Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin canım

Allah şifa versin canım

Canım benim üzüldüm yaa Allah içine ferahlık huzur versin insaallah hakkkınada ne hayırlıysa o olsun sonuçta herkez kendi bilir ne cektigini kızların dedigi gibi ayaklarının üzerinde durabilme gücün varsa bundan sonra ki hayatını heba etme biliyorsun benim kızım da 5 ay oldu boşanalı kolay degil ama senin huzurun da önemli birşey yok ben kıza diyorum 5 yıl evli kaldı yazık 5 yılına diyorum yinede iyi düşün
Benim ki de bi ara yaşımı genç gözteriyorum diye yapmadığını bırakmazdı

Yaa sen kac yasindasin bahsetsene kendinden ☺
Ekimde 30 olacağım ben de
Kendimle ilgili ne söyleyebilirim ki öğretmenim, bir kızım var 1,5 yaşında. Doğumda aldığım kiloları burda verdim geçen sene ekimde mezun olmuştum işte tekrar geldim dokuz kilo alıp

Merhabalar

öğle
Kaynamış suda yumurta
Domates kızartması
Kepek ekmeği

akşam
Evde yapılmış hamburger (bugünün böyle olacağı dün geceden belliydi)

su: az içtim uyuyaba kadar tamamlayacağım 1,5litreye
Spor: kızçeyi gezmeye götürdül bugün baya yürüdük

Ahahaha eda ya o zaman sen daha da güzel ol, daha da bakımlı ol. Kıskananlar çatlasın boşveeer

Menüm
Sahur
Çökelek ile 2 yumurta ile omlet
Akşam 1 kase corba
3 adet kadın budu köfte
6 tek patates kızartması
Bol salata
Cok içim yandı bugun uzun bir aradan sonra 1 bardak gazoz içtim
Su 2 litre oldu
Spor yok

İzmir rin sıcağında orurdugum yerde ter döküyorum spor yapacak hal kalmıyor

huysuzluk, kıskançlık, öfke, şu bu ayrı bir yerde de eve doğru dürüst gelmeme ve 1 senedir ayrı yatmak çok farklı bir konu. bence üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. eve gelmiyor nereye takılıyor? neden ayrı yatmayı tercih ediyor? uzun süredir böyleyse ciddi anlamda sorgulaman lazım bence. Allah büyüktür.

bayrama kadar orucum inşallah. regl öncesiydi, bunaldıydım vs biraz dağıldım açıkçası. stresim uykuma da yansıdı. önceki gece yatakta döndüm durdum sabah ezandan sonra uyumuşum. vakitli de kalktım. çok uyumadım. dün gece 0 uykuyla yatakta döndüm yine. hiç uyumadan sabah işe gittim bilemedim neden daraldım sanırım. bayramda regl gelecek gibi. gelsin rahatlayayım. silkelenmek istiyorum. yeter artık 7 ler merhaba

perihanım rabbim gönlüne ferahlık versin canım.
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Bıraya da girmemezlik yapma bence, açılır rahatlarsın. Biz bir aileyiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…