44 yaşindayim..doğru söylüyorsun canim huysuz geçimsiz erkek çekilmiyor..birde derler kadin dirdir eder kadin çok konuşur..bizde tam tersi..ben sakin konuşmayi tercih eden biriyim..yapici taraf olanda benim ama nereye kadar...neyse canim Allah hsyirlisi neyse onu nasip etsin bizeRabbim yardımcın olsun. Huysuz adam çekilmiyor. Benimkide arada yapıyor böle gırtlağını sıkasım geliyor. İnancı yüksek şükür artı taraflarını görüyorum. Fakat seninkinin artısi yok sanırım. Eğer yalnızlık sana koymucaksa geçimini saglayabileceksen bence bosanip yeni hayata başlamalısın. Ben polyanacilik yapacak bir karakter değilim. Oyuzden yok düzelir muzelir sabret diye kelimeler kullanmicam. Çünkü bir kadın mutlu olmayı hakkediyor. Hayatı boyunca hep başkalarını mutlu etmeye kalkindirmaya hizmet etmeye çalışıyor. Bi zahmete oturup cenelerini kapatacaklar . Senin karararin bu arada kaç yaşındasın. Görüyoruz hayata bağlanmaya çalışıyor sun ama negatif elektrigin yanında ne cagre
Yok canim..kendi ailesi zaten büsbütün sorunlu insanlar..annesi desen pasif dediğim gibi ses etmez babasi başka dünyada..almanlan evli....diyer aile büyükleride kendi hallerinde zaten ailede kopukluk var..bi aile büyünüzü de devreye sokabilirsin eşinin saygı duyduğu mantıklı bir insan varsa.. ama umut yoksa ve kararını vermişsen Allah mazlum kulları ile beraberdir.. çocukların da sana güç kuvvet olacaktır bu dönemde..
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda eşini ıslah etsin insallahYok canim..kendi ailesi zaten büsbütün sorunlu insanlar..annesi desen pasif dediğim gibi ses etmez babasi başka dünyada..almanlan evli....diyer aile büyükleride kendi hallerinde zaten ailede kopukluk var..
Benimkide dün demezmi sen 35 40 gösteriyorsun. Kendisine aramda 8 yaş fark var. Ya ben nerdeyse 9 kilo vermişin ey odun insan derki eda azmettin bak ne güzel kilo verdin insallah kalanında bu azimle verirsin. Kıskanç ya. Çekemiyor. Ben genç gorunurum diye ödü kopuyor gene. Değişik ler ya. Hem bana diyorki çok kilo aldın zayıfla sağlığın için. Zayıflamaya başlayınca demorolize etmeye çabalıyor. Ve dikkat ettim ben fiziken değiştikçe kendinden çok. Bahsediyor. İşte Ban şu sakal çok. Yakışır işte saçımı söyle yapıcam güzel olurmu44 yaşindayim..doğru söylüyorsun canim huysuz geçimsiz erkek çekilmiyor..birde derler kadin dirdir eder kadin çok konuşur..bizde tam tersi..ben sakin konuşmayi tercih eden biriyim..yapici taraf olanda benim ama nereye kadar...neyse canim Allah hsyirlisi neyse onu nasip etsin bize
Yoķ ben zaten gece uyumak istemiyorum ders çalışıyorum daMaydanozu suyunu haşlayıp nane limon mu koyuyorsun yoksa başka bir tarif mi? Ben spor pek yapamadım bir ufak operasyon geciridigim için inşallah haftaya başlayacağım doktor izin verince
Canim benim ilk hedef 57 ama nihai hedefim 54 çünkü diyeti bırakınca garanti 1 2 kilo geri geliyor
Bir kaç magnum muama güzel sonunu kahveyle bitirmen. Ben de geçen gece açlık krizine girip kahve yaptım ise yarıyor
Canim 1 gün uykusuz kal düzene girsin. Ben de sabah 6 da uyuyordum 1 gün uyumadım şimdi gece 2 de yatuorm inşallah onu da düzelteceğim
Bende indirmeyi düşünüyorum onu iyi hatırlattın
Yaa gerçekten üzüldüm şimdi ben de benzer sıkıntılar yaşadım buraya yansıttığım da çok oldu tabi, ama düzeldi bu aralar çok şükür, sen de daha çok gençsin 44 yaş ne ki, çocukların da kocaman olmuş, benden 10 sene daha tecrübemizin bu hayatta tavsiye vermek haddime değil ama doğru olanı yapacak gibisin zaten, hayatının ilk baharını 18 seneni dediğim kadarıyla.mutsuz geçirmişsin, bir 18 sene daha heba etmek ne bileyim, ramazan günü ara yapmak sevaptır güzel şeyler söylemek isterdim ama yapilacak bir ara kalmadıysa , bir kadın olarak başka bir kadının üzülmesi varsa ucunda,Günaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Ooh paçaları tutuşmaya başlamış demek ki doğru yoldasın canım, boşver desin sen kendini kaç yaşında hissediyorsan o yastasindir,hem ne ayıp 35 40 gösteriyorsun, kavgada söylenmez,eminim kıskacına başka erkekler karıma bakmasın çok guzellesmesin diye diyordurBenimkide dün demezmi sen 35 40 gösteriyorsun. Kendisine aramda 8 yaş fark var. Ya ben nerdeyse 9 kilo vermişin ey odun insan derki eda azmettin bak ne güzel kilo verdin insallah kalanında bu azimle verirsin. Kıskanç ya. Çekemiyor. Ben genç gorunurum diye ödü kopuyor gene. Değişik ler ya. Hem bana diyorki çok kilo aldın zayıfla sağlığın için. Zayıflamaya başlayınca demorolize etmeye çabalıyor. Ve dikkat ettim ben fiziken değiştikçe kendinden çok. Bahsediyor. İşte Ban şu sakal çok. Yakışır işte saçımı söyle yapıcam güzel olurmu
