Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tanıtım formunu gördüm fakat programda acemiyim nasıl doldurulacak üzerinde yazmama izin vermiyor ve nereye mesaj atılacak . Yardımcı olur musunuz rica etsem
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Bu gönderiyi cevapla de baştaki ve sondaki köşeli parantezleri sil. Benim ismimi içinde yazan QUOTE yazısını filan sil. Sadece içerik kalsın

Bugün için ne hayallerim vardı
Kadir gecesi özel namazı kılacaktım, 38 yasin okudum 3 eksiğim kaldı.
Yürüyüş yaparken 313 ayet-el kursi okudum.
Dahada kaza namazı kılacaktım
Benim regl çomak soktu
Allah kabul etsin canim..maşallah ..

Hoş geldiniiz

Survivor izliyorum
İlk defa izleyebildim yarım yamalak olsa da
ayyy ben sokkk mert gitti hala soklardan çıkamadım favorim endamlim gitttiii
Bugün için ne hayallerim vardı
Kadir gecesi özel namazı kılacaktım, 38 yasin okudum 3 eksiğim kaldı.
Yürüyüş yaparken 313 ayet-el kursi okudum.
Dahada kaza namazı kılacaktım
Benim regl çomak soktu
aaaa olsun ya niyet önemli bence. Bende kadir gecesinde hep regl oluyorum okdar hevesleniyorum bide
Takimin bekcisi...
Rahat olun ben buralardayim

Ay ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Mantar çorbası yap. Tavuk dürüm yap. Lokanta havasında olur. Balkon müsaitse misafir takımlarınla lokanta servisi aç. Dışarda yemek yedik dersin. Bu hayatta kimse bizim kadar misafir değil sonuçta.

ayyy ben sokkk mert gitti hala soklardan çıkamadım favorim endamlim gitttiii
aaaa olsun ya niyet önemli bence. Bende kadir gecesinde hep regl oluyorum okdar hevesleniyorum bide

Rahat olun ben buralardayim
Ahaha evet beklemezdim hiç

Ay ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
Fırında kaşarlı mantar
Tavuk nasıl tavuk ki göğüsse sote, dürüm, kremalı olabilir. Diyete daha uygunu salata, çorba vs
Kemikliyse fırında yapmayı tercih ediyorum ben
İkisini birlikte kullanacaksan da körili veya kremalı
Allahım hepsindrn istiyorm
Bana bir şeyler oldu bu aralar çok piSboğazım.

Teşekkür ederim. Maydanoz nane limon kürü+ iki öğün sebze protein ağırlıklı yemek+ günlük 40 dk spor. İnşallah sende verirsin canım . Benim hedefim 58 senin kaç?

Maydanozu suyunu haşlayıp nane limon mu koyuyorsun yoksa başka bir tarif mi? Ben spor pek yapamadım bir ufak operasyon geciridigim için inşallah haftaya başlayacağım doktor izin verince
Canim benim ilk hedef 57 ama nihai hedefim 54 çünkü diyeti bırakınca garanti 1 2 kilo geri geliyor

Bir kaç magnum mu ama güzel sonunu kahveyle bitirmen. Ben de geçen gece açlık krizine girip kahve yaptım ise yarıyor

Günaydın
Bugün yine sabahladım ama boş boş takildim elimde telefon bir face bir inSta ur bilmemne aksaan
Uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum
Hayırlısı

Canim 1 gün uykusuz kal düzene girsin. Ben de sabah 6 da uyuyordum 1 gün uyumadım şimdi gece 2 de yatuorm inşallah onu da düzelteceğim

Günaydın kızlar

Canim diyet için istiyorsan bir tencerede çok az zeytinyağı soğan kavur domates ekle sonra tavukları suyu çıkana kadar kavur. En son su ekle tavuklar pissin. Başka bir tavada da mantarı yeşil biber kırmızı biberle kavurup en son birbirine karıştırıp yiyebilirsin. Eskiden garniturle yapıyordum ama bezelye ve patates çok kalorili olduğu için onları koymuyorum

Bende indirmeyi düşünüyorum onu iyi hatırlattın
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz aramıza
Bizim burada artık yasak geldi maske siz cıkılmıcak gercekten maske ile yürümek zor oluyor ben biraz tenhada yürüyorum ara sıra indiriyorum vallahi öyle devam ediyorum gerçi bir haftadır yürüyüş de yapamadım 4 gün yasak vardı öncesinde ben cıkmadım şu bayram da geçsin inşallah düzenli yapıcam sporumu
Süpersin Allah kabul etsin inşallah

Günaydın kızlar gelmişken Menü bildireyim

Sahur
2.yumurtadan peynirli omlet, peynir,zeytin, domates, salatalık, biber köz ve taze, 3 ceviz, 1 lokma karpuz

Iftar
Karışık ızgara, közlenmiş kırmızı biber ve patlıcanlı salata, ayran, közde soğan domates biber , 1 dilim tb ekmeği

1 çatal browni, kahve
Yeşil çay, su

Günaydın 10.takımherkese mutlu günler

Bugün nedense bana pazartesi gibi geliyor evde otur otur biraz kafalar karışık gibi.. Neyse, bugün kızımın sokağa çıkma günü, birazdan çıkıp 15.00 e kadar yürüyücez inşallah. Oruçlu oruçlu biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok

Mantar çorbası yap. Tavuk dürüm yap. Lokanta havasında olur. Balkon müsaitse misafir takımlarınla lokanta servisi aç. Dışarda yemek yedik dersin. Bu hayatta kimse bizim kadar misafir değil sonuçta.
şu hayatta en gereksiz gördüğüm şeylerden bir tanesidir misafire özel yemek takımı. Ve misafire özel diğer şeyler. Misafir odası misafir nevresimi. Gelen ben hangi tabaktan yiyiyorsam ordan yesin. Evlenirkende yemek takımı almadım.
Mantar tavuk sote yapayım diyorum bakalım
bence çok iyi fikir yani zayfladiginda mutlaka 2 kg fazladan zayflayim pay bırakmak lazım
canım ben diyet yemeği yemem
Kaç yaş çıkıyor bugün

Burda önemli. Olmazsa olmaz
Ama çalışıyor olunca pek işe yaramıyor. Ben aileme açarım hep. Onlardan önemli misafir mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…