Ben daha yeni sahur yapiyom ..saat 3.30 burda...4.00 de bitiyoNerdesiniz ayol uykucular
Heeeeyt mahallenizin ramazan davulcusu geldiğiiii
Sahur bittiiii güm büdü güm güm
Tüm gün aklımdan çıkmadınHayirli sahurlar kizlar sisiz yapamiyorum..alişmişim buraya
Vallahi dün cok yorulmuşum biraz da moral bozukluğu ile erkenden yattım gerçi gece kaç kez uyandım sıcaktan ama girmedim burayaNerdesiniz ayol uykucular
Heeeeyt mahallenizin ramazan davulcusu geldiğiiii
Sahur bittiiii güm büdü güm güm
Burdan uzaklaşma zaten tatlım moni nin dedigi gibi biz bir aileyiz burası gercekten iyi geliyor içşni döker açılırsın Rabbim içine ferahlık versinHayirli sahurlar kizlar sisiz yapamiyorum..alişmişim buraya
Kız ben kendime dedim yoruldum diye anneme alışveriş yemek git gel yürüyerek derkenSahur
3 hurma
Cevizli tahin
Iftar
1 tabak keşkek
Köz biber
Domates
1 hurma, Cevizli tahin
Su
1,5 lt
Spor
Hiç oturmadım, uzun uzun alışveriş yaptım, yerleştirdim, 30 dakika yürüyüş yaptım.
2 orta boy tencere sarma sardım,
1 paket üçgen yufkadan pacanga böreği sardım
Kemik kaynattım, didikledim, çorba yaptım, evdeki cikolarin bazılarını eritip kalıba döktüm.
Şimdi yattım
Kalkınca temizliğe başlarım artık
Yok canim benimki düzelecek gibi değil..senin o sözleri söylesrm zaten şiddete başvurur...yobazin teki öyle üzülme falan yok..umrunda değil hiç birşey.
Ekimde 30 olacağım ben de
Kendimle ilgili ne söyleyebilirim ki öğretmenim, bir kızım var 1,5 yaşında. Doğumda aldığım kiloları burda verdim geçen sene ekimde mezun olmuştum işte tekrar geldim dokuz kilo alıp
Sağol canim...kendisine bir son şans daha verdim küçük oğlumun küçük kizimin hatri için onlar çok üzülüyor çünkü...kendini ya toparlar düzelir yada biter artik bu evlilik.kendisi bilir..toparlanana kadarda mesafeli olacağim...Tüm gün aklımdan çıkmadın
bırakma zaten burayı. kafan dağılırHayirli sahurlar kizlar sisiz yapamiyorum..alişmişim buraya
ben de 2 gündür çok yazamıyorum. uykusuzluk, keyifsizlik vs. ama dün mesajları okuyunca baktım gece falan hep aklımdaTüm gün aklımdan çıkmadın
Sağol canim...kendisine bir son şans daha verdim küçük oğlumun küçük kizimin hatri için onlar çok üzülüyor çünkü...kendini ya toparlar düzelir yada biter artik bu evlilik.kendisi bilir..toparlanana kadarda mesafeli olacağim...
Konuştum..hala dayi dayi takiliyo...bende dedim bu havani biraz indir istersen..dediğim gibi kendisi bilir....diyer iki çocuğum okadar üzülmüyo..özelikle büyük oğlum soğmuş ondan...konuşabildin mi ayrılırım falan diye canım?
Konuştum..hala dayi dayi takiliyo...bende dedim bu havani biraz indir istersen..dediğim gibi kendisi bilir....diyer iki çocuğum okadar üzülmüyo..özelikle büyük oğlum soğmuş ondan...
Selam kızlar
Şu karantina öncesi iki gün yani bugün ve yarın benden bir tane daha olsa da işleri bölüşsek diyorumkendi evim, kv ve annem arasında mekik dokuyucam iki gün boyunca.uğrayabildiğim kadar uğrarım. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?