Bande 35 i geçtimHosbulduk 35 yaşındayım Istanbulda yaşamaya çalışıyorumüniversitede çalışıyordum ama bıraktım şu anda bir eğitim alıyorum ama malum evdeyiz bu ara sizler nasilsiniz
Günaydın abbam bugün kötü hissetmezsem spor yapcam kaç gündür yapamıyorumHayırlı sabahlar kızlar
Bugün nasılsınsıcak ve bunaltıcı bir günden merhaba kızlarrrbugün oruç tutmadım.rahatsız oluyorum ama tutamadım. daha sabahtan bir tuhaf kalktım. nasıl bir sıcaksa
apa bana cok zor geldi. karatay da hakim degil kulaktan dolma biliyorum o kadar cok cesit varki3de yaparsın 5 de ama şu varki arada bıraktığın boşlukta vücut önceki yediğini sindirecek. Ortada yediğin öğünün glisemik indeksini düşük tut o zaman. Salata ayran cacık vs vs
Bu apa nın birinci seviyesi güzeldi bak açlık çekmedim ben hiç
Sabah 12–1 gibi kahvaltı akşam 5–6 gibi yemek sonrası çay su soda kahve. Çok acıkırsan yine ayran gibi şişirecek şeyler iç karatay gibi
Başta zor gelirse 2değil 3 öğün yap arayı uzat. Her gün 1 saat düşür
Yanlış anlama dini boyutta sormuyorum. Oruç tutuyormusun? Hiç sahursuz oruç tuttun mu?
Bende aman öldüm bittim diyorum ama 1 bardak su ile iftarı getirebiliyorum
Hosbulduk
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 35
Boyunuz: 164
Mesleginiz: araştırma görevlisi
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : diyeti bırakınca aliyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : genel olarak spor yapmayı, seyahat etmeyi seviyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)Evet ama yıllar oldu hatırlamıyorum
Şu anki kilonuz:65.8
Hedef kilonuz:54
Selamlar ben de bugün size katıldım
bazen az da yapsak artıyor. peygamberimizin ısıtılan yemeği yemediğini ben de biliyorum. ama artınca da dökülmüyor. günah oluyor. bulan var bulamayan var.Kuruyu bende 3 gün yerim de
Mesela Bugün 1 tane kabaktan yemek yaptım ve sadece ben yedim.
Oğlanlar tadını dahi bilmez, eşim yemez, senelerce onlar yemiyor diye kendim için pişirmedim.
Bu sene artık kendim içinde pisiriyorum.
Kabağın yarıdan çoğu kaldı, şimdi mecbur bu akşam yine yiyeceğim.
ben de çok sıcaktan etkilendim. birkaç gün tutamayacağım sanırım. inan şu an su ve çay içiyorum ama başım bir tuhafHayirli sabahlar
Burda hava düzeldi çok şükür sanki kiş havasiydi bikaçgündür..soğuk havada iyi değil çok sicakta iyi değil....yarinda inşallah oruc tutmaya devam edcem fazla borclanmak istemiyorum....birazdanda soorumu yapcam..lesliden sonra ek olarak sqat da yapcam artik...
