heves ettim ben de bugün başlayayım tekrar spora fazlasıyla tembellik ettimHayirli sabahlar
Burda hava düzeldi çok şükür sanki kiş havasiydi bikaçgündür..soğuk havada iyi değil çok sicakta iyi değil....yarinda inşallah oruc tutmaya devam edcem fazla borclanmak istemiyorum....birazdanda soorumu yapcam..lesliden sonra ek olarak sqat da yapcam artik...
aynen.. şu seyehat kısıtlamaları kalksa da en azından dağ bayır gezsekHava sıcak olunca insan şu karantina da daha çok bunaliyor ya bunu farkettim
Aynen yaa izmirr kavruluyor resmen nem oranı cokkk fazlaHava sıcak olunca insan şu karantina da daha çok bunaliyor ya bunu farkettim
2 ogun yapamadim dayanamadim cnmNoldu canm
ya bi sey yapmadim kacamak yapmadim sadece 2 ogun yapamamis oldumNeden ne oldu
Niye gelip help help diye bağırmadın?
Neler yaptın anlat bakalım
olanlar olduuuCokkk düşük canım yaaa bayram sonrası Bi detaylı baktı gercekten sen birgün düşüp bayılıcaan Allah korusun
Teknolojik şirinler anam bunlar hep
Hayırdır neden öyle oldu aslında patatesi yemeyip o yogurdu ayran içseydin yine iyi olurdu aslında
alışıyorsun canım bende senin yollardan geçtim. Hatta gün içinde evet 2 öğün yerdim fakat geceye doğru mutlaka bidaha yerdim. Mesela geceye 1 avuç tuzsuz çekirdek ekledim. 3 gün alışana kadar bu şekilde gittim midem küçülmüş oldu. Bence yapabilirsin. Hiç öyle düşündüğün gibi zor değil. Aralıklı oruç tutabilirsin. Ben regli den sonra aralıklı oruç yapıcam. Seninki tıpkı bizim eski halimiz gibi sadece psikoloji. Bu iş sigara gibi kafada bitiremezsen yapamazsın canm.
Süt helvasida unlu oluyor canım
evet dayanamadimÇabuk pes ettin
Dediğim gibi bende 3 öğüncüydüm...zamanla aliştim 2 öğüne...3 cü öğünü sütlü şekersiz kahve...veya tarçinli sütlen değiştirdim...bazende baharatli yoğurt..zencefil zerdeçal tarçinli..ayni baharatlarlan sicak sütde güzel oluyor.. sende alişitsin..zamanla ve sabirla olacak şeyler bunlar...bu videoyu dinle istersen adam güzel anlatiyor aralikli oruclan ilgili..yani 2 öğün...
3de yaparsın 5 de ama şu varki arada bıraktığın boşlukta vücut önceki yediğini sindirecek. Ortada yediğin öğünün glisemik indeksini düşük tut o zaman. Salata ayran cacık vs vs2 ogun yapamadim dayanamadim cnm
ya bi sey yapmadim kacamak yapmadim sadece 2 ogun yapamamis oldum
olanlar olduuu
aralikli oructa 3 ogunde yeniliyor dimi?
evet dayanamadimiki ogun yapmak icin kahvaltiyi cok saglam yapmak lazim zaten. benim yedigim 2 yumurtayla yapilacak sey degil. aralikli oruc yapmayi dusunuyorum daha kolay
izledim cok tesekkurler cnm ☺8 saat yeme suresinde 3ogunde yapabiliyorum yani dimi
Yanlış anlama dini boyutta sormuyorum. Oruç tutuyormusun? Hiç sahursuz oruç tuttun mu?dün 2 ogun husran oldu cunku kahvaltidan sonra buna karar vermistim ve kahvaltida sadece 2 hasl yumurta yemistim. yeterli sanmistim amaaa nerede yesillik nerede zeytin nerede peynir
ahh neredeee vah neredeee
HoşgeldinSelamlar ben de bugün size katıldım
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.Selamlar ben de bugün size katıldım
Hoşgeldin
Kimsin kimlerdensin necisin ne yapıyon
Takımın dedikoducusu gibi oldum
yasommmslm hayırlı geceler hayırlı sahurlarherkese........
Hoşgeldin canımHosbulduk 35 yaşındayım Istanbulda yaşamaya çalışıyorumüniversitede çalışıyordum ama bıraktım şu anda bir eğitim alıyorum ama malum evdeyiz bu ara sizler nasilsiniz
Hoşgeldin canımSelamlar ben de bugün size katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?