Mutlu sabahlar kizlar.
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak
Gunaydinnn
Ben hiç uyumadim
Bir resim merakı tutturdu
Güzel resim çizerim de
Ille de çizeceğim bitireceğim derken bu saat oldu hala bitmedi bilirsiniz belki perspektif resim
Neyse biraz daha devam edeyim bakayım ne zaman uykum gelecek
cnm benin nacizane fikrim soyleki
snitzel nugget falan bunlar cok kalitesiz proteinler icinde ne oldugu bile mechul yeme bence. tavuk but ya da gogus daha iyi olurdu. onun disinda suyunu da ictiysen menun guzel afiyet olsun ☺
Evet canlm eyer paketli ürünse ve kizartilmiş galeta unlu olanlardan ise sağliksiz haklisin ama sade galeta unsuz ev yapimi şnitzel ise sorun değil..ben o şnitzrl türünü severek yerim yanina birde güzel mantar soz ve sebze yemeği ...nefissss
Mutlu sabahlar kizlar.
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak