- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çünkü başlarda kalori açığı oluyor.yaa ciddi misin ama ben ne zaman hasl patates yesem eksi goruruum
ins yine gorurum ooff ne zor isler almasi cok kolaydi
DöverimAslında patates tek başına diyetisyenlerinde kullandığı bir besin. Bende 5–5 yaparak 2–3 kg veriyorum
Evet canm ünsüz düşmesi yapmışlar yanlışEki Görüntüle 2635901 sosyal mesafeyi abartmayalım arkadaşlar lutfen
Ayrıca eksikdi değil eksikti olacak
Ben naptım kiDöverim
Ya eksik idi olmalıydı ya da eksikti. Burada benzeşme durumu var hani şu meşhur FıstıkÇı Şahap durumuEvet canm ünsüz düşmesi yaspmışlar yanlış
Kesin bende yapmışımdır demicem itiraf edicem yıllar önce hayatım da ilk kez herşey dahil otele tatile gitmiştik aman Allahım o büfeden almadıgım kalmadı ve saat 12 idi elimde soda yürüyüp durdum resmen mide spazmı geçirdimİnsanoğlu çeşit çeşit işte.. Belki ben de yapmışımdır saydıklarınıama düzelicez inşallah. Benim hala umudum var
Dikkat et canım hava da cok ısındı tansiyon filan dikkat etmerhaba kızlarrrbugün yazlıkları çıkarttık. aslında zor birşey de yapmadım ama sanırım sıcaktan kötü oldum kendimi iyi hissetmiyorum....
Kesin bende yapmışımdır demicem itiraf edicem yıllar önce hayatım da ilk kez herşey dahil otele tatile gitmiştik aman Allahım o büfeden almadıgım kalmadı ve saat 12 idi elimde soda yürüyüp durdum resmen mide spazmı geçirdim
Dikkat et canım hava da cok ısındı tansiyon filan dikkat et
Yerim onun tipini...Eki Görüntüle 2635940 Eki Görüntüle 2635943 Ya bi dur pamuk dedim kafasını yana çevirdi bakıyor yaaa minnacık kuşun bile duyguları var kiyamammmm bal bu bal
Çocukları kınıyoruz bizde.Yerim onun tipini...
Benim Halidimde çok seviyor telefonu...bi videolarini atabilsem relefonun peşinden nasil koşuyor..
Tipe bak ya yerimmEki Görüntüle 2635940 Eki Görüntüle 2635943 Ya bi dur pamuk dedim kafasını yana çevirdi bakıyor yaaa minnacık kuşun bile duyguları var kiyamammmm bal bu bal
Seninkinin seslerini duydu benimki de delirdi cik cik hemen telefona geldi
canım kaç gündür çok sıcak sabah erken kalkıyorum. Uyuyamıyorum sıcaktan 40 41 derece İzmir şuan. Uyuyamayincada malum az kestirmem gerekiyorValla sabah yatarken bi kontrol ediyorum, bizim edoş ne yazmış diye, gözlerim arıyor inan.
Ve benim gözüm deyildir o, şeytanın oyunu, şu son 10 gün ibadetleri artırmamız gerekiyor ya, uyku veriyor sana.
Banada kandil geceleri olur, öğlen uyurumki gece kuran okuyum, namaz kılıyım diye, çoğu akşam dayanamam, hesabımdan erken yatarım
inan ki dün yazacaktım Eddaak neredesin diyeayda yılda bir uyudu uyandırmayayım dedim vazgeçtim
kesinlikle.. Tecrübe ile sabit
canım perihanı henüz tanımıyorum, zannediyorum benden sonra gelmiş takıma ama gezogil eski arkadaşım. Galu beladan tanışmışlığımız var
Cok sevindim canım adına. Ben kolumu kaldıramam. Bence bu istek varken asıl sporaBen önceki diyet serüvenlerimde keşfetmediğim bir şey keşfettim ;spor yapmak beni mutlu ediyor. Hele ki şu karantina sürecinde müzik açıp leslie yapmak o kadar iyi geldi ki resmen bir saat günlük hayat stresinden kurtuldum. Bundan sonra da kalıcı olarak hayatımdan sporu eksik etmek istemiyorum
Yeşil fasulye biber dolması salataSelam kızlar ne yapıyorsunuz akşama ne yemeği var
Bende eşimle. Dusakabini söktun onu temizledim. Rahat 4 saat sürdü. Hep kazıdım. Yeni derz çekecek eşim. Her sene aynı muhabbet işte. Kaçtane kimyasal kullandım artık başım dönüyor vallahi duş aldım uzandim. İkindi bekliyor. Kılıcam inşallah.
Buzlukta lahana yemeği vardı Allah'tan onu çıkardım. Yemek falan hazirlayamam vallahi bittim
İyi akşamlarrSelam kızlar ne yapıyorsunuz akşama ne yemeği var
Bende eşimle. Dusakabini söktun onu temizledim. Rahat 4 saat sürdü. Hep kazıdım. Yeni derz çekecek eşim. Her sene aynı muhabbet işte. Kaçtane kimyasal kullandım artık başım dönüyor vallahi duş aldım uzandim. İkindi bekliyor. Kılıcam inşallah.
Buzlukta lahana yemeği vardı Allah'tan onu çıkardım. Yemek falan hazirlayamam vallahi bittim
Selam kızlar ne yapıyorsunuz akşama ne yemeği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?