Cok sevindim canım gözün aydıngunaydiiiin
cok mutluyum duramadim tartildim 82.4 ciktiiim
dün - 200 gitmiiss
bende dün seni sordum benim dişli Rakibem nerde diyeAğlamak istiyorummm
Hayatımın hicbir döneminde bu kadar.kilolu kalmamıştım
Halbuki bu ramazan sürecinden çok umutluydum ama hareket olmayınca bir işe yaramıyor tek başına t
Yemeğe dikkat etmek
Evde spor da yapamıyorum dizlerim aciyor hemen
Artık göbeğini bıçakla kesip atmak istiyorum bir ara ne güzel 79 cm e düşmüştüm ama her gün 8 km yürürdüm şimdi tekrar 88 89 cm
Ben 68 kilodayken memlekete gitmiştim herkes şok olmuştu kız sen kilo mu aldın
Çok patavatsız insanlar var da
Şimdi 78 79
Herkes yemiş yemiş s*cmamis diye dalga geçecek özellikle de abimin karısı olacak yelloz
Daha 60 kiloydum
Kilo almadan birkaç ay önce şişko kamyon bilmemne demişti kendisi tam bir sokak supruntusudur de, zaten onun yüzünden aldım hep bu kiloları,kocam da sağ olsun ilgisizlikle üzerine eklememe.sebep olmuştu, 30 senedir tek kötü kelime konuşulmamış aile birbirine girdi,yalanları yüzünden neyse günahı boynuna ramazan günü bir şey demeyecegim
Şimdi ise 1 ay sonra muhtemelen memlekete gideceğim
Artık kurtulmak istiyorummmmmmmmm
sorma canm ya napayim sahura kadar uyuyamıyorum. Sabah ta artık uyuyamıyorum İzmir yanıyor çok sıcak bugün 41 derece . Ben hayatta sıcakta uyuyamam. Sıcağı yazı sevmem.amin canım❤
sen ne ara uyudun uyandın arkadaşım??
Napti bu tartı sanagünaydin kizlar, tarti sinirimi bozmaya basladi en sonunda camdan firlatip aticam o olacak
Çok zorlanıyorsan bence şimdi bırak. Zorlanmak sana stres olarak dönüyor belli ki o yüzden tartıda oynama olmuyordurSu siralar hersey üstüme üstüme geliyor, o yüzden biraz sessiz takiliyorum kusuruma bakmayin,diyette problem yok tarti sinir etsede devam ediyorum karaciger temizligine kadar bu programa devam edicem orda kararliyim ama temizlikten sonra bi süre daha devam edip birakicam programi ( diyeti degil)
Boyun kaç canım? 82 kilo hiç de nitelendirdiğin gibi bir kilo değil.biraz tombulsun işte. Hem kv ler tombul gelin severler, sıkma sen canını :)yarin iftarda kaynanama gidicez hic disari cikmiyo onlarda oglumu cok ozlemisler gidelim dedim bende. 20 dk
lik yol arabaya binip evlerine gircez.
cok utaniyorum. camisligimdan keske korsem olsaydi
Ben üç farklı diyetisyene gittim ve hepsinde de güzel sonuç aldım. Ama ne yaptım? Kilo verdim nasılsa deyip listemin dışında eskisi gibi yemeye başladım ve hoop başa döndüm. O yüzden şimdi diyetisyenden mucize beklemeden önce çuvaldızı bir kendimize batırmamız gerek. Burada kilo verdikten sonra yine aynı şekilde devam edersek sonuç yine aynı olacak, aynen onun gibi. Kilo vermeyi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi bir kişi, kurum veya takımla bağdaştırmadan sadece kendi beynimizle halledebilirsek sonuç mükemmel olacak ama ahh onu yapabilsek.. İnşallah bu sefer olacakHamileyken gitmiştim ben de diyetisyene.
Takibimi yapan kadın doğum doktoru fazla ve hızlı kilo aldğmı söylüyordu kendi başıma bir şey yapmayı göze alamadım sağlıklı bir şekilde bebeğin de ihtiyacı olanları alabilmesini istediğim için gitmiştim.
Hayal kırıklığıydı. Hazır lsite üzerinde arttırma yapmıştı bana sadece. Kilo almam içinmiş
Ekmekler, pilavlar, makarnalar uçuyordu havada
Şans işi bu da biraz.
