- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin canım44 yaşindayim..doğru söylüyorsun canim huysuz geçimsiz erkek çekilmiyor..birde derler kadin dirdir eder kadin çok konuşur..bizde tam tersi..ben sakin konuşmayi tercih eden biriyim..yapici taraf olanda benim ama nereye kadar...neyse canim Allah hsyirlisi neyse onu nasip etsin bize
Allah şifa versin canımYoķ ben zaten gece uyumak istemiyorum ders çalışıyorum dabir de minnoşum gece uykusunda çok kaşıyor kendisini benim de uykum fil uykusu gibidir. En iyisi gece uyumayayım kaşıdıgında müdahale ederim diye, gündüz zaten babasıyla oynarken kestiriyorumr hafiften çok uykum gelirse
Yaraları düzeldi gibi şu son üç gündür çok şükür ,bacağını kaşımaya başlayınca hemen müdahale.
Hayırlısı bakalim
Amin insallahAllah şifa versin canım
Canım benim üzüldüm yaa Allah içine ferahlık huzur versin insaallah hakkkınada ne hayırlıysa o olsun sonuçta herkez kendi bilir ne cektigini kızların dedigi gibi ayaklarının üzerinde durabilme gücün varsa bundan sonra ki hayatını heba etme biliyorsun benim kızım da 5 ay oldu boşanalı kolay degil ama senin huzurun da önemli birşey yok ben kıza diyorum 5 yıl evli kaldı yazık 5 yılına diyorum yinede iyi düşünGünaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Benim ki de bi ara yaşımı genç gözteriyorum diye yapmadığını bırakmazdıYaa gerçekten üzüldüm şimdi ben de benzer sıkıntılar yaşadım buraya yansıttığım da çok oldu tabi, ama düzeldi bu aralar çok şükür, sen de daha çok gençsin 44 yaş ne ki, çocukların da kocaman olmuş, benden 10 sene daha tecrübemizin bu hayatta tavsiye vermek haddime değil ama doğru olanı yapacak gibisin zaten, hayatının ilk baharını 18 seneni dediğim kadarıyla.mutsuz geçirmişsin, bir 18 sene daha heba etmek ne bileyim, ramazan günü ara yapmak sevaptır güzel şeyler söylemek isterdim ama yapilacak bir ara kalmadıysa , bir kadın olarak başka bir kadının üzülmesi varsa ucunda,
Ooh paçaları tutuşmaya başlamış demek ki doğru yoldasın canım, boşver desin sen kendini kaç yaşında hissediyorsan o yastasindir,hem ne ayıp 35 40 gösteriyorsun, kavgada söylenmez,eminim kıskacına başka erkekler karıma bakmasın çok guzellesmesin diye diyordur
Ekimde 30 olacağım ben deYaa sen kac yasindasin bahsetsene kendinden ☺
Ahahaha eda yaBenimkide dün demezmi sen 35 40 gösteriyorsun. Kendisine aramda 8 yaş fark var. Ya ben nerdeyse 9 kilo vermişin ey odun insan derki eda azmettin bak ne güzel kilo verdin insallah kalanında bu azimle verirsin. Kıskanç ya. Çekemiyor. Ben genç gorunurum diye ödü kopuyor gene. Değişik ler ya. Hem bana diyorki çok kilo aldın zayıfla sağlığın için. Zayıflamaya başlayınca demorolize etmeye çabalıyor. Ve dikkat ettim ben fiziken değiştikçe kendinden çok. Bahsediyor. İşte Ban şu sakal çok. Yakışır işte saçımı söyle yapıcam güzel olurmu
Canım okudukça kalpten üzülüyorumOkadar doluyumki..yazip yazip siliyorum bu mübarek günde günaha girmeykm diye..Allah büyüktür..
Elimden geleni yaptim canim..dile kolay 1 senedir eve doğru dürüst gelmiyo eve sadece yatmak için yemek için geliyo..çocuklarimin ikisi ergenlik çağinda onlarin sorunu ayri bi dert..çocuklarlan ilgilenmiyo..aylardir ayri yatiyoruz..defalarca güzelikle konuşmaya çaliştim ciddiye almiyo hiç birşeyi
Bu adamlar b i acayip ya ,malum benimki de cilveliyim diye şikayetçiBenim ki de bi ara yaşımı genç gözteriyorum diye yapmadığını bırakmazdı
Rica ederim ne demekLonely single girl program mı indirdim fatsecret cok güzel programmış teşekkür ederim inşallah eksiklerimizi görürüz
Bu adamlar b i acayip ya ,malum benimki de cilveliyim diye şikayetçi
Rica ederim ne demek
Neredeyse 5 gündür kontrol altındayım ben bana da iyi geldi
Vallahi ya öyle olucam beni yikamicak bu seferAhahaha eda yao zaman sen daha da güzel ol, daha da bakımlı ol. Kıskananlar çatlasın boşveeer
perihanım rabbim gönlüne ferahlık versin canım.Günaydin kizlar..ben bi ara uğrayamiyacağim buraya..buraya yansitmamaya çaliştim ama ciddi ailevi sorunlarim var..ve bu gidişlende ayrilacağim..ruhu hasta piskolojik sorunlari olan bir insanla 18 yilimi zaten geçirmekle büyük hata yapmişim..
Fat secret canım kalori hesaplama programihangi programdı o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?