Hatta gecen yıl öz dayımın kızı bana ne yaptı. Farkli sehirlerde yasiyoruz beni epeydir görmüyordu. Kendisi 100 kilo otururken sohbet ederken birden ne dedi şii zayıfım diye sevinme şuna bak yüzün küçücük kalmış git botox yaptir dedi. Ki hiç ona demem kilolusun soylesin boylesin. Ama boyle dalga gecip azarlar gibi söyluyor. neyse araya laf karistirdim kalabaligiz ailecek. Hala ısrarla tekrarliyo benim de tepem bir attı dedim birlikte gidelim sen de gobegini aldir. Bana bir küstüler ana kiz. E siz bana söylerken her defasinda ben susuyordum cevap verince noldu anlamadim. O bana espri yapiyormuş ben onu nasıl dermisim. Sende ac ağzını yum gözünü söyle gitsin
Insanların dış görünüşüyle asla dalga gecmem yüzlerine vurmam kırılır incinir diye. Ama o kendisi çok taktığı için bak sen zayıfsın ama senin de kusurun var diye kendini teselli ediyo başka bir açıklaması olamaz bununahahah valla az bile demissin hadsizin tekiymis halbuki boyle kilo problemi oldugu icin hassas bi konu oldugunu bilip hic sakasini dahi yapmamasi gerektiğini bilen biri o yuzden hic ama hic acimadim oh olsunnn
Bidahakine götümden vericem deseydinBenim de zayifladim diye yemedigim laf kalmiyo yüzümden cok veriyorum. Resmen çirkin olmussun diyorlar bu insanlara yaranamazsın daha doģrusu ağızlarını kapatamazsın her türlü konuşuyorlar
Insanların dış görünüşüyle asla dalga gecmem yüzlerine vurmam kırılır incinir diye. Ama o kendisi çok taktığı için bak sen zayıfsın ama senin de kusurun var diye kendini teselli ediyo başka bir açıklaması olamaz bunun
Aaa ah keşkelerboyum sadece 1.60 inan korkunc goruntum var. ben popo gobek kilo aliyorum normalden daha berbat duruyor o yuzdenkizi zayif oteki gelini zayif hic de sevmiyo valla balik sever de beni napsin. beni zayif gostercek bi seyler giyip gidicem napalimmm
aynen bencede beyinde bitecek
bende ayniyim senle sadece 1.60
vericez insallah hepimiz
oysa ne zevkliydi duusunmeden yemek yemek onune geleni tatlilari yemekk
vermesi de zevkli olsaydii keske
ahahah cok tatlisin sag ol cnm ❤
sizib köyde cok alemmis nerelisin sen
Iyi yapmışsın, ama ben tek kelime söylersem yalanlarıyla herkese rezil eder beni kimbilir ne yalanlar bulur öyle böyle biri değil anlatmakla anlatılmaz yaşamak lazım, aman benden uzak olsunlar daHatta gecen yıl öz dayımın kızı bana ne yaptı. Farkli sehirlerde yasiyoruz beni epeydir görmüyordu. Kendisi 100 kilo otururken sohbet ederken birden ne dedi şii zayıfım diye sevinme şuna bak yüzün küçücük kalmış git botox yaptir dedi. Ki hiç ona demem kilolusun soylesin boylesin. Ama boyle dalga gecip azarlar gibi söyluyor. neyse araya laf karistirdim kalabaligiz ailecek. Hala ısrarla tekrarliyo benim de tepem bir attı dedim birlikte gidelim sen de gobegini aldir. Bana bir küstüler ana kiz. E siz bana söylerken her defasinda ben susuyordum cevap verince noldu anlamadim. O bana espri yapiyormuş ben onu nasıl dermisim. Sende ac ağzını yum gözünü söyle gitsin
Aaa acaba kayıp kardeşim sen misin kız Mügen Apla'ya bi sorsak miLonely single girl bende haziranda 31 olcam benziyoruz aslinda boy kilo yas
Özünde sizinle aynı şeyi dmeek istedim ama yanlış ifade ettim biraz kendimi sanırım ya da eksik anlatımım varBen üç farklı diyetisyene gittim ve hepsinde de güzel sonuç aldım. Ama ne yaptım? Kilo verdim nasılsa deyip listemin dışında eskisi gibi yemeye başladım ve hoop başa döndüm. O yüzden şimdi diyetisyenden mucize beklemeden önce çuvaldızı bir kendimize batırmamız gerek. Burada kilo verdikten sonra yine aynı şekilde devam edersek sonuç yine aynı olacak, aynen onun gibi. Kilo vermeyi daha doğrusu sağlıklı beslenmeyi bir kişi, kurum veya takımla bağdaştırmadan sadece kendi beynimizle halledebilirsek sonuç mükemmel olacak ama ahh onu yapabilsek.. İnşallah bu sefer olacak
Galiba. Aslinda zayifta degilimaşağılık kompleksi o zaman
Cok doğru. Kendimizi sevmeye başladığımızda değişiriz. Ve zayıflamak isteriz. Bu halden Kendimizi hemen çıkarmaya çalışırız.Ne kadar doğru Eki Görüntüle 2635096
Ben boşuna demiyorum aşık olduğumda zayifliyorum diyeCok doğru. Kendimizi sevmeye başladığımızda değişiriz. Ve zayıflamak isteriz. Bu halden Kendimizi hemen çıkarmaya çalışırız.
