Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar
Gözlerim acıyor. Eşim nöbetten geldi. O uyansın ben yatayım. Sokağa çıkma yasağı kasıyor. Sanki yasak olmasa kapı kapı gezicem. Bu hafta bende dikkat etmeye çalışayım. Bayrama 75 olayım demi
moni kaptanım benim hedefim kaç? Unutmuşum

Aynen bende gezegen ve Perihan tek geçerim maşallah cok azimli ve istikrarlı lar ayakta alkışlıyorum

Oldum olası yemek yemeyi sevmediğimden işim kolay. Çevremde gördüğüm insanların yemeğe düşkünlüğünü hep hayretle izliyorum.
Sevdiği yemek olmayınca bunumu yiyecez diye kavga edenlerimi dersin, ramazanda ( camide) tabaklarını tıka basa doldurup ekstra bardaklara dolduranlarimi dersin, sonrada göbeğini ovalayıp iyi yedim haa diyenlerimi, önce namaz kılanlara genelde yemek kalmazdı, bizde erkenden tabak hazırlayıp kenara koyuyorduk.
Bir boğaz insanı ne acınacak hallere düşürüyor.

Aay yok ben bu kadar sıkıya gelemem, canım isterse gece kalkıp yemekte yerim çikolatada yerim diyenler, ramazan orucunda çok kötü olmuşlar mış mış. O yüzden oruç tutmadılar.
Onu camış gibi yerken düşünecektin.
Elhamdülillah olanı yedim, kilo aldım, şunu yiyim, bunu yiyim demedim. Sevdiğim yemek olmasa peynir ekmekle yetindim.
Gittiğim hiçbir yerde sıkıntı çıkarmadım.

Günaydın hanımlar ... Gezegen bana nazar degdirdi geceleri 2 saat kestiriyorum
Valla sabah yatarken bi kontrol ediyorum, bizim edoş ne yazmış diye, gözlerim arıyor inan.
Ve benim gözüm deyildir o, şeytanın oyunu, şu son 10 gün ibadetleri artırmamız gerekiyor ya, uyku veriyor sana.
Banada kandil geceleri olur, öğlen uyurumki gece kuran okuyum, namaz kılıyım diye, çoğu akşam dayanamam, hesabımdan erken yatarım

Acaba kan değerlerine mi baktırsan

kizlar neden zor kilo verdigimi anladim cunku vücudumda kası m az bu yuzden de metabolizmam yavas. o yuzden 2 yumurtayi yenezsem mutlaka et balik tavuk turevi protein almaya ozen gosteriyorum. soylemistim malesef 4 boyun 2 bel 6 fitigim var. ve cok agri veriyolar. 70 kiloya geldigimde belim ve boynumdaki yük azalacagi icin egzersizi de ekleyecegim.

gercekten cok kararliyim birakmiycam diyeti yavas da versem pes etmiycem. bi anda kiloyu almadimki bi anda vereyim. ocak sonu oglumun dogum gunu 3 yas dogumgununde bu kez fit anne olmak istiyorum

cnm listem yok

sabah 2 yum hasladim bi bardak ev yogurdundan ayran ictim. 2 ogun yapmaya caliscam aksam haslanmis patates ve yesillik yemeyi dusunuyorum
Benim yaptığımda 2 öğün, dolu dolu yiyorum, öğün aralarını ramazan dışında 6 saat tutuyorum.
Patatesin glisemik indeksi yüksek, seni tok tutmaz, başka ne yiyebilirsin

Ohooo 7 aydan fazla var, benim 6 ay olacak 19 gitti
Istersen benimkine yakın biseyler yap

Kahvaltı
Yumurta, Peynir, zeytin, yesillik( dom, sal, turp, çiğ havuç, biber)

Akşam
Çorba + yogurt + salata
Sebze + et + salata

Mükemmel uyamasamda uymaya çalışıyorum

Benim yaptığımda 2 öğün, dolu dolu yiyorum, öğün aralarını ramazan dışında 6 saat tutuyorum.
Patatesin glisemik indeksi yüksek, seni tok tutmaz, başka ne yiyebilirsin

hasladim canim bugunluk menum bu yaninda yesil salata dusunuyorum

yarin yerine tonbalikli salata koyucam

guzelmis tebrikler
iki ogun bugun deniycem pek umudum yok once iki ogunu basarmam lazim. icecek serbest mi menengic kahvesi icip acligimi bastirmak istiyorum cok acikinca??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…