- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Onuda gelecek haftanın üstüne eklersinYa aslında bugün tartı beni fena trolledi. Takıma 86.9 yazdıktan sonra tekrar tartıldım 86.1 gösterdi. Olabilir mi olabilir çünkü geçen hafta hem regldim hem dolunaydı. Bu hafta 1.1 den daha fazlasını vermişimtir diye düşünmüştüm aslında ama işte tartı beni yanılttı
Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunSanki başkasının kilosuna bakıyor gibiyim hiç üstüme alınmıyorum enteresan bir biçimde ta ki aynada kendimi görene kadar geçen sene bu zamanlar 74 kiloydum halbuki
Ben karatay diyetiyle 30 kilo vermiştim bana çok iyi geliyor yine karatay yapicamNasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun
92 kilo biri için 74 evrim gecirirSanki başkasının kilosuna bakıyor gibiyim hiç üstüme alınmıyorum enteresan bir biçimde ta ki aynada kendimi görene kadar geçen sene bu zamanlar 74 kiloydum halbuki
En güzeliBen karatay diyetiyle 30 kilo vermiştim bana çok iyi geliyor yine karatay yapicam
Şimdi hesap yapınca 18 kilo92 kilo biri için 74 evrim gecirir
Bence bi abarti yok gayet dengeli
Yağdan deyil karbonhidrat tan kork
Ben salataya yağı bol koyarım, dibine sızan yağıda içerim
Öyle olacak artık..Onuda gelecek haftanın üstüne eklersin
94 ten 73 e inmiştim. Sonra ne yaptım? Eski düzenime döndüm. Hoop başladığım yerdeyim tekrar92 kilo biri için 74 evrim gecirir
Hadi hayırlısı canımBen yine üşenmedim bir liste yaptım ama bu sefer sessiz sedasız halledeceğim inşallah bu işi
Ne zaman karar verip burada anlatsam berbat ediyorum bakalım inşallah bu sefer olacak
Ne listesi bu canım nasıl bir liste acaba tüyo yok muBen yine üşenmedim bir liste yaptım ama bu sefer sessiz sedasız halledeceğim inşallah bu işi
Ne zaman karar verip burada anlatsam berbat ediyorum bakalım inşallah bu sefer olacak
İşte saglık lı beslenmeye alışamıyoruz hemen gelsin hamur işleri gelsin tatlılar benim kız kardeşim de 35 kilo vermişti cok istikrarlı bir şekilde 32 yaşında genç kız gibi olmuştu Bi kaç sene sonra hoppp 2 katı fazlasını aldı şu an 90 kilo nasıl kızıyorum o kadar emek caba ne oldu aslında bakıcagız 2 kilo fazlamı olduk hemen onu yok etmeye calışavagız ki ipin ucu kaçmasın yoksa tutulmuyor94 ten 73 e inmiştim. Sonra ne yaptım? Eski düzenime döndüm. Hoop başladığım yerdeyim tekrarinsanın kendi eliyle kendine yaptığını toplansalar başkaları yapamaz
Haftaya iyi sonuç cıkar o zaman sende gezo nun yerini sen alırsın sanki gibime geliyorYa aslında bugün tartı beni fena trolledi. Takıma 86.9 yazdıktan sonra tekrar tartıldım 86.1 gösterdi. Olabilir mi olabilir çünkü geçen hafta hem regldim hem dolunaydı. Bu hafta 1.1 den daha fazlasını vermişimtir diye düşünmüştüm aslında ama işte tartı beni yanılttı
Hadi bakalım bol bol eksiler olsunSelam kızlar bende dün başladım artık baslamamda gerekliydi zaten, kilo bildirme faslına geciktim malesef 91.8 idi bugün
Kolay gelsin sana ben bitirdim cok şükürbende izinli günüm deyince seni çalışıyor zannettim.
Ben iznimi sonlara doğru kullanacağım için ağır işleri sona bırakacağım
bu sefer çok akıllandım. İnşallah bir daha almak istemiyorum çünkü artık sağlık giriyor işin içine. Bu konudaNe listesi bu canım nasıl bir liste acaba tüyo yok mu
İşte saglık lı beslenmeye alışamıyoruz hemen gelsin hamur işleri gelsin tatlılar benim kız kardeşim de 35 kilo vermişti cok istikrarlı bir şekilde 32 yaşında genç kız gibi olmuştu Bi kaç sene sonra hoppp 2 katı fazlasını aldı şu an 90 kilo nasıl kızıyorum o kadar emek caba ne oldu aslında bakıcagız 2 kilo fazlamı olduk hemen onu yok etmeye calışavagız ki ipin ucu kaçmasın yoksa tutulmuyor
Neyse buda bir ders oluyor
Yok canım onunla yarışmak ne haddimeHaftaya iyi sonuç cıkar o zaman sende gezo nun yerini sen alırsın sanki gibime geliyor
Hadi bakalım bol bol eksiler olsun
Kolay gelsin sana ben bitirdim cok şükür
Ah canım bunu niye kendinize yaptınız bu kadar. Verilen okdar kilo alinirimi94 ten 73 e inmiştim. Sonra ne yaptım? Eski düzenime döndüm. Hoop başladığım yerdeyim tekrarinsanın kendi eliyle kendine yaptığını toplansalar başkaları yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?