Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Inşallah
Benim oğlum da 4 ü doldurmak üzere
Bak yine ortak bir yön daha

Hayirli mutlu sabahlar cümleten..
Sporu hayatinza entegre edin düzenli yapmaya çalişin kizlar..spor olmazsa olmuyor..hem yavaş kilo veriyoruz hem kilo verme süreci bittikten sonra tekrar geliyo onca emekle verilen kilolar....bende şimdi yaptim regl olmama rağmen...aksatmak yok...kas kütlemizi nekadar artirirsak okadar avantajimiz yükselir motivasyonumuz enerjimiz mutluluk hirmonumuzda yükselir..depresyona üşengeçliğe yer kalmaz...spor dişinda bile evde daha hareketli olmaya meyilli oluyor insan düzenli spor yapinca.....arti olarak sağlikli beslenme tabi

Günaydın hanımlar ... Gezegen bana nazar degdirdi geceleri 2 saat kestiriyorum
inan ki dün yazacaktım Eddaak neredesin diyeayda yılda bir uyudu uyandırmayayım dedim vazgeçtim

Dikkat et. Bazen şok seni şoklar
kesinlikle.. Tecrübe ile sabit

Aynen bende gezegen ve Perihan tek geçerim maşallah cok azimli ve istikrarlı lar ayakta alkışlıyorum
canım perihanı henüz tanımıyorum, zannediyorum benden sonra gelmiş takıma ama gezogil eski arkadaşım. Galu beladan tanışmışlığımız var

İnsanoğlu çeşit çeşit işte.. Belki ben de yapmışımdır saydıklarını ama düzelicez inşallah. Benim hala umudum var

Perihan emeklilikten sonra çalışan azimli insanlar gibi. İdeal kilosuna geldi hala maşallah azmi enerjisi bize ayırdığı zaman

Ben önceki diyet serüvenlerimde keşfetmediğim bir şey keşfettim ;spor yapmak beni mutlu ediyor. Hele ki şu karantina sürecinde müzik açıp leslie yapmak o kadar iyi geldi ki resmen bir saat günlük hayat stresinden kurtuldum. Bundan sonra da kalıcı olarak hayatımdan sporu eksik etmek istemiyorum

cnm listem yok

sabah 2 yum hasladim bi bardak ev yogurdundan ayran ictim. 2 ogun yapmaya caliscam aksam haslanmis patates ve yesillik yemeyi dusunuyorum
Canım yumurta ile yoğurt 2 protein. Bide yanında sindirim için yulaf kepegi falan kullanabilirsin. Yoksa wc sıkıntısı yaşarsın. Bide üstüne üstlük akşamda patates yedinmi çok zor kilo vermen.

Canım yumurta ile yoğurt 2 protein. Bide yanında sindirim için yulaf kepegi falan kullanabilirsin. Yoksa wc sıkıntısı yaşarsın. Bide üstüne üstlük akşamda patates yedinmi çok zor kilo vermen.

yaa ciddi misin ama ben ne zaman hasl patates yesem eksi goruruum

ins yine gorurum ooff ne zor isler almasi cok kolaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…