Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Onuda gelecek haftanın üstüne eklersin

Bence bi abarti yok gayet dengeli

öglen yemedigim isabet oldu ama bana yine de cok gibi geldi cesit bol olunca. insallah tartiya arti yansimaz zateb zor kilo veriyorum uzulurum cok

Yağdan deyil karbonhidrat tan kork
Ben salataya yağı bol koyarım, dibine sızan yağıda içerim

sana hayranim beynimin tabularini yikamiyorum malesef ve aycicek yagi olabilirdi o yuzden de korktum ekstra

Ben yine üşenmedim bir liste yaptım ama bu sefer sessiz sedasız halledeceğim inşallah bu işi
Ne zaman karar verip burada anlatsam berbat ediyorum bakalım inşallah bu sefer olacak
Ne listesi bu canım nasıl bir liste acaba tüyo yok mu
94 ten 73 e inmiştim. Sonra ne yaptım? Eski düzenime döndüm. Hoop başladığım yerdeyim tekrar insanın kendi eliyle kendine yaptığını toplansalar başkaları yapamaz
İşte saglık lı beslenmeye alışamıyoruz hemen gelsin hamur işleri gelsin tatlılar benim kız kardeşim de 35 kilo vermişti cok istikrarlı bir şekilde 32 yaşında genç kız gibi olmuştu Bi kaç sene sonra hoppp 2 katı fazlasını aldı şu an 90 kilo nasıl kızıyorum o kadar emek caba ne oldu aslında bakıcagız 2 kilo fazlamı olduk hemen onu yok etmeye calışavagız ki ipin ucu kaçmasın yoksa tutulmuyor

Neyse buda bir ders oluyor

Haftaya iyi sonuç cıkar o zaman sende gezo nun yerini sen alırsın sanki gibime geliyor
Selam kızlar bende dün başladım artık baslamamda gerekliydi zaten, kilo bildirme faslına geciktim malesef 91.8 idi bugün
Hadi bakalım bol bol eksiler olsun
bende izinli günüm deyince seni çalışıyor zannettim.
Ben iznimi sonlara doğru kullanacağım için ağır işleri sona bırakacağım
Kolay gelsin sana ben bitirdim cok şükür

bu sefer çok akıllandım. İnşallah bir daha almak istemiyorum çünkü artık sağlık giriyor işin içine. Bu konuda gezegenfeza yı tek geçerim. Kadın istikrarlı bir şekilde sağlıklı yaşama gayreti içinde. Örnek alınası insan
Haftaya iyi sonuç cıkar o zaman sende gezo nun yerini sen alırsın sanki gibime geliyor

Hadi bakalım bol bol eksiler olsun

Kolay gelsin sana ben bitirdim cok şükür
Yok canım onunla yarışmak ne haddime o verir yine üç beş bişiy..

94 ten 73 e inmiştim. Sonra ne yaptım? Eski düzenime döndüm. Hoop başladığım yerdeyim tekrar insanın kendi eliyle kendine yaptığını toplansalar başkaları yapamaz
Ah canım bunu niye kendinize yaptınız bu kadar. Verilen okdar kilo alinirimi baktın 2 kilo aldın hemen müdale edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…