Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ahahah valla az bile demissin hadsizin tekiymis halbuki boyle kilo problemi oldugu icin hassas bi konu oldugunu bilip hic sakasini dahi yapmamasi gerektiğini bilen biri o yuzden hic ama hic acimadim oh olsunnn

ahahah valla az bile demissin hadsizin tekiymis halbuki boyle kilo problemi oldugu icin hassas bi konu oldugunu bilip hic sakasini dahi yapmamasi gerektiğini bilen biri o yuzden hic ama hic acimadim oh olsunnn
Insanların dış görünüşüyle asla dalga gecmem yüzlerine vurmam kırılır incinir diye. Ama o kendisi çok taktığı için bak sen zayıfsın ama senin de kusurun var diye kendini teselli ediyo başka bir açıklaması olamaz bunun

Benim de zayifladim diye yemedigim laf kalmiyo yüzümden cok veriyorum. Resmen çirkin olmussun diyorlar bu insanlara yaranamazsın daha doģrusu ağızlarını kapatamazsın her türlü konuşuyorlar
Bidahakine götümden vericem deseydin

Aaa ah keşkeler
Karadeniz diyeyim ayrıntı vermiim kimlik çıkmasın meydane
Iyi yapmışsın, ama ben tek kelime söylersem yalanlarıyla herkese rezil eder beni kimbilir ne yalanlar bulur öyle böyle biri değil anlatmakla anlatılmaz yaşamak lazım, aman benden uzak olsunlar da
Lonely single girl bende haziranda 31 olcam benziyoruz aslinda boy kilo yas
Aaa acaba kayıp kardeşim sen misin kız Mügen Apla'ya bi sorsak mi

Özünde sizinle aynı şeyi dmeek istedim ama yanlış ifade ettim biraz kendimi sanırım ya da eksik anlatımım var her meslek grubunda olduğu gibi diyetisyenler arasında da işini özenerek yapanlar da var baştan savma yapanlar da. Genelleme yapmamak için bunun biraz da şans işi olduğunu söyledim ama mesajın genelinde eksik ifade etmişim kendmi
Gittiğim diyetisyenden memnun kalmadım hamileydim ne tahlil ne başka bir şey ne takip dümdüz bir listeye eklemeler (kilomu bebeğin ihtiyaçlarını olumsuz etkilemeden korumak istediğim için gitmiştim) yaptı. Şeker testinde sıkıntılı bir sonuç da yaşamıştım bunu da paylaştım. Yani diyer listemde bir sürü ekmek, makarna, pilav olması benim mantığıma uymadı.
bu olumsuz örnekti.
Birebir görüşmeden sosyal medyada takio edip faydalandığım diyetisyenler de var.
iş sizin de dediğiniz gibi insanın kendi iradesinde, otokontrolü sağlayabilmesinden geçiyor
Ben sadece olumsuz bir yaşantımı anlatınca diyetisyenlere yükleniyormuşum gibi görünmüş asla öyle değil

Cok doğru. Kendimizi sevmeye başladığımızda değişiriz. Ve zayıflamak isteriz. Bu halden Kendimizi hemen çıkarmaya çalışırız.
Ben boşuna demiyorum aşık olduğumda zayifliyorum diye şimdi aşk meşk olmayınca işte böyle, :))), napim anam adam aşık etmeye çalışmıyor ki düz evli erkek modu on

arkadaslar yumurtadan biktim
bu kahvalti oldu mu sizce

ceyrek muz
8 tane yer fistigi
1 ceviz
Çok az yemişsin canim bu kahvalti sana abur cubur ataği yaşatir ve bir sonraki öğününde çok yedirir...çiğ çerezden korkma kilo aldirmaz..1 çay bardaği kahvaltinda gönül rahatliği ile yiyebilirsin..yaninda peynir yoğurt bol yeşillik ve sebze olursa daha doyurucu olur....yulafta yiyebilirsin sütlü ..içine kuru meyve findik ceviz ilave ederek..üzerinede tarçin serpiştir...nefis olur

Son düzenleme:

ahahah

Galiba. Aslinda zayifta degilim

ona gore zayifsin besbelli

sorma aynen oyle oldu bi kucuk kase yogurt yedim oglen de yine nohut yemegi yedim ekmeksiz ama baygin gibi yatiyom suan hic enerjim yok

ayricaa verdigin bilgiler cook faydali oldu bana cok tsk dikkate alicam kuruyemisten korkmam

Bende öyleyim canm hep iri duruyorum boyumda var kilomda.üst tarafın kalın duruyo goguslerimde bu yüzden ağırlık çalışıyorum.iri kemiliyim.çok zor veriyorum kiloyu ne yapicam inan bilmiyorum.geçen sene bu grupta çok güzel kilo verdim.ins devamı gelicek son 15 kilo sonra dengelmeye calisacam.

Zor vermenin sebebi verdiğin kiloyu alıp tekrar vermeye çalışman canm

2 oda temizledim pert oldum. Ya
Devamını akşam yapıcam vallahi hem yemek. Sonra si hareket olur
Bu arada 75.9 çıktım tartıda hep bu wc yüzünden gerçi regli de olucammmm oooffff moralim bozuldu yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…