Erkek beyni anca bu kadar çalışır . Kale almıyorumYaa gerçekten üzüldüm şimdi ben de benzer sıkıntılar yaşadım buraya yansıttığım da çok oldu tabi, ama düzeldi bu aralar çok şükür, sen de daha çok gençsin 44 yaş ne ki, çocukların da kocaman olmuş, benden 10 sene daha tecrübemizin bu hayatta tavsiye vermek haddime değil ama doğru olanı yapacak gibisin zaten, hayatının ilk baharını 18 seneni dediğim kadarıyla.mutsuz geçirmişsin, bir 18 sene daha heba etmek ne bileyim, ramazan günü ara yapmak sevaptır güzel şeyler söylemek isterdim ama yapilacak bir ara kalmadıysa , bir kadın olarak başka bir kadının üzülmesi varsa ucunda,
Ooh paçaları tutuşmaya başlamış demek ki doğru yoldasın canım, boşver desin sen kendini kaç yaşında hissediyorsan o yastasindir,hem ne ayıp 35 40 gösteriyorsun, kavgada söylenmez,eminim kıskacına başka erkekler karıma bakmasın çok guzellesmesin diye diyordur
Çıkabilir deWc durumum muhteşem çok mutluyum fakat bugün tartıya çıktım tok karna yürüyüşten sonra. 76.8 çıktım nasıl inndiricem eski kiloya bilmiyorum. Regli bu kadar çok çıkarmi ya sizce?
Sanırımm
Ah ah yaşıt sayılırz metabolizmamız hala iyi güzel düşünnn
Magnummmmm
Günde birkaç tane yediğim bile oldu hiç engel olmuyor benim diyetimeo mutlulukla eriyorım ahaha
Ben de kola düşkünü değilim aslında. Sade maden suyu hariç içmem gazlı içecek, meyve suyu vsen son ne zaman içtiğimi bile hatırlamıyorum. Bizim eve asla alınmayan içeceklerin başında gelir. Ama böyle zamanlar olur ya diyetteyken en olmadık şeyler insanın aklına düşer
Gece gece makarna düştü ama gittim sade neskafe yaptım
Günaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Yok canim benimki düzelecek gibi değil..senin o sözleri söylesrm zaten şiddete başvurur...yobazin teki öyle üzülme falan yok..umrunda değil hiç birşey.Yaa sen kac yasindasin bahsetsene kendinden ☺
Cnm gecimini saglayacak durumun varsa bi dk bile durma. Eve gelmediginden bahsetmissin. Bnm esimde bikac ay cok gec geldi ben avukatla gorustugumu soyleyip yazismalarimi okuttum şoka ugradi resmen tokat yemis gibiydi yüzü. Ust uste saka yapiyosun diye tekrarladihee dedim sakaa! Sen kimsin dedim ben bana asik baska bi adamla evlenip cocugumada kardes yapicam. Sende cocugunu izinli gunlerde yeni kocama telefon acip goreceksin!!! Agladi zirladi kitlendi adam resmen hic acimadim hic. Dedim bu son sansin. Bi daha olursa mahkeme kagidini bos evde bulursun. Ve suanda iyi gec gelme olayimiz bitti. Seninkide duzelir ins.
Biliyorum o duyguyuOkadar doluyumki..yazip yazip siliyorum bu mübarek günde günaha girmeykm diye..Allah büyüktür..
Boşver canim ya..anlattikca dahada üzüntü oluyor...az önce sporumu yaptim namazimi kildim..deymez böyleleri için üzülmeye bunalima girmeye..sporumuda birakmicam namazimida inşallah....Biliyorum o duyguyu
Ama yazınca iyi geliyor inan burada seni kimse tanımıyor yapabilirsin dök içini
Zaten benim burada durma amacım kilo milo bahane muhabbet güzel, içini dökebiliyorsun, belki de en yakınına anlatamadigini burada anlatıyorsun
Aynen öyle ya canim bak ben de bosandim çok da iyi yapmışım cekilecek dert değil. Benim gibi sorunlar yaşayıp ayrilmayanalr İnan şu an daha kötü durumdalar ben en azından kafam rahat. Maddi ımkanın varsa kendine yazık etmeBoşver canim ya..anlattikca dahada üzüntü oluyor...az önce sporumu yaptim namazimi kildim..deymez böyleleri için üzülmeye bunalima girmeye..sporumuda birakmicam namazimida inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?