Dikkat et. Bazen şok seni şoklarben sok a basliyorum kizlar
bu hafta menumu paylasmak istemiyorum musadeniz olursa
AminHadi hayırlısı canım
Ne listesi bu canım nasıl bir liste acaba tüyo yok mu
Aynen bende gezegen ve Perihan tek geçerim maşallah cok azimli ve istikrarlı lar ayakta alkışlıyorumbu sefer çok akıllandım. İnşallah bir daha almak istemiyorum çünkü artık sağlık giriyor işin içine. Bu konudagezegenfeza yı tek geçerim. Kadın istikrarlı bir şekilde sağlıklı yaşama gayreti içinde. Örnek alınası insan
Yok canım onunla yarışmak ne haddimeo verir yine üç beş bişiy..
Oldum olası yemek yemeyi sevmediğimden işim kolay. Çevremde gördüğüm insanların yemeğe düşkünlüğünü hep hayretle izliyorum.bu sefer çok akıllandım. İnşallah bir daha almak istemiyorum çünkü artık sağlık giriyor işin içine. Bu konudagezegenfeza yı tek geçerim. Kadın istikrarlı bir şekilde sağlıklı yaşama gayreti içinde. Örnek alınası insan❤
Yok canım onunla yarışmak ne haddimeo verir yine üç beş bişiy..
Valla sabah yatarken bi kontrol ediyorum, bizim edoş ne yazmış diye, gözlerim arıyor inan.Günaydın hanımlar ... Gezegen bana nazar degdirdi geceleri 2 saat kestiriyorum
Nasıl birşey yapacaksın hele bi söyle, onay verecekmiyizben sok a basliyorum kizlar
bu hafta menumu paylasmak istemiyorum musadeniz olursa
Acaba kan değerlerine mi baktırsanGünaydın kızlar
Gözlerim acıyor. Eşim nöbetten geldi. O uyansın ben yatayım. Sokağa çıkma yasağı kasıyor. Sanki yasak olmasa kapı kapı gezicem. Bu hafta bende dikkat etmeye çalışayım. Bayrama 75 olayım demi
moni kaptanım benim hedefim kaç? Unutmuşum
Aynen bende gezegen ve Perihan tek geçerim maşallah cok azimli ve istikrarlı lar ayakta alkışlıyorum
Nasıl birşey yapacaksın hele bi söyle, onay verecekmiyiz
Düşündüğün gibi yapabilirsen harika sonuç alırsıncnm listem yok
sabah 2 yum hasladim bi bardak ev yogurdundan ayran ictim. 2 ogun yapmaya caliscam aksam haslanmis patates ve yesillik yemeyi dusunuyorum
Düşündüğün gibi yapabilirsen harika sonuç alırsın
Benim yaptığımda 2 öğün, dolu dolu yiyorum, öğün aralarını ramazan dışında 6 saat tutuyorum.cnm listem yok
sabah 2 yum hasladim bi bardak ev yogurdundan ayran ictim. 2 ogun yapmaya caliscam aksam haslanmis patates ve yesillik yemeyi dusunuyorum
Ohooo 7 aydan fazla var, benim 6 ay olacak 19 gittikizlar neden zor kilo verdigimi anladim cunku vücudumda kası m az bu yuzden de metabolizmam yavas. o yuzden 2 yumurtayi yenezsem mutlaka et balik tavuk turevi protein almaya ozen gosteriyorum. soylemistim malesef 4 boyun 2 bel 6 fitigim var. ve cok agri veriyolar. 70 kiloya geldigimde belim ve boynumdaki yük azalacagi icin egzersizi de ekleyecegim.
gercekten cok kararliyim birakmiycam diyeti yavas da versem pes etmiycem. bi anda kiloyu almadimki bi anda vereyim. ocak sonu oglumun dogum gunu 3 yas dogumgununde bu kez fit anne olmak istiyorum
Benim yaptığımda 2 öğün, dolu dolu yiyorum, öğün aralarını ramazan dışında 6 saat tutuyorum.
Patatesin glisemik indeksi yüksek, seni tok tutmaz, başka ne yiyebilirsin
Ohooo 7 aydan fazla var, benim 6 ay olacak 19 gitti
Istersen benimkine yakın biseyler yap
Kahvaltı
Yumurta, Peynir, zeytin, yesillik( dom, sal, turp, çiğ havuç, biber)
Akşam
Çorba + yogurt + salata
Sebze + et + salata
Mükemmel uyamasamda uymaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?