- 9 Mayıs 2019
- 115
- 464
- 23
- 37
Teşekkür ederimgezegenfeza tebrikler canım benim Süpersin
Benimde öyle, diğer bardaklar çok küçük geliyorBenim yarım litrelik bardağım var onda çok rahat ediyorum. 200 ml bardakla olmuyor
Yemegim yoktu en cabuk olan oAfiyet olsun canim ..bende bugün sezeli bulgur yaptim.
Yağdan deyil karbonhidrat tan korkoyle yapamadim maleseff
menüm
sabah
2 jumbo hurma
kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 parca peynir cokelek
ogle
3 hurma (aksam orda yersem diye yemedim yemek)
aksam kaynanamda
corba icmedim
biftek vardi onu yedim bi porsiyon kucugunu sectim
3 kasik salata cunku yagliydi
7 tane falan etli sarma sarmalar lokmalik kucuktu
5 kasik bulgur pilavi
2 lt su
Habişim, eskiden benim vücudumda çok su toplardı, çareyi akşam yediğim salataya tuz koymamakta buldum.Ablam vücudumda ödemim çok normalde 99.75 gördüm.ablan
HayırdırÇok karnım ağrıyo
Teşekkür ederim canımTakimimizi kutlarim.. tebrikler kizlar ..2 hafta üst üste iyi gidiyorsunuz...
gezegenfeza senide tebrik ederim canim ...
Teşekkür ederim canım, bazen sırf bu konuda deyil, birçok konuda ne kadar sabırlıymışım diyorum,Tebrikler canim, sabrin sonu selamet
Cok doğruYağdan deyil karbonhidrat tan kork
Ben salataya yağı bol koyarım, dibine sızan yağıda içerim
Sağol obezim, sende fena gitmiyon yani
2 cüzüm kaldı, onları bitiriyim bende eve girişecem, çok özledim şöyle ev boşken doya doya temizlik yapmayıBugünkü menüm
Sabah:domates, salatalık, peynir, bir dilim ekmek
Ara: biraz kiraz ve erik
Akşam: çorba, biber dolması, salata
Ara : iki dilim karpuz
Su:2 litre
Spor: yok ama ev temizledim. Kan ter içinde kaldım
Dört gün eşim ayağımın altında, bir de bugün son izinli günüm yarın oruçbaşı yapacağım için iyi değerlendireyim dedim. Hatta bir ara hızımı alamayıp kv ye bile yardım ettim2 cüzüm kaldı, onları bitiriyim bende eve girişecem, çok özledim şöyle ev boşken doya doya temizlik yapmayı
Ya aslında bugün tartı beni fena trolledi. Takıma 86.9 yazdıktan sonra tekrar tartıldım 86.1 gösterdi. Olabilir mi olabilir çünkü geçen hafta hem regldim hem dolunaydı. Bu hafta 1.1 den daha fazlasını vermişimtir diye düşünmüştüm aslında ama işte tartı beni yanılttıSağol obezim, sende fena gitmiyon yani
Dört gün eşim ayağımın altında, bir de bugün son izinli günüm yarın oruçbaşı yapacağım için iyi değerlendireyim dedim. Hatta bir ara hızımı alamayıp kv ye bile yardım ettimiki kere üst değiştim, terden sırılsıklam olmuştum.. İyi kalori yaktım anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?