- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Aidin salih te okumuş olabilirsinvalla canim ben onu 1 kere ictim sonrada unuttum hep
ya biz sahurda hurma yerine normal meyve yiyebiliyomuyduk okumustum sanki öyle bisey
himmmneyse dün sahurda yaban mersini yedim :)Aidin salih te okumuş olabilirsin
Ahmet apa da hurma yada incir var
Hâlâ kafayı kaldıramıyorum
valla canim ben onu 1 kere ictim sonrada unuttum hep
ya biz sahurda hurma yerine normal meyve yiyebiliyomuyduk okumustum sanki öyle bisey
apa tok tutsun diye lif, vitamin ve mineral içeriği yoğun incir ve hurmayı yiyin diyor. yoksa bıktıysanız glisemik yükü düşük meyveleri yiyebilirsiniz. yeşil erik mesela. yaş veya kuru kayısı, kuru erik, elma vs.Aidin salih te okumuş olabilirsin
Ahmet apa da hurma yada incir var
Hâlâ kafayı kaldıramıyorum
yaban mersini benim grupta faydalilar arasinda yedim gittiapa tok tutsun diye lif, vitamin ve mineral içeriği yoğun incir ve hurmayı yiyin diyor. yoksa bıktıysanız glisemik yükü düşük meyveleri yiyebilirsiniz. yeşil erik mesela. yaş veya kuru kayısı, kuru erik, elma vs.
afiyet bal olsunyaban mersini benim grupta faydalilar arasinda yedim gitti
nereye gideceksinizbu aksam arkadasimla iftara gidicez,cok heyecanliyim
Restauranttafiyet bal olsun
nereye gideceksiniziyi gezmeler
sizin alamanyada vidalar gevşemiş anlaşılan. restorant fasılları başlamışRestaurantt
hadi ben neyse de sen niye artı oldun kiCuma 64,500
Bugün 65, 300
+ 800 gr
2 gündür feci yoruluyorum.sizin alamanyada vidalar gevşemiş anlaşılan. restorant fasılları başlamışkız kaç aydır dışarıdan yemek yemedim. paket servis de dahil
hadi ben neyse de sen niye artı oldun ki
Yok kız daha 1,5 saatten fazla var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?