Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.Tanıtım formunu gördüm fakat programda acemiyim nasıl doldurulacak üzerinde yazmama izin vermiyor ve nereye mesaj atılacak . Yardımcı olur musunuz rica etsem
Bugün için ne hayallerim vardıKızlar nerdesiniz
Allah kabul etsin canim..maşallah ..Bugün için ne hayallerim vardı
Kadir gecesi özel namazı kılacaktım, 38 yasin okudum 3 eksiğim kaldı.
Yürüyüş yaparken 313 ayet-el kursi okudum.
Dahada kaza namazı kılacaktım
Benim regl çomak soktu
Takimin bekcisi...Kızlar nerdesiniz
ayyy ben sokkk mert gitti hala soklardan çıkamadımHoş geldiniiz
Survivor izliyorum
İlk defa izleyebildim yarım yamalak olsa da
aaaa olsun ya niyet önemli bence. Bende kadir gecesinde hep regl oluyorum okdar hevesleniyorum bideBugün için ne hayallerim vardı
Benim regl çomak soktu
Rahat olun ben buralardayimTakimin bekcisi...
Körili Mantarlı Tavuk Sote Tarifi (videolu) Körili Mantarlı Tavuk Sote Tarifi (videolu) - Nefis Yemek TarifleriAy ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Benim tavukgöğsü ve mantarla yaptığım bir yemek vardıAy ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Mantar çorbası yap. Tavuk dürüm yap. Lokanta havasında olur. Balkon müsaitse misafir takımlarınla lokanta servisi aç. Dışarda yemek yedik dersin. Bu hayatta kimse bizim kadar misafir değil sonuçta.Ay ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Ahaha evet beklemezdim hiçayyy ben sokkk mert gitti hala soklardan çıkamadımfavorim endamlim gitttiii
aaaa olsun ya niyet önemli bence. Bende kadir gecesinde hep regl oluyorum okdar hevesleniyorum bide
Rahat olun ben buralardayim
Fırında kaşarlı mantarAy ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Teşekkür ederim. Maydanoz nane limon kürü+ iki öğün sebze protein ağırlıklı yemek+ günlük 40 dk spor. İnşallah sende verirsin canım . Benim hedefim 58 senin kaç?
Sanırımm
Ah ah yaşıt sayılırz metabolizmamız hala iyi güzel düşünnn
Magnummmmm
Günde birkaç tane yediğim bile oldu hiç engel olmuyor benim diyetimeo mutlulukla eriyorım ahaha
Ben de kola düşkünü değilim aslında. Sade maden suyu hariç içmem gazlı içecek, meyve suyu vsen son ne zaman içtiğimi bile hatırlamıyorum. Bizim eve asla alınmayan içeceklerin başında gelir. Ama böyle zamanlar olur ya diyetteyken en olmadık şeyler insanın aklına düşer
Gece gece makarna düştü ama gittim sade neskafe yaptım
Günaydın
Bugün yine sabahladım ama boş boş takildim elimde telefon bir face bir inSta ur bilmemne aksaan
Uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum
Hayırlısı
Ay ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Bende indirmeyi düşünüyorum onu iyi hatırlattın
Hehehhe
Bu arada iyi gidiyorum maşallah bana malum güne iki üç gün var ama ödem yok bu ay hayretler icerisindeyim çünkü midemi boyutundan fazla doldurmamaya çalışıyorum.
Yanı demistim ya fat secret yükledim diye
O 79.6 olduğumun bir önceki gecesine hesap ettim 5000 kalori almışım
O günden beri 1500-2000 arasi aldım gibi bir şey
Bugün daha hesaplamadım ama muhtemelen 700 kalori falan hadi maksimum 1200 olursa olur gece bir şeyler yersem çorba morba bu programı mutlaka yukleyin arkadaslarr
Hoşgeldiniz aramızaHoşgeldin canım
Bizim burada artık yasak geldi maske siz cıkılmıcak gercekten maske ile yürümek zor oluyor ben biraz tenhada yürüyorum ara sıra indiriyorum vallahi öyle devam ediyorum gerçi bir haftadır yürüyüş de yapamadım 4 gün yasak vardı öncesinde ben cıkmadım şu bayram da geçsin inşallah düzenli yapıcam sporumuYürürken maske takıyor musunuz? ben spor amaçlı yürürken yüzüm ter içinde kaldığından maske takamadigim için dısarda spor yapmaktan vazgeçtim malum hastalıktan. Uzmanlar da spor yaparken takmayın diyor ama her yer insan dısarda. Böyle de otur otur yürümeyi unuttum
Süpersin Allah kabul etsin inşallahBugün için ne hayallerim vardı
Benim regl çomak soktu
şu hayatta en gereksiz gördüğüm şeylerden bir tanesidir misafire özel yemek takımı.Mantar çorbası yap. Tavuk dürüm yap. Lokanta havasında olur. Balkon müsaitse misafir takımlarınla lokanta servisi aç. Dışarda yemek yedik dersin. Bu hayatta kimse bizim kadar misafir değil sonuçta.
bence çok iyi fikir yani zayfladiginda mutlaka 2 kg fazladan zayflayim pay bırakmak lazımMaydanozu suyunu haşlayıp nane limon mu koyuyorsun yoksa başka bir tarif mi? Ben spor pek yapamadım bir ufak operasyon geciridigim için inşallah haftaya başlayacağım doktor izin verince
Canim benim ilk hedef 57 ama nihai hedefim 54 çünkü diyeti bırakınca garanti 1 2 kilo geri geliyor
Bir kaç magnum muama güzel sonunu kahveyle bitirmen. Ben de geçen gece açlık krizine girip kahve yaptım ise yarıyor
Canim 1 gün uykusuz kal düzene girsin. Ben de sabah 6 da uyuyordum 1 gün uyumadım şimdi gece 2 de yatuorm inşallah onu da düzelteceğim
Günaydın kızlar
canım ben diyet yemeği yememCanim diyet için istiyorsan bir tencerede çok az zeytinyağı soğan kavur domates ekle sonra tavukları suyu çıkana kadar kavur. En son su ekle tavuklar pissin. Başka bir tavada da mantarı yeşil biber kırmızı biberle kavurup en son birbirine karıştırıp yiyebilirsin. Eskiden garniturle yapıyordum ama bezelye ve patates çok kalorili olduğu için onları koymuyorum
Kaç yaş çıkıyor bugünGünaydın 10.takımherkese mutlu günler
Bugün nedense bana pazartesi gibi geliyorevde otur otur biraz kafalar karışık gibi.. Neyse, bugün kızımın sokağa çıkma günü, birazdan çıkıp 15.00 e kadar yürüyücez inşallah. Oruçlu oruçlu biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok
Burda önemli. Olmazsa olmazşu hayatta en gereksiz gördüğüm şeylerden bir tanesidir misafire özel yemek takımı.Ve misafire özel diğer şeyler. Misafir odası misafir nevresimi. Gelen ben hangi tabaktan yiyiyorsam ordan yesin. Evlenirkende yemek takımı almadım.
Mantar tavuk sote yapayım diyorum bakalım
bence çok iyi fikir yani zayfladiginda mutlaka 2 kg fazladan zayflayim pay bırakmak lazım
canım ben diyet yemeği yemem
Kaç yaş çıkıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?