendisi 100 kilo otururken sohbet ederken birden ne dedi şii zayıfım diye sevinme şuna bak yüzün küçücük kalmış git botox yaptir dedi. Ki hiç ona demem kilolusun soylesin boylesin. Ama boyle dalga gecip azarlar gibi söyluyor. neyse araya laf karistirdim kalabaligiz ailecek. Hala ısrarla tekrarliyo benim de tepem bir attı dedim birlikte gidelim sen de gobegini aldir. Bana bir küstüler ana kiz. E siz bana söylerken her defasinda ben susuyordum cevap verince noldu anlamadim. O bana espri yapiyormuş ben onu nasıl dermisim. Sende ac ağzını yum gözünü söyle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…