- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bugün kızıma davetleyiz, sarmanin biri ona.Vallahi dün cok yorulmuşum biraz da moral bozukluğu ile erkenden yattım gerçi gece kaç kez uyandım sıcaktan ama girmedim buraya
Burdan uzaklaşma zaten tatlım moni nin dedigi gibi biz bir aileyiz burası gercekten iyi geliyor içşni döker açılırsın Rabbim içine ferahlık versin
Kız ben kendime dedim yoruldum diye anneme alışveriş yemek git gel yürüyerek derken
Seni okurken ben yoruldum elleri ellerine saglık afiyetle yemek nasip olsun
Özlemez olurmuyuz canim benim...Beni hiç ozlemediniz mi?
Amin, öyle zorki, hele bu gurbette böyle durumlar çok fazlabırakma zaten burayı. kafan dağılır
ben de 2 gündür çok yazamıyorum. uykusuzluk, keyifsizlik vs. ama dün mesajları okuyunca baktım gece falan hep aklımdaAllah herkesin evine dirlik, düzen, sağlık, afiyet versin.
Bende deyildim, yemek düzenini hiç bozmadım, evdekilerle iftarda ve sahurda yedim, arada sadece su, kahve içtimDün oruç değildim çözüttumüm iyice
canım yaaa senden başka temizlik yapacak yok mu Allah aşkına3 ev temizlenir mi? yardımını, emeğini Allah kabul etsin ama annenin ve kayınvalidenin evini senden başka temizleyecek kimse yok mu?
kız niye özlemeyelimBeni hiç ozlemediniz mi?
Allah kolaylık versin ve korusun canım. çok şükür temiz çıkmış. evet şükredecek çok şeyimiz var. şükrü dilimizden düşürmememiz lazım.Tünaydın kizlar.
Dün 8.30 gibi sahaya çıktım hiç mola olmaksızın 4 e kadar çalıştım. Dudaklarım çatladı. Ne çok sukursuz olduğumuzu bir kez daha anladım. Akşam olunca temiz su temiz nimet hamd olsun.
Dün ilk gittiğim hastaya benden sonra covid testi yapmışlar iki kez. Çok şükür negatif çıkmış ama sonuç gelene kadar ufak bir gerginlik oluyor tabii.
Ne yedim içtim bilmiyorum. Hele sahurda resmen uyurken yedim. Bugünü sıkıntısız atlatirim inşallah
Allah ıslah etsinKonuştum..hala dayi dayi takiliyo...bende dedim bu havani biraz indir istersen..dediğim gibi kendisi bilir....diyer iki çocuğum okadar üzülmüyo..özelikle büyük oğlum soğmuş ondan...
Allah kolaylik versin canim sağlikci olarak işinizin nekadar zor olduğunu biz uzaktan anlayamaz yaşayan bilir..Tünaydın kizlar.
Dün 8.30 gibi sahaya çıktım hiç mola olmaksızın 4 e kadar çalıştım. Dudaklarım çatladı. Ne çok sukursuz olduğumuzu bir kez daha anladım. Akşam olunca temiz su temiz nimet hamd olsun.
Dün ilk gittiğim hastaya benden sonra covid testi yapmışlar iki kez. Çok şükür negatif çıkmış ama sonuç gelene kadar ufak bir gerginlik oluyor tabii.
Ne yedim içtim bilmiyorum. Hele sahurda resmen uyurken yedim. Bugünü sıkıntısız atlatirim inşallah
Kolay gelsin obezimSelam kızlar
Şu karantina öncesi iki gün yani bugün ve yarın benden bir tane daha olsa da işleri bölüşsek diyorumkendi evim, kv ve annem arasında mekik dokuyucam iki gün boyunca.uğrayabildiğim kadar uğrarım. Öpüyorum hepinizi
Özlemez olurmuyuz.Beni hiç ozlemediniz mi?
