vay vay vayyyyy sen bu kadar yemezdinDün yorgunluktan menü de yazmadım dimi
Sahur
3 hurma
Cevizli tahin
Iftar
1 kâse kabak yemeği
1 dilim pasta
2 dilim ıspanaklı börek
Biraz kremalı patates
1 ısırık damat tatlısı
1 ısırık susamlı bar
Su
1,5 lt
Spor
Yok
Gerçekten çok olmuş, ben kabak yemeğini yedikten sonra 2 çatal pasta alıp namaza gittim, geldiğimde salata bitmişti, yiyemedim.
Borekle pasta fazla oldu, diğerleri azdı.
Bugünde 2 sefer bahçe sulama ve namaz dışında hareketim olmadı.
Aksamada muhtemelen olmaz
menü zirve yapmış dün akşamAfiyet olsun menü coşmuş
Geçen ıspanaklı börek canı çeken senmiydinEvet, yinede kendimi tuttum inan.
Ispanaklı böreğe bayılırım, birde güzel olmuş, çıtır çıtır, 2 dilimle yetindim yoksa daha çok yerdim.
Pastayı kızım yaptı, geçen gün ballandıra ballandıra anlatıyordu şöyle güzel, böyle güzel diye, sabaha kadar rüyamda yemiştim.
1 dilimle yetindim.
Istediğim gibi bir krem bulamadim içeriklerine güvenmiyorum ..almak istediğim kremde çok pahali ..yüzümü 4-5 kere yikadiğimi için deymez diye düşünüyorum...Niye, ne varki?
Ben kullanıyorum.
Yoksa cildim çok geriliyor
Hayır tamamen içten gelenŞu an hazırda yok canım bi bakayım yine de
Bitince özelden bekliyorum çok merak ettim
Eğitimini aldın mı
Bu bardak 3 su bardağı su alıyor. 600ml oluyor demi. Standart su bardagi. Bu bardağımi çok seviyorum ne kadar içtiğimi biliyorum. Diğer türlü unutuyorum
Sen biraktinmi canim 2 ci seviyeyi..öğlen 13.30
2 tavuk köfte
1 kase makarna
bol miktarda domates-salatalık-biber-acı biber
1/2 bardak ev yapımı ayran (ev yoğurdundan)
1/2 avuç çekirdek
3 hurma
ara
2 kupa puer çayı (fermente siyah çay)
1 küçük kupa filtre kahve
akşam 20.00
etli taze fasulye
1 kaseye yakın bulgur pilavı
bolca salata (deniz börülcesi-maydanozlu kırmızı lahana)
ara
1 hurma
1 kupa puer çayı (fermente siyah çay)
yatana kadar 2 lt su
akşamüzeri hızlı seriden 40 dk leslie yaptım.Gulhan1 moni MuMu85
Bu bir bardakkız bu ne
Acil giriştemisin neden o kadar çok ölçüm yaptın?slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün okadar .ok yoruldumki 12 saat ayakta ateş ölçtüm allahtan hava sıcak değldi ona ragmen dilim damagım kurudu iftara 10 dakka kala eve girdim iftarda koca bardak su içtimyemek bile yiyemedim yorgunluktan
Ne olur iyi çok yememişin de iki sırtımı sıvazla. Aferin deEtle yoğurt birleşmiş çünkü.
Birde karbonhidrat var
Sen biraktinmi canim 2 ci seviyeyi..
Bu bir bardakevrim geçirmiş sadece yani bu kadar garipsencek bisi yok
yok polis noktasında en az1500 2000 araç geçiyorAcil giriştemisin neden o kadar çok ölçüm yaptın?
Bende hastanede çalışıyorum
Ne olur iyi çok yememişin de iki sırtımı sıvazla. Aferin de
Ileriki seviyeleri düşün canim..damar kan organ temizliğini ve toparlan..bende tam uyamuyorum bazen ...zaten şu snki yaptiğimiz seviyeler sadece beslenme alişksnliklarimizi düzene koymak içinmiş..ileriki seviyelerde daha dikkat ederizbirkaç gündür benim menüler kaydıregl öncesiyim ya
aslında 2. seviye yapıyordum. arada 1. seviye gibi de yiyordum. ama son dönem bozuldu düzenim. toparlamak istiyorum aslında.
Ayy burda polisler ölçüyor sanırım.yok polis noktasında en az1500 2000 araç geçiyoriçindekileri saymıyom
Sevdiğim yiyeceklerin hepsi birarada olunca böyle oldu.vay vay vayyyyy sen bu kadar yemezdin
menü zirve yapmış dün akşam
Evet bendimGeçen ıspanaklı börek canı çeken senmiydinafiyet olsun ya hiç pişman olma hepimiz insanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?