Ahmet Apa yine güldürdü beni...biri sormuş spirulina ile vitamin takviyesi olurmu diye..yahu sen kafayimi yedin diyo..@MuMuu85, sahurda sprulina içtim, bu saat oldu uyanamıyorum. Sende de böyle bisey oldumu?
gece 03.20 de falan yattım. ezan okunurken hala yatakta dönüyordumBildigin sabahi ettim ya bugün
tesbihle zikir çekersin canım. dua okursun. bol bol istiğfar duası.Mutlu sabahlar kizlar.
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak
aslında ramazan cuma günü girerse kadir gecesi 17. günü olurmuş. yani geçti aslında.hadi yine iyisin bir gün daha kazandın :)
gerçi kadir gecesini Ramazanın son 10 gününde aramak gerekiyormuş ya belki de bugündür :)
Evet dün gene komik sorular vardıAhmet Apa yine güldürdü beni...biri sormuş spirulina ile vitamin takviyesi olurmu diye..yahu sen kafayimi yedin diyo....spirulina zaten tek başina vitamin ne diye sentelik takviyeler kullaniyorsun diyo
40 hün düşünsem o sorular gelmez aklima gerçekten anormal siradişi sorular soranlar var..Evet dün gene komik sorular vardı
Bitireyim de atarım özeldenMerak ettim çizimini bende resim yapmayı çok severim
zaman ne kadar hızlı ilerliyor..İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 25
Boyunuz: 158
Mesleginiz: Öğretmenim
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 8 aylık bi paşam var
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: Van
Kilo alma hikayeniz : evlendiğinde 50 kiloydum sonra +12 , hamilelikte +13 = 25 kilo fazlalıkla birlikte yaşamaya başladım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: mutlu değilim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Bedeniyle barışmaya çalışan bir anneyim :)
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?
(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Hayır ilk kez katılıyorum
Şu anki kilonuz: 61
Hedef kilonuz: 53
doldurmam gereken formu yeni fark ettim :)
sanırım günlük menü ve spor aktiviteleri de paylaşmak gerekiyormuş. onları da sahurla birlikte paylaşıcam inşAllah
Şu an hazırda yok canım bi bakayım yine deBitireyim de atarım özeldensenin de varsa hazırda resimlerin bana atabilirsin bakayim:)
Gözün aydın darısı başımızaKilo bildirimi yapayım unutmadan
Kiraz yedim bir tabak ona rağmen
57.5
Cuma’ya göre +100 g
Birde regl dönemindeyim tabi inşallah Cuma günü mezun olmuş olurum
Çok ama çok içten amiiiiiiin diyorumGözün aydın darısı başımıza
Pazartesi günü kontrol bildirim yapıyoruz canmKızlar kilo bildirimi ne zaman yapılıyor haftalık mi. Dün 65.8 bugün 65.3 zaten dün girmiştim gruba
Yaaa gitmeeeeKilo bildirimi yapayım unutmadan
Kiraz yedim bir tabak ona rağmen
57.5
Cuma’ya göre +100 g
Birde regl dönemindeyim tabi inşallah Cuma günü mezun olmuş olurum
Yaaa gitmeeee
canımm giden kim koruma dönemi çok daha uzun sürecek hep beraber buradayız inşallah
valla canim ben onu 1 kere ictim sonrada unuttum hep@MuMuu85, sahurda sprulina içtim, bu saat oldu uyanamıyorum. Sende de böyle bisey oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?