Canım normal. Rutin yemeğimi yapıyorum baktık 3 gün yedik onu 4cu gün yememek için tekrar kaynatıp buzluğa atıyorum. Çöpe atmamak için. Yemek aynı şekilde buzu eridimi tat aynı. İyi oluyor.İyi akşamlarr
Tavuk çorbası
Bulgur pilavı
Salata
Yapıyorum şuan bunları
Bugün çok güzeldi akşam pilavı kontrol altında tutabilirsem efsane olacak
Buzlukta nasıl sakladın yemeği anlatır mısın bana da?
Kızıma her gün yemek yapmak zor oluyor pratik bukdukça bir şeyler atmaya çalışıyorum ben de
Biber dolması ennnn sevdigimmyazlık kışlık yordu. önceki günden artanları yiyeceğiz canım. kıymalı kabak yemeği, sulu köfte, zeytinyağlı biber dolması. yanına da güzel bir salata yaparız oldu bitti
Biber dolması ennnn sevdigimm
Çok evrimlik hissetmedim kendimi nedense insan kendini beğenmese çatlarmış:)92 kilo biri için 74 evrim gecirir
Bizim kuşumuzun adı da pamuk bembeyaz her şeyi anlıyor:)Eki Görüntüle 2635940 Eki Görüntüle 2635943 Ya bi dur pamuk dedim kafasını yana çevirdi bakıyor yaaa minnacık kuşun bile duyguları var kiyamammmm bal bu bal
5 - 5 yaparsan döverimBen naptım ki
Pamuğun selfisiEki Görüntüle 2635940 Eki Görüntüle 2635943 Ya bi dur pamuk dedim kafasını yana çevirdi bakıyor yaaa minnacık kuşun bile duyguları var kiyamammmm bal bu bal
Kapsamlı bir muayene lazım sanatansiyon az önce 100-69 nabız 50 idi.
Halide dişi kuş gösterirseniz tabi telefonun peşinden koşar
Oda erkek kuş gördüSeninkinin seslerini duydu benimki de delirdi cik cik hemen telefona geldi
Bana kabak yemeğiSelam kızlar ne yapıyorsunuz akşama ne yemeği var
Bende eşimle. Dusakabini söktun onu temizledim. Rahat 4 saat sürdü. Hep kazıdım. Yeni derz çekecek eşim. Her sene aynı muhabbet işte. Kaçtane kimyasal kullandım artık başım dönüyor vallahi duş aldım uzandim. İkindi bekliyor. Kılıcam inşallah.
Buzlukta lahana yemeği vardı Allah'tan onu çıkardım. Yemek falan hazirlayamam vallahi bittim
EfemKızlaaaar
Şok diyet veya detoks ise deymez benceKızlaaaar
Benimki de erkek amaaOda erkek kuş gördü
Anlamazlar mi ne beterlerrrBizim kuşumuzun adı da pamuk bembeyaz her şeyi anlıyor:)
Evde banä göre birşey kalmamiş birazdan alişverişe gidcez...
Öylen..12.00
3 hurma 1 incir
1 avuç kadar çiğ çerez
3 kaşik tahin
Akşam...18.00
1 domates
1 parça beyaz prynir
2 dilim kaşar
1 avuç ay çekirdeği içi..çiğ
1 kaşik tshin
Spor 1 mil lesli..arkasindan 10 sqat
10 dakika göbek egsersizi
Su...1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?