Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosbulduk 35 yaşındayım Istanbulda yaşamaya çalışıyorum üniversitede çalışıyordum ama bıraktım şu anda bir eğitim alıyorum ama malum evdeyiz bu ara sizler nasilsiniz
Bande 35 i geçtim
Kayserideyim. Şubattan beri takımdayım. 5 kg vermişim. Bünyeden değil aç gözllükten

apa bana cok zor geldi. karatay da hakim degil kulaktan dolma biliyorum o kadar cok cesit varki

ben sandimki bu fasting yeme saatinde istedigin gibi yiyosun kac ogun oldugu farketmiyo sandim?? yani 8 saat icinde canim bi sey cekse yiyemem ogun disinda oyle mi

Yanlış anlama dini boyutta sormuyorum. Oruç tutuyormusun? Hiç sahursuz oruç tuttun mu?
Bende aman öldüm bittim diyorum ama 1 bardak su ile iftarı getirebiliyorum

suan oruc tutmuyorum. ve hic sahursuz oruc tutmadim omrumde. masallah sana

hosgeldin cnnmm kilon fazla degil sevindiriciii

ben buse 30 yasindayim 1 oglum var 27 aylik bende istanbuldayim diger kilo bilgilerimde nickimin yaninda yaziyor

bazen az da yapsak artıyor. peygamberimizin ısıtılan yemeği yemediğini ben de biliyorum. ama artınca da dökülmüyor. günah oluyor. bulan var bulamayan var.
ama çok fazla yemek hazırlayıp günlerce yemeye ben de karşıyım.
ben de çok sıcaktan etkilendim. birkaç gün tutamayacağım sanırım. inan şu an su ve çay içiyorum ama başım bir tuhaf
hoşgeldin canım aramıza

Tünaydın
Bu nasıl kadro arkadaş gece yazıyor sahurda yazıyor sabah da yazıyor. robot musunuz siz. Uyuyun looo
ben de bazen yetişemiyorum okumalara atlıyorum arada

bu arada KK nın uygulaması daha güzelmiş ya chrome dan girince çok reklamlı oluyor mesaj yazdırmıyor

Bak yabancı değil yaptıklarını ve menülerini incele fikir olur

bazen az da yapsak artıyor. peygamberimizin ısıtılan yemeği yemediğini ben de biliyorum. ama artınca da dökülmüyor. günah oluyor. bulan var bulamayan var.
Peygamber imiz sav in öyle yapmasının sebebi sürekli açları doyuruyor ve evinde bulunan gıdayı hemen infak ediyor olduğu için ısıtmaya yemek kalmadığından olabilir diye düşünüyorum bir bilgim yok tabi. veya o zamanın şartlarında buzdolabı imkanı olmadığı için yemekler bozulduğu için de olabilir. şu zamanda yemeği ısıtmayıp dökmek kesinlikle israf.. ya da bizim evin önü gibi martıların ve kargaların mekanıysa evinizin önü, en güzeli onlara vermek :) sebzelerin kabuklarını bile hunharca yiyorlar

Alinti olayını beceremedim. Tekrardan Hosbulduk memnun oldum sizlerle tanisitigma. ortabahar cnm benim hukuk ama şu an başka bi konuda eğitim alıyorum siz?

mesajlarda altta ALINTI yazan yere basıyorsun. kaç kişinin mesajına basarsan bas altta mesaj yazacağın bölümde ALITILARI EKLE ye basıyorsun. hepsi geliyor. '']'' dışına yazıyorsun. hepsine ayrı ayrı cevap vermiş oluyorsun. alışırsın.

tabi o dönemde buzdolabı falan yoktu. ama bilim dünyası da açıkladı. bekleyen ve ertesi gün ısıtılan yemeğin yapısı bozuluyormuş. hele 3. defa ısıtmayı hiç önermiyorlar. bununla ilgili yazıyı bulursam eklerim buraya.

Teşekkürler

Alinti olayını beceremedim. Tekrardan Hosbulduk memnun oldum sizlerle tanisitigma. ortabahar cnm benim hukuk ama şu an başka bi konuda eğitim alıyorum siz?

1. alıntılamak isteğin mesajın altındaki alıntı butonuna tıkla
2. mesaj yazma bölümüne gelip alıntıları ekleye tıkla :)
ben ünv şansımı yl den yana denedim olmadı

pdr bitirdim şimdi ilahiyat okuyorum :)
hukuk zor bir alan Allah kolaylık versin :)

duymamıştım ama bilim hep yeni şeyler bilmekte :) yani bu bulgular da değişebilir zamanla bana mantıklı gelmiyor zor bir şey artansız yemek yapmak kolay değil artmasın dersende kilo alırsın :)

tesekkurler canım Allah hepimize kolaylık versin en güzeli sevdiğin işi yapmak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…