Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 gündür feci yoruluyorum.
Dün serbest günümdü, abartmış olabilirim.
Bugün hafiften baş ağrısı var ve sürekli uyumak istiyorum.
Biraz ödemimde var
E daha ne olsun

dün ne yemiştin sen unuttum ben bolca çikolata yemiştim

ama sabah +0.8 bildirim yaptıktan sonra wc ye çıktım, ödem atıldı ve spor yaptım

2 gündür feci yoruluyorum.
Dün serbest günümdü, abartmış olabilirim.
Bugün hafiften baş ağrısı var ve sürekli uyumak istiyorum.
Biraz ödemimde var
E daha ne olsun
Bu serbest günler bence bitsin..sonra dengelemekte sorun yaşayabiluyoruz ....bugün hiç dikkat edemedim..ama yinede kendime fazla görmüyorum..vücüdun bazen ihtiyaci olduğundan yasakli olsn yiyeceklerden yiyebiliyoruz .bugün bende kurufasulye yaptim..yaninda pirinç pilav yemicektim aslinda ama küçük kizim yemeyince ben yedim çoktandirda yemiyordum özlemişim...birde ara öğün yaptim ..türk kahvesinin yaninda incir ve hurma..normalinde ara öğünlere karşiyim..yarin dikkat ederim artik...arada bir tökezleyerek devam edip sonuna kadar gideceğiz inşallah

Afiyet olsun menü coşmuş

Seviye 1 i atlattiktan sonra böyle ufak tefek kazalarin zaraei olacagini düsünmüyorum ben ilk 40 gün önemli yoksa serbest günde olmazdi bence.
Bakalim ben bugün kendime en uygun olani secicem ama yinede katkili olabilir yediklerim

Sen zaten dengeleyebiliyorsun canım.
Zaten son 2 defa serbestimiz kaldı
1 ramazan bayramı 1. Gün
2 kurban bayramı 1. Gün

Yapalimki sonra dengelemeyi öğrenelim

Benim cildimde çok kuru canım.
Hele şimdilerde sürekli abdest almaktan yüzüme günlük krem sürüyorum.
Şu an için değişiklik yok

Benim cildimde çok kuru canım.
Hele şimdilerde sürekli abdest almaktan yüzüme günlük krem sürüyorum.
Şu an için değişiklik yok
Sanirim aldiğim vitamin takviyelerinden düzeldi ...nemlendirici kremde kullanamiyorum abdest aldiğimdan dolayi..

Afiyet olsun menü coşmuş
Evet, yinede kendimi tuttum inan.
Ispanaklı böreğe bayılırım, birde güzel olmuş, çıtır çıtır, 2 dilimle yetindim yoksa daha çok yerdim.
Pastayı kızım yaptı, geçen gün ballandıra ballandıra anlatıyordu şöyle güzel, böyle güzel diye, sabaha kadar rüyamda yemiştim.
1 dilimle yetindim.

slm hayırlı akşamlar arkadaşlar
bugün okadar .ok yoruldumki 12 saat ayakta ateş ölçtüm allahtan hava sıcak değldi ona ragmen dilim damagım kurudu iftara 10 dakka kala eve girdim iftarda koca bardak su içtim yemek bile yiyemedim yorgunluktan

Allah emeklerinizin karşılığını versin.
Haklarınızı nasıl öderiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…