diyetle bi SIKINtim yok canim , diyet zorlamiyor da hayat zorluyor :)Çok zorlanıyorsan bence şimdi bırak. Zorlanmak sana stres olarak dönüyor belli ki o yüzden tartıda oynama olmuyordur
O hepimizde var canım. İmtihan dünyası sonuçta, insanın imtihanı bitmiyor ki.. Allah yardımcınız olsundiyetle bi SIKINtim yok canim , diyet zorlamiyor da hayat zorluyor :)
amin canim insallah,rabbim akil sagligimizi koruyarak atlatmayi nasip etsin insO hepimizde var canım. İmtihan dünyası sonuçta, insanın imtihanı bitmiyor ki.. Allah yardımcınız olsun
32, 155cm minnnnacikim o nedenle vermem lazimmyok cnm onemli degil. bi ayda guzel kilo verebilirsin aslinda bi de korse giy bence madem bu kadar acimasizlar
kac yasindasin boyun kac
32, 155cm minnnnacikim o nedenle vermem lazimm
Hadi inşallah rakibim. Illa tartıda beni ez diyon yaniCok sevindim canım gözün aydınböyle devammmmm
bende dün seni sordum benim dişli Rakibem nerde diyecanm sana bu haller hiç yakışmıyor ciddi kilolar veren biri nasıl kendine bu kadar haksızlık eder adlı eseri okuyoruz şuan. Yapma Allah aşkına canım kaldığın yerden devam. İnsanların dediğine bakarsan bu hayatta yaşama sebebin kalmaz. Oyuzden yarın ve sonrası güzel sonuçlar bekliyoruz senden ♥
sorma canm ya napayim sahura kadar uyuyamıyorum. Sabah ta artık uyuyamıyorum İzmir yanıyor çok sıcak bugün 41 derece . Ben hayatta sıcakta uyuyamam. Sıcağı yazı sevmem.
Napti bu tartı sana
Benim de zayifladim diye yemedigim laf kalmiyo yüzümden cok veriyorum. Resmen çirkin olmussun diyorlar bu insanlara yaranamazsın daha doģrusu ağızlarını kapatamazsın her türlü konuşuyorlar32, 155cm minnnnacikim o nedenle vermem lazimm
Estağfurullah Canım benim ben de çok yediğim zaman Öküz gibi yedim yazıyordum buraya tesadüfe bak sabah Facebook'ta bizim köyün grubunda bir camış fotoğrafı paylaşmışlar the Ben de kaydettim o kadar tatlı hayvanlar kiyarin iftarda kaynanama gidicez hic disari cikmiyo onlarda oglumu cok ozlemisler gidelim dedim bende. 20 dk
lik yol arabaya binip evlerine gircez.
cok utaniyorum. camisligimdan keske korsem olsaydi
Insallahhh :))verirsin motivasyonunu bozma canım
Sorma ya aynenBenim de zayifladim diye yemedigim laf kalmiyo yüzümden cok veriyorum. Resmen çirkin olmussun diyorlar bu insanlara yaranamazsın daha doģrusu ağızlarını kapatamazsın her türlü konuşuyorlar
Boyun kaç canım? 82 kilo hiç de nitelendirdiğin gibi bir kilo değil.biraz tombulsun işte. Hem kv ler tombul gelin severler, sıkma sen canını :)
Ben üç farklı diyetisyene gittim ve hepsinde de güzel sonuç aldım. Ama ne yaptım? Kilo verdim nasılsa deyip listemin dışında eskisi gibi yemeye başladım ve hoop başa döndüm. O yüzden şimdi diyetisyenden mucize beklemeden önce çuvaldızı bir kendimize batırmamız gerek. Burada kilo verdikten sonra yine aynı şekilde devam edersek sonuç yine aynı olacak, aynen onun gibi. Kilo vermeyi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi bir kişi, kurum veya takımla bağdaştırmadan sadece kendi beynimizle halledebilirsek sonuç mükemmel olacak ama ahh onu yapabilsek.. İnşallah bu sefer olacak
bende ayniyim senle sadece 1.6032, 155cm minnnnacikim o nedenle vermem lazimm
Estağfurullah Canım benim ben de çok yediğim zaman Öküz gibi yedim yazıyordum buraya tesadüfe bak sabah Facebook'ta bizim köyün grubunda bir camış fotoğrafı paylaşmışlar the Ben de kaydettim o kadar tatlı hayvanlar ki
Yine de kendine haksızlık etme eminim bu halinle de guzelsindir
Hatta gecen yıl öz dayımın kızı bana ne yaptı. Farkli sehirlerde yasiyoruz beni epeydir görmüyordu. Kendisi 100 kilo otururken sohbet ederken birden ne dedi şii zayıfım diye sevinme şuna bak yüzün küçücük kalmış git botox yaptir dedi. Ki hiç ona demem kilolusun soylesin boylesin. Ama boyle dalga gecip azarlar gibi söyluyor. neyse araya laf karistirdim kalabaligiz ailecek. Hala ısrarla tekrarliyo benim de tepem bir attı dedim birlikte gidelim sen de gobegini aldir. Bana bir küstüler ana kiz. E siz bana söylerken her defasinda ben susuyordum cevap verince noldu anlamadim. O bana espri yapiyormuş ben onu nasıl dermisim. Sende ac ağzını yum gözünü söyle gitsinSorma ya aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?