Çok az yemişsin canim bu kahvalti sana abur cubur ataği yaşatir ve bir sonraki öğününde çok yedirir...çiğ çerezden korkma kilo aldirmaz..1 çay bardaği kahvaltinda gönül rahatliği ile yiyebilirsin..yaninda peynir yoğurt bol yeşillik ve sebze olursa daha doyurucu olur....yulafta yiyebilirsin sütlü ..içine kuru meyve findik ceviz ilave ederek..üzerinede tarçin serpiştir...nefis olurarkadaslar yumurtadan biktim
bu kahvalti oldu mu sizce
ceyrek muz
8 tane yer fistigi
1 ceviz
Genelde yatalak yada evden çıkamayan yaşlı engelli kesime hitap ediyor. Devlet hastanesine bağlı. Sonda pansuman iğne serum muayene vs vsDuymadım da şeyi duydum. Sağlık ocağındaki doktorlar haftanın 2 günü ev ziyaretine gidiyorlar 1 saat onun gibimi
Hemşire gibiGenelde yatalak yada evden çıkamayan yaşlı engelli kesime hitap ediyor. Devlet hastanesine bağlı. Sonda pansuman iğne serum muayene vs vs
Aaa ah keşkeler
Karadeniz diyeyim ayrıntı vermiim kimlik çıkmasın meydane
Iyi yapmışsın, ama ben tek kelime söylersem yalanlarıyla herkese rezil eder beni kimbilir ne yalanlar bulur öyle böyle biri değil anlatmakla anlatılmaz yaşamak lazım, aman benden uzak olsunlar da
Aaa acaba kayıp kardeşim sen misin kız Mügen Apla'ya bi sorsak mi
Galiba. Aslinda zayifta degilim
Çok az yemişsin canim bu kahvalti sana abur cubur ataği yaşatir ve bir sonraki öğününde çok yedirir...çiğ çerezden korkma kilo aldirmaz..1 çay bardaği kahvaltinda gönül rahatliği ile yiyebilirsin..yaninda peynir yoğurt bol yeşillik ve sebze olursa daha doyurucu olur....yulafta yiyebilirsin sütlü ..içine kuru meyve findik ceviz ilave ederek..üzerinede tarçin serpiştir...nefis olur
ben bu konuda sana tam yetki veriyorum ablam.Ben sana kirilmam ablam senden sıkı bir sistem istiyorumYok canım
Artık ben bakamıyorum, ramazanda herkes frei takılıyor, bayramdan sonra sıkı yönetim var
Bende öyleyim canm hep iri duruyorum boyumda var kilomda.üst tarafın kalın duruyo goguslerimde bu yüzden ağırlık çalışıyorum.iri kemiliyim.çok zor veriyorum kiloyu ne yapicam inan bilmiyorum.geçen sene bu grupta çok güzel kilo verdim.ins devamı gelicek son 15 kilo sonra dengelmeye calisacam.Beennn canım. Aynı bende o hislerdeyim. Ben bide iri kemikli ve kalın etliyim. Düşün dahada iri duruyorum bu sefer. Hele Allahım in gücüne gitmesin yuvarlak Bi yüzüm var ve altında koca bir gıdıkkkıyafeti ben herzamn 1 beden büyük giymek zorundayım etlerim yağlarım gözükmesin diye ve siyah beyaz veya siyah giymek. Zorundayım çünkü yazın dışarıda su oluyor heryerim. İğrenç bir görüntü. Şimdi xxxl isen 4x l bulamıyorsun. Malum 1 beden büyük almam gerek. Ama yok yok. Küçük bedenlerin o güzel. Modelleri ve ucuzluklar harika özeniyor insan üzülüyor tabiki. Ve daha 7 kilo vermek gereki en azından xl alabileyim zor bir süreç ama kilolar gittikçe gerçekten motive oluyorsun ve dahada vermek istiyorsun. Ben yemek için yerdim ama şimdi doymak için yiyiyorum. Gereksiz kısmı attım. Ve şu içiyorum. Şu icmemekte bana kilo aldırdı. Oyuzden kendini düşün nasıl mutlu olabilirsin onu düşün. Ve öyle hareket et
Zor vermenin sebebi verdiğin kiloyu alıp tekrar vermeye çalışman canmBende öyleyim canm hep iri duruyorum boyumda var kilomda.üst tarafın kalın duruyo goguslerimde bu yüzden ağırlık çalışıyorum.iri kemiliyim.çok zor veriyorum kiloyu ne yapicam inan bilmiyorum.geçen sene bu grupta çok güzel kilo verdim.ins devamı gelicek son 15 kilo sonra dengelmeye calisacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?