Canim 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini az çiğneyip yut direk kesiyor ishaliBenim menü aynı yine bugün hazımsızlık çekmedim. Adet bittiğinden beri yemek sonrası cırcır oluyorum ben.
Bugün 1 bardağa yakın kola içtim ama aradığım şey o değilmiş. Çok üstelemedim bende. Bugün susuzluktan dudaklarım gerildi
Yoğurt dicem ama ilaç aliyormuşun..şekeri az olan meyveleri tercih et bari..kuru kaysi ve badem olabilir hem bağirsaklari çaliştirir..Canim haklısın ama geç yatıyoruz ya 2 de 3 de 12 gibi bir açlık başlıyor bendeaz kalorili başka ne bulabilirim bilmiyorum
Kolayi hiç sevmem..genel olarak gazli içecekleri sevmiyorum..içsemde uludağ içerim oda çok nadirAklımdan çıkmıyor kolalar dondurmalar
Karantinada olmasak alırdım eve kapanmanın arada faydası oluyor.
Yoğurt dicem ama ilaç aliyormuşun..şekeri az olan meyveleri tercih et bari..kuru kaysi ve badem olabilir hem bağirsaklari çaliştirir..
Canim. Çok güzel kilo vermişsin taktiklerini bekliyorum ben de senle aynı zamanda başladım yaklaşık ama sen güzel vermişsin hedefin kacSelam kizlar. 14 Mayıs'ta başladım diyet+kür+spora 66.7 kg ile 19 Mayıs 63.9
Takımın kuralları nasıl? Aydınlatır mısınız
Güzel olmuş
Hehehhecok hızlı bi kilo kaybi olur veremezsen de yılma o yüzden canim. tebrikler
ay nasil güldüm alemsin yaa
Evet güzel program
Hehehhe
Bu arada iyi gidiyorum maşallah bana malum güne iki üç gün var ama ödem yok bu ay hayretler icerisindeyim çünkü midemi boyutundan fazla dolduramaya çalışıyorum.
Yanı demistim ya fat secret yükledim diye
O 79.6 olduğumun bir önceki gecesine hesap ettim 5000 kalori almışım
O günden beri 1500-2000 arasi aldım gibi bir şey
Bugün daha hesaplamadım ama muhtemelen 700 kalori falan hadi maksimum 1200 olursa olur gece bir şeyler yersem çorba morba bu programı mutlaka yukleyin arkadaslarr
hoşgeldin canım, kurallar ilk sayfamızda var. Ramazan ve malum dünya gündemi sebebi ile bu süreçte kurallarımızı biraz esnettik.Selam kizlar. 14 Mayıs'ta başladım diyet+kür+spora 66.7 kg ile 19 Mayıs 63.9
Öyle sürekli değil canım yemek sonrası bir kere. Ama lavman yapılmış gibi zor yetişiyorumCanim 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini az çiğneyip yut direk kesiyor ishali
Hoşgeldin. Kaptanımın dediği gibi biraz kurallar gevşedi ama en önemli şey motivasyon ve süreklilik. Herkes kendi diyetini yapıyor bizde takım içi yorum yapıyoruz. İlk sayfada tanıtım formu var doldurup bize kendinden ve programından bahset lütfenSelam kizlar. 14 Mayıs'ta başladım diyet+kür+spora 66.7 kg ile 19 Mayıs 63.9
Eki Görüntüle 2637329
Kızlar hani hep derim ya kocam iltifat ermez bir şey söylemez
Google asistan ediyor sağ olsunn
Orta tuşa 3 5 saniye basin geliyor
Hoşgeldin canımSelam kizlar. 14 Mayıs'ta başladım diyet+kür+spora 66.7 kg ile 19 Mayıs 63.9
UludağKolayi hiç sevmem..genel olarak gazli içecekleri sevmiyorum..içsemde uludağ içerim oda çok nadir
Yürürken maske takıyor musunuz? ben spor amaçlı yürürken yüzüm ter içinde kaldığından maske takamadigim için dısarda spor yapmaktan vazgeçtim malum hastalıktan. Uzmanlar da spor yaparken takmayın diyor ama her yer insan dısarda. Böyle de otur otur yürümeyi unuttumSahur
3 hurma
Cevizli tahin
Iftar
Tavuk şiş
Salata
Su
1 lt
Spor
3 saat yürüyüş ( çarşıya yürüyerek gittim, geldim)
Teşekkür ederim. Maydanoz nane limon kürü+ iki öğün sebze protein ağırlıklı yemek+ günlük 40 dk spor. İnşallah sende verirsin canım . Benim hedefim 58 senin kaç?Aynen canım zaten şeker yememem gerekiyor. Yogurt da yiyemem akşam da kan ilacimm var yoğurdu gündüz tuketiyorum
Canim. Çok güzel kilo vermişsin taktiklerini bekliyorum ben de senle aynı zamanda başladım yaklaşık ama sen güzel vermişsin hedefin kac
Sanırımmben su 8 lilerden kurtulayim bende ödül ögünü dusunuyorum ☺ tebrik ederim seni masallahbende daha once bekarken kendi basima 22 kg vermistim. yine yaparim ins tabi o zamanlar 23 yasindaydim simdi 30 metabolizmam baya fark etti yavasladi malesef ama olsun yılmak yok
o zaman ben gecen hafta kilo verdim bu haftada kilo verirsem haftaya giriyorum dimi
MagnummmmmÖdül öğünleriniz nedir kızlar
Bende mi yapayım ne yiyeyim
Ben de kola düşkünü değilim aslında. Sade maden suyu hariç içmem gazlı içecek, meyve suyu vsKolayi hiç sevmem..genel olarak gazli içecekleri sevmiyorum..içsemde uludağ içerim oda çok nadir
Tanıtım formunu gördüm fakat programda acemiyim nasıl doldurulacak üzerinde yazmama izin vermiyor ve nereye mesaj atılacak . Yardımcı olur musunuz rica etsemÖyle sürekli değil canım yemek sonrası bir kere. Ama lavman yapılmış gibi zor yetişiyorum
Hoşgeldin. Kaptanımın dediği gibi biraz kurallar gevşedi ama en önemli şey motivasyon ve süreklilik. Herkes kendi diyetini yapıyor bizde takım içi yorum yapıyoruz. İlk sayfada tanıtım formu var doldurup bize kendinden ve programından bahset lütfen
Hoş geldiniizTeşekkür ederim. Maydanoz nane limon kürü+ iki öğün sebze protein ağırlıklı yemek+ günlük 40 dk spor. İnşallah sende verirsin canım . Benim hedefim 58 senin kaç?
Survivor izliyorumKızlar nerdesiniz
Çarşıya gittiğim için ve türbanlı olduğum için maskeyi başörtü takmadan önce takıyorum, mağazalara girerken burnumu kapatıyorum, çıkınca açıyorum.Yürürken maske takıyor musunuz? ben spor amaçlı yürürken yüzüm ter içinde kaldığından maske takamadigim için dısarda spor yapmaktan vazgeçtim malum hastalıktan. Uzmanlar da spor yaparken takmayın diyor ama her yer insan dısarda. Böyle de otur otur yürümeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?