Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bakayim cnm cok sag ol

baktim cnm ara ogun yapmis bazen oyleyse 3 ogun olsa olur??

dünki serbestlikden sonra cok sükür tarti oynamamis :) tatliyi abarttim dün malesef niye bilmiyom resmen zorla tepistirdim

ne guzel ben malesef 100 gr vermisim cumaya gore 100 gr artidayim hala.

demoralize oldum bizimkiler yerken sabah bi 10 tane p. kizartma yedim

kizlar if diyetinde ögün sayisi yok normalde önemli olan acli saatini uzun tutmak ama tabi 2 ögün yapilirsa daha etkili olur

bende boyle. biliyorum

Pişen yemek 3 günde yenir ama sürekli ısıtarak değil tencereden yiyeceğiniz kadar tavaya alın öyle ısıtın hemen tencereyi dolaba kaldırın dışarda kalmasın

bizde de boyle yapilir annemden boyle gordum bende. pisen yemek dolaba konur tencere komple. isitilmaz yenecek kadar isitilir. dolaptan cikip isitilan yemek kalirsa o artik yenmez hayvanlara verilir posete ayrilip. o yemekte vitamin kalmaz der annem ve bozuk olma tehlikesi de olur

Selamlar ben de bugün size katıldım
Hoşgeldiniz aramıza
Bende günlük az miktarda pişiriyorum kalmaz ertesi güne ama anneme 2 veya 3 günlük yetecek kadar yapıyorum dolaba koyuyoruz yiyeceği miktar da ısıtıp 3 gün yiyor
Hava çok sıcak izmirde önceki senelerde haziran sonunda ancak açardım klimaları bu sene mayıs sonunda açılacak belliki
Bende izmirdeyim birde son katta oturuyorum iyice sıcak 2 gündür klimayı acıyorum durulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…