Bak yabancı değil yaptıklarını ve menülerini incele fikir olurYine ben ve olmazsa olmazım diyetim 🤐
Merhaba sevgili kk uzun aradan sonra yine ben geldim sona yaklaşıp hep başa sardım diyetimi 1 senedir ha başladım başlıcam derken 65 kilo ile niyetlendiğim diyetime 70.8 i görünce tehlike çanlarının çaldığını ve bir an önce başlamam gerektiğini düşünerek hızlı bir giriş yaptım Bir ay oldu...www.kadinlarkulubu.com
ooo hemen indireyimmreklamlardan sikayetci olan arkadaslar telefonunuza opera ( browser) indirin ve ben gibi o reklamsiz gezin :)
Bak yabancı değil yaptıklarını ve menülerini incele fikir olurYine ben ve olmazsa olmazım diyetim 🤐
Merhaba sevgili kk uzun aradan sonra yine ben geldim sona yaklaşıp hep başa sardım diyetimi 1 senedir ha başladım başlıcam derken 65 kilo ile niyetlendiğim diyetime 70.8 i görünce tehlike çanlarının çaldığını ve bir an önce başlamam gerektiğini düşünerek hızlı bir giriş yaptım Bir ay oldu...www.kadinlarkulubu.com
dünki serbestlikden sonra cok sükür tarti oynamamis :) tatliyi abarttim dün malesef niye bilmiyom resmen zorla tepistirdim
kizlar if diyetinde ögün sayisi yok normalde önemli olan acli saatini uzun tutmak ama tabi 2 ögün yapilirsa daha etkili olur
Pişen yemek 3 günde yenir ama sürekli ısıtarak değil tencereden yiyeceğiniz kadar tavaya alın öyle ısıtın hemen tencereyi dolaba kaldırın dışarda kalmasın
Hoşgeldiniz aramızaSelamlar ben de bugün size katıldım
Bende günlük az miktarda pişiriyorum kalmaz ertesi güne ama anneme 2 veya 3 günlük yetecek kadar yapıyorum dolaba koyuyoruz yiyeceği miktar da ısıtıp 3 gün yiyor
tabi o dönemde buzdolabı falan yoktu. ama bilim dünyası da açıkladı. bekleyen ve ertesi gün ısıtılan yemeğin yapısı bozuluyormuş. hele 3. defa ısıtmayı hiç önermiyorlar. bununla ilgili yazıyı bulursam eklerim buraya.
Bende izmirdeyim birde son katta oturuyorum iyice sıcak 2 gündür klimayı acıyorum durulmuyorHava çok sıcak izmirde önceki senelerde haziran sonunda ancak açardım klimaları bu sene mayıs sonunda açılacak belliki
benimle ugrasilmazYaKaMoZz-z buraya bi el at canım
gezoo degil mumuben uygulamayi kullaniyodum bakalim opera daha iyi gibi tesekkurler gezooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?