Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

44 yaşindayim..doğru söylüyorsun canim huysuz geçimsiz erkek çekilmiyor..birde derler kadin dirdir eder kadin çok konuşur..bizde tam tersi..ben sakin konuşmayi tercih eden biriyim..yapici taraf olanda benim ama nereye kadar...neyse canim Allah hsyirlisi neyse onu nasip etsin bize

Yok canim..kendi ailesi zaten büsbütün sorunlu insanlar..annesi desen pasif dediğim gibi ses etmez babasi başka dünyada..almanlan evli....diyer aile büyükleride kendi hallerinde zaten ailede kopukluk var..

Benimkide dün demezmi sen 35 40 gösteriyorsun. Kendisine aramda 8 yaş fark var. Ya ben nerdeyse 9 kilo vermişin ey odun insan derki eda azmettin bak ne güzel kilo verdin insallah kalanında bu azimle verirsin. Kıskanç ya. Çekemiyor. Ben genç gorunurum diye ödü kopuyor gene. Değişik ler ya. Hem bana diyorki çok kilo aldın zayıfla sağlığın için. Zayıflamaya başlayınca demorolize etmeye çabalıyor. Ve dikkat ettim ben fiziken değiştikçe kendinden çok. Bahsediyor. İşte Ban şu sakal çok. Yakışır işte saçımı söyle yapıcam güzel olurmu

Yoķ ben zaten gece uyumak istemiyorum ders çalışıyorum da bir de minnoşum gece uykusunda çok kaşıyor kendisini benim de uykum fil uykusu gibidir. En iyisi gece uyumayayım kaşıdıgında müdahale ederim diye, gündüz zaten babasıyla oynarken kestiriyorumr hafiften çok uykum gelirse
Yaraları düzeldi gibi şu son üç gündür çok şükür ,bacağını kaşımaya başlayınca hemen müdahale.
Hayırlısı bakalim
Bende indirmeyi düşünüyorum onu iyi hatırlattın

Yaa gerçekten üzüldüm şimdi ben de benzer sıkıntılar yaşadım buraya yansıttığım da çok oldu tabi, ama düzeldi bu aralar çok şükür, sen de daha çok gençsin 44 yaş ne ki, çocukların da kocaman olmuş, benden 10 sene daha tecrübemizin bu hayatta tavsiye vermek haddime değil ama doğru olanı yapacak gibisin zaten, hayatının ilk baharını 18 seneni dediğim kadarıyla.mutsuz geçirmişsin, bir 18 sene daha heba etmek ne bileyim, ramazan günü ara yapmak sevaptır güzel şeyler söylemek isterdim ama yapilacak bir ara kalmadıysa , bir kadın olarak başka bir kadının üzülmesi varsa ucunda,
Ooh paçaları tutuşmaya başlamış demek ki doğru yoldasın canım, boşver desin sen kendini kaç yaşında hissediyorsan o yastasindir,hem ne ayıp 35 40 gösteriyorsun, kavgada söylenmez,eminim kıskacına başka erkekler karıma bakmasın çok guzellesmesin diye diyordur

Erkek beyni anca bu kadar çalışır . Kale almıyorum

Yaa sen kac yasindasin bahsetsene kendinden

Cnm gecimini saglayacak durumun varsa bi dk bile durma. Eve gelmediginden bahsetmissin. Bnm esimde bikac ay cok gec geldi ben avukatla gorustugumu soyleyip yazismalarimi okuttum şoka ugradi resmen tokat yemis gibiydi yüzü. Ust uste saka yapiyosun diye tekrarladi hee dedim sakaa! Sen kimsin dedim ben bana asik baska bi adamla evlenip cocugumada kardes yapicam. Sende cocugunu izinli gunlerde yeni kocama telefon acip goreceksin!!! Agladi zirladi kitlendi adam resmen hic acimadim hic. Dedim bu son sansin. Bi daha olursa mahkeme kagidini bos evde bulursun. Ve suanda iyi gec gelme olayimiz bitti. Seninkide duzelir ins.

Cnm gecimini saglayacak durumun varsa bi dk bile durma. Eve gelmediginden bahsetmissin. Bnm esimde bikac ay cok gec geldi ben avukatla gorustugumu soyleyip yazismalarimi okuttum şoka ugradi resmen tokat yemis gibiydi yüzü. Ust uste saka yapiyosun diye tekrarladi hee dedim sakaa! Sen kimsin dedim ben bana asik baska bi adamla evlenip cocugumada kardes yapicam. Sende cocugunu izinli gunlerde yeni kocama telefon acip goreceksin!!! Agladi zirladi kitlendi adam resmen hic acimadim hic. Dedim bu son sansin. Bi daha olursa mahkeme kagidini bos evde bulursun. Ve suanda iyi gec gelme olayimiz bitti. Seninkide duzelir ins. B busefit
[/QUOTE]
Kız yine de kocan iyi az tepki vermiş, bazı adamlara ters etki edebilir bu soylediklerin, ben de şiddetli tartışma anında beni sevmeyecektin de neden evlendik haldir huldur ,belki beni seven biri çıkacaktı karşıma falan gibi şeyler soylemistimama hak etmişti o zamanlar, benimki de sessizdir biraz öyle heEeyt astigim astik kestirim kestik değil hamd olsun
Sadece parasızlık,borclar yedi bitirdi bizi bu sene bakalım
Rabbim hayra çıkarsın hepimizi
Seneye çalışır toparlarız inşallah yeter ki Rabbim sağlık nasip etsin

Yok canim benimki düzelecek gibi değil..senin o sözleri söylesrm zaten şiddete başvurur...yobazin teki öyle üzülme falan yok..umrunda değil hiç birşey.

Okadar doluyumki..yazip yazip siliyorum bu mübarek günde günaha girmeykm diye..Allah büyüktür..
Biliyorum o duyguyu
Ama yazınca iyi geliyor inan burada seni kimse tanımıyor yapabilirsin dök içini
Zaten benim burada durma amacım kilo milo bahane muhabbet güzel, içini dökebiliyorsun, belki de en yakınına anlatamadigini burada anlatıyorsun

Boşver canim ya..anlattikca dahada üzüntü oluyor...az önce sporumu yaptim namazimi kildim..deymez böyleleri için üzülmeye bunalima girmeye..sporumuda birakmicam namazimida inşallah....

Boşver canim ya..anlattikca dahada üzüntü oluyor...az önce sporumu yaptim namazimi kildim..deymez böyleleri için üzülmeye bunalima girmeye..sporumuda birakmicam namazimida inşallah....
Aynen öyle ya canim bak ben de bosandim çok da iyi yapmışım cekilecek dert değil. Benim gibi sorunlar yaşayıp ayrilmayanalr İnan şu an daha kötü durumdalar ben en azından kafam rahat. Maddi ımkanın varsa kendine yazık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…