- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kahveye bayılırım kışın sıcak yazın soğukMaydanozu suyunu haşlayıp nane limon mu koyuyorsun yoksa başka bir tarif mi? Ben spor pek yapamadım bir ufak operasyon geciridigim için inşallah haftaya başlayacağım doktor izin verince
Canim benim ilk hedef 57 ama nihai hedefim 54 çünkü diyeti bırakınca garanti 1 2 kilo geri geliyor
Bir kaç magnum muama güzel sonunu kahveyle bitirmen. Ben de geçen gece açlık krizine girip kahve yaptım ise yarıyor
Canim 1 gün uykusuz kal düzene girsin. Ben de sabah 6 da uyuyordum 1 gün uyumadım şimdi gece 2 de yatuorm inşallah onu da düzelteceğim
Günaydın kızlar
Kahveye bayılırım kışın sıcak yazın soğuk
Diyet yaparken de en büyük yardımcım kahve
Canim sıkma canını nolur. Senden değerli değil hiçbir seyGünaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Üzülmemeyf çalişiyorum canim kendimi namaza veriyorum sporumu yapmaya gayret ediyorum..ama sanki güçlü duruşumu çeķemiyor gibi dahada üzerime geliyo..ne oruc tutuyor ne namaz..inancida zayif..artik kopacaği yerden kopsun..ben bi şekilde hayatimi sürdürürüm..annesi çok pasif biri..o zayifliği bende göremeyince kaldiramiyor sanirimCanim sıkma canını nolur. Senden değerli değil hiçbir sey
Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah.Günaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Yine mi coştu kuzum yaa. Rabbim hakkınızda hayırlısı olsun.Günaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Üzülmemeyf çalişiyorum canim kendimi namaza veriyorum sporumu yapmaya gayret ediyorum..ama sanki güçlü duruşumu çeķemiyor gibi dahada üzerime geliyo..ne oruc tutuyor ne namaz..inancida zayif..artik kopacaği yerden kopsun..ben bi şekilde hayatimi sürdürürüm..annesi çok pasif biri..o zayifliği bende göremeyince kaldiramiyor sanirim
Rabbim yardımcın olsun.. Allah emeklerinin karşılığını mutlaka verecektir sen bu duruşunu bozma.. ben durumun aslını blmiyorum ama bi uzmandan yardım almaya ikna olmamış sanırım.. hoş bazı insanlar da kötü karakteristik özelliklerini psikolojik sorun kalıbıyla insanların yüzüne vurur ve kenara çekilir.. yine de bi aile danışmanı size iyi gelirdiGünaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Allah yardımcın olsun canımGünaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
mantarlı tavuk sote tabii ki :)Ay ne için geldiğimi unuttum. Yarın mantar ve tavuğum var ne yapabilirim hamarat hanımlar
15 yaş altı çıktışu hayatta en gereksiz gördüğüm şeylerden bir tanesidir misafire özel yemek takımı.Ve misafire özel diğer şeyler. Misafir odası misafir nevresimi. Gelen ben hangi tabaktan yiyiyorsam ordan yesin. Evlenirkende yemek takımı almadım.
Mantar tavuk sote yapayım diyorum bakalım
bence çok iyi fikir yani zayfladiginda mutlaka 2 kg fazladan zayflayim pay bırakmak lazım
canım ben diyet yemeği yemem
Kaç yaş çıkıyor bugün
çok üzüldüm, çok zor bir durum.. Allah yardımcın olsunGünaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Elimden geleni yaptim canim..dile kolay 1 senedir eve doğru dürüst gelmiyo eve sadece yatmak için yemek için geliyo..çocuklarimin ikisi ergenlik çağinda onlarin sorunu ayri bi dert..çocuklarlan ilgilenmiyo..aylardir ayri yatiyoruz..defalarca güzelikle konuşmaya çaliştim ciddiye almiyo hiç birşeyiZor canım elbette ama sen yapmak istediklerini yap onun da saygı duyması lazımken üstüne gelmesi iyi olmamış. Geçmiş olayları bilmiyorum ama elinden geleni yap olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Üzülme yeterki Burdan da gitme
Onuda teklif ettim..benim bir sorunum yok diyo..kabullenemiyo...Rabbim yardımcın olsun.. Allah emeklerinin karşılığını mutlaka verecektir sen bu duruşunu bozma.. ben durumun aslını blmiyorum ama bi uzmandan yardım almaya ikna olmamış sanırım.. hoş bazı insanlar da kötü karakteristik özelliklerini psikolojik sorun kalıbıyla insanların yüzüne vurur ve kenara çekilir.. yine de bi aile danışmanı size iyi gelirdi
Rabbim yardımcın olsun. Huysuz adam çekilmiyor. Benimkide arada yapıyor böle gırtlağını sıkasım geliyor. İnancı yüksek şükür artı taraflarını görüyorum. Fakat seninkinin artısi yok sanırım. Eğer yalnızlık sana koymucaksa geçimini saglayabileceksen bence bosanip yeni hayata başlamalısın. Ben polyanacilik yapacak bir karakter değilim. Oyuzden yok düzelir muzelir sabret diye kelimeler kullanmicam. Çünkü bir kadın mutlu olmayı hakkediyor. Hayatı boyunca hep başkalarını mutlu etmeye kalkindirmaya hizmet etmeye çalışıyor. Bi zahmete oturup cenelerini kapatacaklar . Senin karararin bu arada kaç yaşındasın. Görüyoruz hayata bağlanmaya çalışıyor sun ama negatif elektrigin yanında ne cagreGünaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Ciddiye almamasının sebebi seni kaybetme korkusu yok oyuzden. Konuşsun konuşsun susar diyor nasıl olsaElimden geleni yaptim canim..dile kolay 1 senedir eve doğru dürüst gelmiyo eve sadece yatmak için yemek için geliyo..çocuklarimin ikisi ergenlik çağinda onlarin sorunu ayri bi dert..çocuklarlan ilgilenmiyo..aylardir ayri yatiyoruz..defalarca güzelikle konuşmaya çaliştim ciddiye almiyo hiç birşeyi
Elimden geleni yaptim canim..dile kolay 1 senedir eve doğru dürüst gelmiyo eve sadece yatmak için yemek için geliyo..çocuklarimin ikisi ergenlik çağinda onlarin sorunu ayri bi dert..çocuklarlan ilgilenmiyo..aylardir ayri yatiyoruz..defalarca güzelikle konuşmaya çaliştim ciddiye almiyo hiç birşeyi
bi aile büyünüzü de devreye sokabilirsin eşinin saygı duyduğu mantıklı bir insan varsa.. ama umut yoksa ve kararını vermişsen Allah mazlum kulları ile beraberdir.. çocukların da sana güç kuvvet olacaktır bu dönemde..Onuda teklif ettim..benim bir sorunum yok diyo..kabullenemiyo...
O zaman sakince düşünüp boşanmanın en güzeli olur Senin için maddi konular zor olmayacaksa. Hayata da 1 kez geliyorsun. Üzülmemeye çalışElimden geleni yaptim canim..dile kolay 1 senedir eve doğru dürüst gelmiyo eve sadece yatmak için yemek için geliyo..çocuklarimin ikisi ergenlik çağinda onlarin sorunu ayri bi dert..çocuklarlan ilgilenmiyo..aylardir ayri yatiyoruz..defalarca güzelikle konuşmaya çaliştim ciddiye almiyo hiç birşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?