Yok daha gitmedim birazdan cikicam:)
2 gündür feci yoruluyorum.
Dün serbest günümdü, abartmış olabilirim.
Bugün hafiften baş ağrısı var ve sürekli uyumak istiyorum.
Biraz ödemimde var
E daha ne olsun
Bu serbest günler bence bitsin..sonra dengelemekte sorun yaşayabiluyoruz ....bugün hiç dikkat edemedim..ama yinede kendime fazla görmüyorum..vücüdun bazen ihtiyaci olduğundan yasakli olsn yiyeceklerden yiyebiliyoruz .bugün bende kurufasulye yaptim..yaninda pirinç pilav yemicektim aslinda ama küçük kizim yemeyince ben yedim çoktandirda yemiyordum özlemişim...birde ara öğün yaptim ..türk kahvesinin yaninda incir ve hurma..normalinde ara öğünlere karşiyim..yarin dikkat ederim artik...arada bir tökezleyerek devam edip sonuna kadar gideceğiz inşallah2 gündür feci yoruluyorum.
Dün serbest günümdü, abartmış olabilirim.
Bugün hafiften baş ağrısı var ve sürekli uyumak istiyorum.
Biraz ödemimde var
E daha ne olsun
Afiyet olsun menü coşmuşDün yorgunluktan menü de yazmadım dimi
Sahur
3 hurma
Cevizli tahin
Iftar
1 kâse kabak yemeği
1 dilim pasta
2 dilim ıspanaklı börek
Biraz kremalı patates
1 ısırık damat tatlısı
1 ısırık susamlı bar
Su
1,5 lt
Spor
Yok
Gerçekten çok olmuş, ben kabak yemeğini yedikten sonra 2 çatal pasta alıp namaza gittim, geldiğimde salata bitmişti, yiyemedim.
Borekle pasta fazla oldu, diğerleri azdı.
Bugünde 2 sefer bahçe sulama ve namaz dışında hareketim olmadı.
Aksamada muhtemelen olmaz
Seviye 1 i atlattiktan sonra böyle ufak tefek kazalarin zaraei olacagini düsünmüyorum ben ilk 40 gün önemli yoksa serbest günde olmazdi bence.Bu serbest günler bence bitsin..sonra dengelemekte sorun yaşayabiluyoruz ....bugün hiç dikkat edemedim..ama yinede kendime fazla görmüyorum..vücüdun bazen ihtiyaci olduğundan yasakli olsn yiyeceklerden yiyebiliyoruz .bugün bende kurufasulye yaptim..yaninda pirinç pilav yemicektim aslinda ama küçük kizim yemeyince ben yedim çoktandirda yemiyordum özlemişim...birde ara öğün yaptim ..türk kahvesinin yaninda incir ve hurma..normalinde ara öğünlere karşiyim..yarin dikkat ederim artik...arada bir tökezleyerek devam edip sonuna kadar gideceğiz inşallah
Ne yedin yine dökül bakimÇok yediiiiiim
Önce 2yk pirinç pilavı 2 yk sac kavurma. Aynısından 1 er kaşık daha. Yarım kase yoğurt.Ne yedin yine dökül bakim
Aslinda yediklerin çok değil ama üstüne yoğurt yediğin için tikamiş bence...Önce 2yk pirinç pilavı 2 yk sac kavurma. Aynısından 1 er kaşık daha. Yarım kase yoğurt.
Ama midem ağzımda resmen
Sen zaten dengeleyebiliyorsun canım.Bu serbest günler bence bitsin..sonra dengelemekte sorun yaşayabiluyoruz ....bugün hiç dikkat edemedim..ama yinede kendime fazla görmüyorum..vücüdun bazen ihtiyaci olduğundan yasakli olsn yiyeceklerden yiyebiliyoruz .bugün bende kurufasulye yaptim..yaninda pirinç pilav yemicektim aslinda ama küçük kizim yemeyince ben yedim çoktandirda yemiyordum özlemişim...birde ara öğün yaptim ..türk kahvesinin yaninda incir ve hurma..normalinde ara öğünlere karşiyim..yarin dikkat ederim artik...arada bir tökezleyerek devam edip sonuna kadar gideceğiz inşallah
Mide küçük canımAslinda yediklerin çok değil ama üstüne yoğurt yediğin için tikamiş bence...
Benim cildimde çok kuru canım.gezegenfeza sende tahin tüketiyorsun düzenli....bilmiyorum tahindenmi yoksa aldiğim vitamin takviyelerindenmi çildimde değişiklik oldu...çok kuruydu. Şimdi daha nemli ve yumuşak oldu tenim...sende fark varmi merak ettim
Sanirim aldiğim vitamin takviyelerinden düzeldi ...nemlendirici kremde kullanamiyorum abdest aldiğimdan dolayi..Benim cildimde çok kuru canım.
Hele şimdilerde sürekli abdest almaktan yüzüme günlük krem sürüyorum.
Şu an için değişiklik yok
Evet, yinede kendimi tuttum inan.Afiyet olsun menü coşmuş
Etle yoğurt birleşmiş çünkü.Önce 2yk pirinç pilavı 2 yk sac kavurma. Aynısından 1 er kaşık daha. Yarım kase yoğurt.
Ama midem ağzımda resmen
Niye, ne varki?Sanirim aldiğim vitamin takviyelerinden düzeldi ...nemlendirici kremde kullanamiyorum abdest aldiğimdan dolayi..
Allah emeklerinizin karşılığını versin.slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün okadar .ok yoruldumki 12 saat ayakta ateş ölçtüm allahtan hava sıcak değldi ona ragmen dilim damagım kurudu iftara 10 dakka kala eve girdim iftarda koca bardak su içtimyemek bile yiyemedim yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?