mutlaka zordur canım. evleneceğin insan evlilik insanı olacak, evlenmek isteyen insan değil. her iki taraf için de geçerli. ama toplumlarda evlenmek isteyip evlenen insan çok. evlilik insanı olup evlenen daha az. çoğu zaman erkekler evlendikten sonra eşleriyle ortak bir hayat sürdüklerinin farkında değiller. hele bir de çocuklar da varsa arada. onlar da o ortak yaşama dahil halbuki.Amin, öyle zor ki, hele bu gurbette böyle durumlar çok fazla
Aynen öyle, hadi gençken cahillik ettin be adam yaş ilerliyor insan kendine çeki düzen vermez mi?mutlaka zordur canım. evleneceğin insan evlilik insanı olacak, evlenmek isteyen insan değil. her iki taraf için de geçerli. ama toplumlarda evlenmek isteyip evlenen insan çok. evlilik insanı olup evlenen daha az. çoğu zaman erkekler evlendikten sonra eşleriyle ortak bir hayat sürdüklerinin farkında değiller. hele bir de çocuklar da varsa arada. onlar da o ortak yaşama dahil halbuki.
yurt dışı erkeklerin gözünü açıyor. öyle diyelim. avrupadaki fazla serbestlik, yüksek yaşam şartları, toplumlar arası uyum sorunları, kültürel ve sosyal farklılıklar karşısında bağlar çözülüyor.
aynen öyle. halbuki huzurlu ve mutlu bir hayatın yerini hiç bişey alamaz. çocuklar da büyüyor. işe girecek, evlenecek, torunlar gelecek. bir düşünseler.Aynen öyle, hadi gençken cahillik ettin be adam yaş ilerliyor insan kendine çeki düzen vermez mi?
hadi inşallah.Bende çok özledim sizi. Yarın güzel bir sonuç bekliyorum inşallah. Kendime güzel bir bayram hediyesi vereyim.
Ee artık oruçta bitiyor. Yavaş yavaş yasaklarda kalkıyor. Bahanemiz kalmıyor artık
Aynen kültürel çatişma oluyor heleki eşimin durumu dahada vahim..genel olarak aile ve akrabasindaki erkekler bayaği bi havali ..kadinlari ise ezik..heleki annesinin durumunu anlatsam sinir olursunuz...uzun hikaye..özet olarak kisadan anlatsam bile bir kadin olarak onurumuza dokunur..hemcinsim olarak kadinin şerefini onurunu nasil bukadar ayaklar altina alir bir kadin diye..aslinda bize en büyük kötülüğü yapan erkekler değil kadinlardir...erkek çocuklarini yanliş yetiştiren ve kadin modelini ezik zayif temsil eden anneler...kisadan bir örnek .babasi rahat rahat çapkinlik yapsin diye annesini 5 çocuklan almanyadan göndermiş...almanla evlenmiş..ondan 2 çocuk yapmiş..oda yetmiyor birde türk dostu vardi onunlada beraberdi yillardir..2 sene önce kanserden öldü...buna rağmen koca olarak kabul eden bir kadin.ve çocuklarina ne olursa olsun o sizin babaniz.diye yetiştirmiş.sözde babalarinin hiç bir faydasi olmadiği halde kendilerine.dahasida varda anlatmayim.....ben eşimle evlendiğimde tabi bilmiyordum bunu annesi babasi anlaşamamiş ayrilmişlar diye biliyordum..ama içine girince anladim gercekleride iş işten geçti...kaynatam da ayni karisina yapmadiği zulüm kalmadi...mutlaka zordur canım. evleneceğin insan evlilik insanı olacak, evlenmek isteyen insan değil. her iki taraf için de geçerli. ama toplumlarda evlenmek isteyip evlenen insan çok. evlilik insanı olup evlenen daha az. çoğu zaman erkekler evlendikten sonra eşleriyle ortak bir hayat sürdüklerinin farkında değiller. hele bir de çocuklar da varsa arada. onlar da o ortak yaşama dahil halbuki.
yurt dışı erkeklerin gözünü açıyor. öyle diyelim. avrupadaki fazla serbestlik, yüksek yaşam şartları, toplumlar arası uyum sorunları, kültürel ve sosyal farklılıklar karşısında bağlar çözülüyor.
