Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canm ünsüz düşmesi yaspmışlar yanlış
Ya eksik idi olmalıydı ya da eksikti. Burada benzeşme durumu var hani şu meşhur FıstıkÇı Şahap durumu
Ayyyy pamuk bir yazdırmadı bana mesajı deli kuş yaaaa klavyede harflere tıklayıp druyor

Son düzenleme:
İnsanoğlu çeşit çeşit işte.. Belki ben de yapmışımdır saydıklarını ama düzelicez inşallah. Benim hala umudum var
Kesin bende yapmışımdır demicem itiraf edicem yıllar önce hayatım da ilk kez herşey dahil otele tatile gitmiştik aman Allahım o büfeden almadıgım kalmadı ve saat 12 idi elimde soda yürüyüp durdum resmen mide spazmı geçirdim
merhaba kızlarrr bugün yazlıkları çıkarttık. aslında zor birşey de yapmadım ama sanırım sıcaktan kötü oldum kendimi iyi hissetmiyorum....
Dikkat et canım hava da cok ısındı tansiyon filan dikkat et

tansiyon az önce 100-69 nabız 50 idi.

canım kaç gündür çok sıcak sabah erken kalkıyorum. Uyuyamıyorum sıcaktan 40 41 derece İzmir şuan. Uyuyamayincada malum az kestirmem gerekiyor

Cok sevindim canım adına. Ben kolumu kaldıramam. Bence bu istek varken asıl spora

Selam kızlar ne yapıyorsunuz akşama ne yemeği var

Bende eşimle. Dusakabini söktun onu temizledim. Rahat 4 saat sürdü. Hep kazıdım. Yeni derz çekecek eşim. Her sene aynı muhabbet işte. Kaçtane kimyasal kullandım artık başım dönüyor vallahi duş aldım uzandim. İkindi bekliyor. Kılıcam inşallah.

Buzlukta lahana yemeği vardı Allah'tan onu çıkardım. Yemek falan hazirlayamam vallahi bittim

Yeşil fasulye biber dolması salata

İyi akşamlarr
Tavuk çorbası
Bulgur pilavı
Salata
Yapıyorum şuan bunları
Bugün çok güzeldi akşam pilavı kontrol altında tutabilirsem efsane olacak
Buzlukta nasıl sakladın yemeği anlatır mısın bana da?
Kızıma her gün yemek yapmak zor oluyor pratik bukdukça bir şeyler atmaya çalışıyorum ben de

yazlık kışlık yordu. önceki günden artanları yiyeceğiz canım. kıymalı kabak yemeği, sulu köfte, zeytinyağlı biber dolması. yanına da güzel bir salata yaparız oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…