hoşgeldin canım aramızaHosbuldueğe Bağlı ):
Yaşınız : 35
Boyunuz: 164
Mesleginiz: araştırma görevlisi
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : diyeti bırakınca aliyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : genel olarak spor yapmayı, seyahat etmeyi seviyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)Evet ama yıllar oldu hatırlamıyorum
Şu anki kilonuz:65.8
Hedef kilonuz:54
ben de bazen yetişemiyorum okumalara atlıyorum aradaTünaydın
Bu nasıl kadro arkadaş gece yazıyor sahurda yazıyor sabah da yazıyor. robot musunuz siz. Uyuyun looo
apa bana cok zor geldi. karatay da hakim degil kulaktan dolma biliyorum o kadar cok cesit varki
ben sandimki bu fasting yeme saatinde istedigin gibi yiyosun kac ogun oldugu farketmiyo sandim?? yani 8 saat icinde canim bi sey cekse yiyemem ogun disinda oyle mi
suan oruc tutmuyorum. ve hic sahursuz oruc tutmadim omrumde. masallah sana
hosgeldin cnnmm kilon fazla degil sevindiriciii
ben buse 30 yasindayim 1 oglum var 27 aylik bende istanbuldayim diger kilo bilgilerimde nickimin yaninda yaziyor
Bugün nasılsın
Peygamber imiz sav in öyle yapmasının sebebi sürekli açları doyuruyor ve evinde bulunan gıdayı hemen infak ediyor olduğu için ısıtmaya yemek kalmadığından olabilir diye düşünüyorum bir bilgim yok tabi. veya o zamanın şartlarında buzdolabı imkanı olmadığı için yemekler bozulduğu için de olabilir. şu zamanda yemeği ısıtmayıp dökmek kesinlikle israf.. ya da bizim evin önü gibi martıların ve kargaların mekanıysa evinizin önü, en güzeli onlara vermek :) sebzelerin kabuklarını bile hunharca yiyorlarbazen az da yapsak artıyor. peygamberimizin ısıtılan yemeği yemediğini ben de biliyorum. ama artınca da dökülmüyor. günah oluyor. bulan var bulamayan var.
Alinti olayını beceremedim. Tekrardan Hosbulduk memnun oldum sizlerle tanisitigma.ortabahar cnm benim hukuk ama şu an başka bi konuda eğitim alıyorum siz?
Peygamber imiz sav in öyle yapmasının sebebi sürekli açları doyuruyor ve evinde bulunan gıdayı hemen infak ediyor olduğu için ısıtmaya yemek kalmadığından olabilir diye düşünüyorum bir bilgim yok tabi. veya o zamanın şartlarında buzdolabı imkanı olmadığı için yemekler bozulduğu için de olabilir. şu zamanda yemeği ısıtmayıp dökmek kesinlikle israf.. ya da bizim evin önü gibi martıların ve kargaların mekanıysa evinizin önü, en güzeli onlara vermek :) sebzelerin kabuklarını bile hunharca yiyorlar
Teşekkürler
mesajlarda altta ALINTI yazan yere basıyorsun. kaç kişinin mesajına basarsan bas altta mesaj yazacağın bölümde ALITILARI EKLE ye basıyorsun. hepsi geliyor. '']'' dışına yazıyorsun. hepsine ayrı ayrı cevap vermiş oluyorsun. alışırsın.
Alinti olayını beceremedim. Tekrardan Hosbulduk memnun oldum sizlerle tanisitigma.ortabahar cnm benim hukuk ama şu an başka bi konuda eğitim alıyorum siz?
duymamıştım ama bilim hep yeni şeyler bilmekte :) yani bu bulgular da değişebilir zamanla bana mantıklı gelmiyor zor bir şey artansız yemek yapmak kolay değil artmasın dersende kilo alırsın :)tabi o dönemde buzdolabı falan yoktu. ama bilim dünyası da açıkladı. bekleyen ve ertesi gün ısıtılan yemeğin yapısı bozuluyormuş. hele 3. defa ısıtmayı hiç önermiyorlar. bununla ilgili yazıyı bulursam eklerim buraya.
tesekkurler canım Allah hepimize kolaylık versin en güzeli sevdiğin işi yapmak zaten1. alıntılamak isteğin mesajın altındaki alıntı butonuna tıkla
2. mesaj yazma bölümüne gelip alıntıları ekleye tıkla :)
ben ünv şansımı yl den yana denedim olmadı
pdr bitirdim şimdi ilahiyat okuyorum :)
hukuk zor bir alan Allah kolaylık versin :)
duymamıştım ama bilim hep yeni şeyler bilmekte :) yani bu bulgular da değişebilir zamanla bana mantıklı gelmiyor zor bir şey artansız yemek yapmak kolay değil artmasın dersende kilo alırsın :)
kesinlikletesekkurler canım Allah hepimize kolaylık versin en güzeli sevdiğin işi yapmak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?