Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sahur
3 hurma
Cevizli tahin

Iftar
1 tabak keşkek
Köz biber
Domates
1 hurma, Cevizli tahin

Su
1,5 lt
Spor
Hiç oturmadım, uzun uzun alışveriş yaptım, yerleştirdim, 30 dakika yürüyüş yaptım.
2 orta boy tencere sarma sardım,
1 paket üçgen yufkadan pacanga böreği sardım
Kemik kaynattım, didikledim, çorba yaptım, evdeki cikolarin bazılarını eritip kalıba döktüm.
Şimdi yattım
Kalkınca temizliğe başlarım artık

Nerdesiniz ayol uykucular
Heeeeyt mahallenizin ramazan davulcusu geldiğiiii
Sahur bittiiii güm büdü güm güm
Vallahi dün cok yorulmuşum biraz da moral bozukluğu ile erkenden yattım gerçi gece kaç kez uyandım sıcaktan ama girmedim buraya
Hayirli sahurlar kizlar sisiz yapamiyorum..alişmişim buraya
Burdan uzaklaşma zaten tatlım moni nin dedigi gibi biz bir aileyiz burası gercekten iyi geliyor içşni döker açılırsın Rabbim içine ferahlık versin
Kız ben kendime dedim yoruldum diye anneme alışveriş yemek git gel yürüyerek derken
Seni okurken ben yoruldum elleri ellerine saglık afiyetle yemek nasip olsun

Yok canim benimki düzelecek gibi değil..senin o sözleri söylesrm zaten şiddete başvurur...yobazin teki öyle üzülme falan yok..umrunda değil hiç birşey.

Allah hidayet versin ona Hakkinda hayirlisi olsun. kaybedecegin bi sey yok bu adamda belli.

benim oglumda 28 aylik. ben dogumdan sonra 68 kiloydum. sonra sonra 84 e ciktim ve burdayim kurtulucam ins. sende ipin ucu iyice kacmadan gelerek cok iyi yapmissin

Tüm gün aklımdan çıkmadın
Sağol canim...kendisine bir son şans daha verdim küçük oğlumun küçük kizimin hatri için onlar çok üzülüyor çünkü...kendini ya toparlar düzelir yada biter artik bu evlilik.kendisi bilir..toparlanana kadarda mesafeli olacağim...

konuşabildin mi ayrılırım falan diye canım?

konuşabildin mi ayrılırım falan diye canım?
Konuştum..hala dayi dayi takiliyo...bende dedim bu havani biraz indir istersen..dediğim gibi kendisi bilir....diyer iki çocuğum okadar üzülmüyo..özelikle büyük oğlum soğmuş ondan...

Selam kızlar
Şu karantina öncesi iki gün yani bugün ve yarın benden bir tane daha olsa da işleri bölüşsek diyorum kendi evim, kv ve annem arasında mekik dokuyucam iki gün boyunca.uğrayabildiğim kadar uğrarım. Öpüyorum hepinizi

Konuştum..hala dayi dayi takiliyo...bende dedim bu havani biraz indir istersen..dediğim gibi kendisi bilir....diyer iki çocuğum okadar üzülmüyo..özelikle büyük oğlum soğmuş ondan...

özgüven de tavan olmuş desene çocuklar soğur tabi. akılları eriyor. eğriyi doğruyu görüyorlar.

canım yaaa senden başka temizlik yapacak yok mu Allah aşkına 3 ev temizlenir mi? yardımını, emeğini Allah kabul etsin ama annenin ve kayınvalidenin evini senden başka temizleyecek kimse yok mu?

Tünaydın kizlar.
Dün 8.30 gibi sahaya çıktım hiç mola olmaksızın 4 e kadar çalıştım. Dudaklarım çatladı. Ne çok sukursuz olduğumuzu bir kez daha anladım. Akşam olunca temiz su temiz nimet hamd olsun.
Dün ilk gittiğim hastaya benden sonra covid testi yapmışlar iki kez. Çok şükür negatif çıkmış ama sonuç gelene kadar ufak bir gerginlik oluyor tabii.
Ne yedim içtim bilmiyorum. Hele sahurda resmen uyurken yedim. Bugünü sıkıntısız atlatirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…