Sağol canim ..Aynen bende gezegen ve Perihan tek geçerim maşallah cok azimli ve istikrarlı lar ayakta alkışlıyorum
Ayran iç açlık taguzelmis tebrikler
iki ogun bugun deniycem pek umudum yok once iki ogunu basarmam lazim. icecek serbest mi menengic kahvesi icip acligimi bastirmak istiyorum cok acikinca??
Inşallahkizlar neden zor kilo verdigimi anladim cunku vücudumda kası m az bu yuzden de metabolizmam yavas. o yuzden 2 yumurtayi yenezsem mutlaka et balik tavuk turevi protein almaya ozen gosteriyorum. soylemistim malesef 4 boyun 2 bel 6 fitigim var. ve cok agri veriyolar. 70 kiloya geldigimde belim ve boynumdaki yük azalacagi icin egzersizi de ekleyecegim.
gercekten cok kararliyim birakmiycam diyeti yavas da versem pes etmiycem. bi anda kiloyu almadimki bi anda vereyim. ocak sonu oglumun dogum gunu 3 yas dogumgununde bu kez fit anne olmak istiyorum
Ayran iç açlık ta
Inşallah
Benim oğlum da 4 ü doldurmak üzere
Bak yine ortak bir yön daha
inan ki dün yazacaktım Eddaak neredesin diyeGünaydın hanımlar ... Gezegen bana nazar degdirdi geceleri 2 saat kestiriyorum
kesinlikle.. Tecrübe ile sabitDikkat et. Bazen şok seni şoklar
canım perihanı henüz tanımıyorum, zannediyorum benden sonra gelmiş takıma ama gezogil eski arkadaşım. Galu beladan tanışmışlığımız varAynen bende gezegen ve Perihan tek geçerim maşallah cok azimli ve istikrarlı lar ayakta alkışlıyorum
İnsanoğlu çeşit çeşit işte.. Belki ben de yapmışımdır saydıklarınıOldum olası yemek yemeyi sevmediğimden işim kolay. Çevremde gördüğüm insanların yemeğe düşkünlüğünü hep hayretle izliyorum.
Sevdiği yemek olmayınca bunumu yiyecez diye kavga edenlerimi dersin, ramazanda ( camide) tabaklarını tıka basa doldurup ekstra bardaklara dolduranlarimi dersin, sonrada göbeğini ovalayıp iyi yedim haa diyenlerimi, önce namaz kılanlara genelde yemek kalmazdı, bizde erkenden tabak hazırlayıp kenara koyuyorduk.
Bir boğaz insanı ne acınacak hallere düşürüyor.
Aay yok ben bu kadar sıkıya gelemem, canım isterse gece kalkıp yemekte yerim çikolatada yerim diyenler, ramazan orucunda çok kötü olmuşlar mış mış. O yüzden oruç tutmadılar.
Onu camış gibi yerken düşünecektin.
Elhamdülillah olanı yedim, kilo aldım, şunu yiyim, bunu yiyim demedim. Sevdiğim yemek olmasa peynir ekmekle yetindim.
Gittiğim hiçbir yerde sıkıntı çıkarmadım.
Perihan emeklilikten sonra çalışan azimli insanlar gibi. İdeal kilosuna geldi hala maşallah azmi enerjisi bize ayırdığı zamaninan ki dün yazacaktım Eddaak neredesin diyeayda yılda bir uyudu uyandırmayayım dedim vazgeçtim
kesinlikle.. Tecrübe ile sabit
canım perihanı henüz tanımıyorum, zannediyorum benden sonra gelmiş takıma ama gezogil eski arkadaşım. Galu beladan tanışmışlığımız var
Ben önceki diyet serüvenlerimde keşfetmediğim bir şey keşfettim ;spor yapmak beni mutlu ediyor. Hele ki şu karantina sürecinde müzik açıp leslie yapmak o kadar iyi geldi ki resmen bir saat günlük hayat stresinden kurtuldum. Bundan sonra da kalıcı olarak hayatımdan sporu eksik etmek istemiyorumHayirli mutlu sabahlar cümleten..
Sporu hayatinza entegre edin düzenli yapmaya çalişin kizlar..spor olmazsa olmuyor..hem yavaş kilo veriyoruz hem kilo verme süreci bittikten sonra tekrar geliyo onca emekle verilen kilolar....bende şimdi yaptim regl olmama rağmen...aksatmak yok...kas kütlemizi nekadar artirirsak okadar avantajimiz yükselir motivasyonumuz enerjimiz mutluluk hirmonumuzda yükselir..depresyona üşengeçliğe yer kalmaz...spor dişinda bile evde daha hareketli olmaya meyilli oluyor insan düzenli spor yapinca.....arti olarak sağlikli beslenme tabi
Canım yumurta ile yoğurt 2 protein. Bide yanında sindirim için yulaf kepegi falan kullanabilirsin. Yoksa wc sıkıntısı yaşarsın. Bide üstüne üstlük akşamda patates yedinmi çok zor kilo vermen.cnm listem yok
sabah 2 yum hasladim bi bardak ev yogurdundan ayran ictim. 2 ogun yapmaya caliscam aksam haslanmis patates ve yesillik yemeyi dusunuyorum
Canım yumurta ile yoğurt 2 protein. Bide yanında sindirim için yulaf kepegi falan kullanabilirsin. Yoksa wc sıkıntısı yaşarsın. Bide üstüne üstlük akşamda patates yedinmi çok zor kilo vermen.
⁸teşekkürlerr
Aslında patates tek başına diyetisyenlerinde kullandığı bir besin. Bende 5–5 yaparak 2–3 kg veriyorum
cnm 5-5 ne?
Bana yasakguzelmis tebrikler
iki ogun bugun deniycem pek umudum yok once iki ogunu basarmam lazim. icecek serbest mi menengic kahvesi icip acligimi bastirmak istiyorum cok acikinca??
Ilk başlarda alışana kadar iç canımnormalde oyle yapardim da 2 ögün durumunu bozuyor mu o yuzden sordum gezoya
eveeet ❤
Tarcın ve zencefilin tadını sevmiyorum yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?