Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini az çiğneyip yut direk kesiyor ishali

Canim haklısın ama geç yatıyoruz ya 2 de 3 de 12 gibi bir açlık başlıyor bendeaz kalorili başka ne bulabilirim bilmiyorum
Yoğurt dicem ama ilaç aliyormuşun..şekeri az olan meyveleri tercih et bari..kuru kaysi ve badem olabilir hem bağirsaklari çaliştirir..

Yoğurt dicem ama ilaç aliyormuşun..şekeri az olan meyveleri tercih et bari..kuru kaysi ve badem olabilir hem bağirsaklari çaliştirir..

Aynen canım zaten şeker yememem gerekiyor. Yogurt da yiyemem akşam da kan ilacimm var yoğurdu gündüz tuketiyorum

Selam kizlar. 14 Mayıs'ta başladım diyet+kür+spora 66.7 kg ile 19 Mayıs 63.9
Takımın kuralları nasıl? Aydınlatır mısınız
Canim. Çok güzel kilo vermişsin taktiklerini bekliyorum ben de senle aynı zamanda başladım yaklaşık ama sen güzel vermişsin hedefin kac

cok hızlı bi kilo kaybi olur veremezsen de yılma o yüzden canim. tebrikler

ay nasil güldüm alemsin yaa
Hehehhe
Bu arada iyi gidiyorum maşallah bana malum güne iki üç gün var ama ödem yok bu ay hayretler icerisindeyim çünkü midemi boyutundan fazla doldurmamaya çalışıyorum.
Yanı demistim ya fat secret yükledim diye
O 79.6 olduğumun bir önceki gecesine hesap ettim 5000 kalori almışım
O günden beri 1500-2000 arasi aldım gibi bir şey
Bugün daha hesaplamadım ama muhtemelen 700 kalori falan hadi maksimum 1200 olursa olur gece bir şeyler yersem çorba morba bu programı mutlaka yukleyin arkadaslarr

Evet güzel program

hoşgeldin canım, kurallar ilk sayfamızda var. Ramazan ve malum dünya gündemi sebebi ile bu süreçte kurallarımızı biraz esnettik.

Canim 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini az çiğneyip yut direk kesiyor ishali
Öyle sürekli değil canım yemek sonrası bir kere. Ama lavman yapılmış gibi zor yetişiyorum
Hoşgeldin. Kaptanımın dediği gibi biraz kurallar gevşedi ama en önemli şey motivasyon ve süreklilik. Herkes kendi diyetini yapıyor bizde takım içi yorum yapıyoruz. İlk sayfada tanıtım formu var doldurup bize kendinden ve programından bahset lütfen

Sahur
3 hurma
Cevizli tahin

Iftar
Tavuk şiş
Salata

Su
1 lt
Spor
3 saat yürüyüş ( çarşıya yürüyerek gittim, geldim)
Yürürken maske takıyor musunuz? ben spor amaçlı yürürken yüzüm ter içinde kaldığından maske takamadigim için dısarda spor yapmaktan vazgeçtim malum hastalıktan. Uzmanlar da spor yaparken takmayın diyor ama her yer insan dısarda. Böyle de otur otur yürümeyi unuttum

Teşekkür ederim. Maydanoz nane limon kürü+ iki öğün sebze protein ağırlıklı yemek+ günlük 40 dk spor. İnşallah sende verirsin canım . Benim hedefim 58 senin kaç?

Sanırımm
Ah ah yaşıt sayılırz metabolizmamız hala iyi güzel düşünnn
Ödül öğünleriniz nedir kızlar
Bende mi yapayım ne yiyeyim
Magnummmmm
Günde birkaç tane yediğim bile oldu hiç engel olmuyor benim diyetime o mutlulukla eriyorım ahaha
Kolayi hiç sevmem..genel olarak gazli içecekleri sevmiyorum..içsemde uludağ içerim oda çok nadir
Ben de kola düşkünü değilim aslında. Sade maden suyu hariç içmem gazlı içecek, meyve suyu vs en son ne zaman içtiğimi bile hatırlamıyorum. Bizim eve asla alınmayan içeceklerin başında gelir. Ama böyle zamanlar olur ya diyetteyken en olmadık şeyler insanın aklına düşer
Gece gece makarna düştü ama gittim sade neskafe yaptım

Tanıtım formunu gördüm fakat programda acemiyim nasıl doldurulacak üzerinde yazmama izin vermiyor ve nereye mesaj atılacak . Yardımcı olur musunuz rica etsem

Çarşıya gittiğim için ve türbanlı olduğum için maskeyi başörtü takmadan önce takıyorum, mağazalara girerken burnumu kapatıyorum, çıkınca açıyorum.
Dükkana girmeyecek olsam takmama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…