Sen gel kuzum. Bizde sensiz yapamayız. Demirbasisin sen buranın. Yakında kazan kaldircazAynen kültürel çatişma oluyor heleki eşimin durumu dahada vahim..genel olarak aile ve akrabasindaki erkekler bayaği bi havali ..kadinlari ise ezik..heleki annesinin durumunu anlatsam sinir olursunuz...uzun hikaye..özet olarak kisadan anlatsam bile bir kadin olarak onurumuza dokunur..hemcinsim olarak kadinin şerefini onurunu nasil bukadar ayaklar altina alir bir kadin diye..aslinda bize en büyük kötülüğü yapan erkekler değil kadinlardir...erkek çocuklarini yanliş yetiştiren ve kadin modelini ezik zayif temsil eden anneler...kisadan bir örnek .babasi rahat rahat çapkinlik yapsin diye annesini 5 çocuklan almanyadan göndermiş...almanla evlenmiş..ondan 2 çocuk yapmiş..oda yetmiyor birde türk dostu vardi onunlada beraberdi yillardir..2 sene önce kanserden öldü...buna rağmen koca olarak kabul eden bir kadin.ve çocuklarina ne olursa olsun o sizin babaniz.diye yetiştirmiş.sözde babalarinin hiç bir faydasi olmadiği halde kendilerine.dahasida varda anlatmayim.....ben eşimle evlendiğimde tabi bilmiyordum bunu annesi babasi anlaşamamiş ayrilmişlar diye biliyordum..ama içine girince anladim gercekleride iş işten geçti...kaynatam da ayni karisina yapmadiği zulüm kalmadi...
rezil bir hayat olağanmış gibi gösterilmiş yani. anne de ezikmiş. aslında acınası bir hayat. hem kadın için hem erkek için. ama maalesef bu yaşam modeli çocuklar için örnek bir model oluşturuyor. erkek istediğini yapar hatta evliliğe aykırı şeyleri bile yapar, kadın da kabul ederek yaşar. kadının düştüğü duruma mı acırsın yoksa erkeğin düştüğü duruma mı?Aynen kültürel çatişma oluyor heleki eşimin durumu dahada vahim..genel olarak aile ve akrabasindaki erkekler bayaği bi havali ..kadinlari ise ezik..heleki annesinin durumunu anlatsam sinir olursunuz...uzun hikaye..özet olarak kisadan anlatsam bile bir kadin olarak onurumuza dokunur..hemcinsim olarak kadinin şerefini onurunu nasil bukadar ayaklar altina alir bir kadin diye..aslinda bize en büyük kötülüğü yapan erkekler değil kadinlardir...erkek çocuklarini yanliş yetiştiren ve kadin modelini ezik zayif temsil eden anneler...kisadan bir örnek .babasi rahat rahat çapkinlik yapsin diye annesini 5 çocuklan almanyadan göndermiş...almanla evlenmiş..ondan 2 çocuk yapmiş..oda yetmiyor birde türk dostu vardi onunlada beraberdi yillardir..2 sene önce kanserden öldü...buna rağmen koca olarak kabul eden bir kadin.ve çocuklarina ne olursa olsun o sizin babaniz.diye yetiştirmiş.sözde babalarinin hiç bir faydasi olmadiği halde kendilerine.dahasida varda anlatmayim.....ben eşimle evlendiğimde tabi bilmiyordum bunu annesi babasi anlaşamamiş ayrilmişlar diye biliyordum..ama içine girince anladim gercekleride iş işten geçti...kaynatam da ayni karisina yapmadiği zulüm kalmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?