Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahveye bayılırım kışın sıcak yazın soğuk
Diyet yaparken de en büyük yardımcım kahve

Günaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..

Canim sıkma canını nolur. Senden değerli değil hiçbir sey

Canim sıkma canını nolur. Senden değerli değil hiçbir sey
Üzülmemeyf çalişiyorum canim kendimi namaza veriyorum sporumu yapmaya gayret ediyorum..ama sanki güçlü duruşumu çeķemiyor gibi dahada üzerime geliyo..ne oruc tutuyor ne namaz..inancida zayif..artik kopacaği yerden kopsun..ben bi şekilde hayatimi sürdürürüm..annesi çok pasif biri..o zayifliği bende göremeyince kaldiramiyor sanirim

Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun

Yine mi coştu kuzum yaa. Rabbim hakkınızda hayırlısı olsun.

Zor canım elbette ama sen yapmak istediklerini yap onun da saygı duyması lazımken üstüne gelmesi iyi olmamış. Geçmiş olayları bilmiyorum ama elinden geleni yap olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Üzülme yeterki Burdan da gitme

Rabbim yardımcın olsun.. Allah emeklerinin karşılığını mutlaka verecektir sen bu duruşunu bozma.. ben durumun aslını blmiyorum ama bi uzmandan yardım almaya ikna olmamış sanırım.. hoş bazı insanlar da kötü karakteristik özelliklerini psikolojik sorun kalıbıyla insanların yüzüne vurur ve kenara çekilir.. yine de bi aile danışmanı size iyi gelirdi

Allah yardımcın olsun canım
Hakkınızda hayırlı olan en doğru kararlar verirsiniz inşallah

Ay ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
mantarlı tavuk sote tabii ki :)

15 yaş altı çıktı
çok üzüldüm, çok zor bir durum.. Allah yardımcın olsun

Elimden geleni yaptim canim..dile kolay 1 senedir eve doğru dürüst gelmiyo eve sadece yatmak için yemek için geliyo..çocuklarimin ikisi ergenlik çağinda onlarin sorunu ayri bi dert..çocuklarlan ilgilenmiyo..aylardir ayri yatiyoruz..defalarca güzelikle konuşmaya çaliştim ciddiye almiyo hiç birşeyi

Onuda teklif ettim..benim bir sorunum yok diyo..kabullenemiyo...

Rabbim yardımcın olsun. Huysuz adam çekilmiyor. Benimkide arada yapıyor böle gırtlağını sıkasım geliyor. İnancı yüksek şükür artı taraflarını görüyorum. Fakat seninkinin artısi yok sanırım. Eğer yalnızlık sana koymucaksa geçimini saglayabileceksen bence bosanip yeni hayata başlamalısın. Ben polyanacilik yapacak bir karakter değilim. Oyuzden yok düzelir muzelir sabret diye kelimeler kullanmicam. Çünkü bir kadın mutlu olmayı hakkediyor. Hayatı boyunca hep başkalarını mutlu etmeye kalkindirmaya hizmet etmeye çalışıyor. Bi zahmete oturup cenelerini kapatacaklar . Senin karararin bu arada kaç yaşındasın. Görüyoruz hayata bağlanmaya çalışıyor sun ama negatif elektrigin yanında ne cagre

Ciddiye almamasının sebebi seni kaybetme korkusu yok oyuzden. Konuşsun konuşsun susar diyor nasıl olsa

Onuda teklif ettim..benim bir sorunum yok diyo..kabullenemiyo...
bi aile büyünüzü de devreye sokabilirsin eşinin saygı duyduğu mantıklı bir insan varsa.. ama umut yoksa ve kararını vermişsen Allah mazlum kulları ile beraberdir.. çocukların da sana güç kuvvet olacaktır bu dönemde..

O zaman sakince düşünüp boşanmanın en güzeli olur Senin için maddi konular zor olmayacaksa. Hayata da 1 kez geliyorsun. Üzülmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…