Tünaydın kizlar.
Dün 8.30 gibi sahaya çıktım hiç mola olmaksızın 4 e kadar çalıştım. Dudaklarım çatladı. Ne çok sukursuz olduğumuzu bir kez daha anladım. Akşam olunca temiz su temiz nimet hamd olsun.
Dün ilk gittiğim hastaya benden sonra covid testi yapmışlar iki kez. Çok şükür negatif çıkmış ama sonuç gelene kadar ufak bir gerginlik oluyor tabii.
Ne yedim içtim bilmiyorum. Hele sahurda resmen uyurken yedim. Bugünü sıkıntısız atlatirim inşallah
O akımı gördüm bir de şey akımı adamla kadın arabada oturuyor. Adam telefona bakarken kadın arkaya dönüp arka koltuktan çantasını alır gibi yapıp adamın kafaya küt diye geçiriyor çantayıKızlar yeni bir akım başlamış
Kocalarınıza bunu yazıyorsunuz
Aşkım sana bir soru
Beni öpersen 100 tl alacaksın ama dünyanın en güzel kızını öpersen 1 milyon tl alacaksın, bu durumda ne yaparsın
Doğru söyle
Cevaplar bomba
Ben de yazdım whatsapp tan bakalim
Birgün tutamadim kendimi nasil miden var dedim kayinvalidem olacak insana...Allah akil fikir versin böylelerine...rezil bir hayat olağanmış gibi gösterilmiş yani. anne de ezikmiş. aslında acınası bir hayat. hem kadın için hem erkek için. ama maalesef bu yaşam modeli çocuklar için örnek bir model oluşturuyor. erkek istediğini yapar hatta evliliğe aykırı şeyleri bile yapar, kadın da kabul ederek yaşar. kadının düştüğü duruma mı acırsın yoksa erkeğin düştüğü duruma mı?
o yüzden evlilikte görünen sorunları ve davranış değişikliklerini iyi gözlemlemek, takip etmek ve değerlendirmek gerek. mesela sana dün yazdığım şey. o olur, bu olur, şu olur.... hepsi ayrı ayrı önemli sorundur. ama evliliğin temel şartları vardır. kadın da erkek de ortak yaşam alanı olan eve gelir. dışarıda ikinci bir hayatı olmaz ve evlilik akdi sürerken aynı yatakta yatar. bu böyledir. zaten evlilik de yataklar ayrılırsa soğukluk başlar. bu bir gerçek. bazı kişiler tartışınca yatakları ayırıyor. bu bile hata. ama eşlerden birinin sürekli ayrı yatmak isteği, başlı başına büyük sorunun göstergesidir.
kendin için maddi manevi her türlü tedbiri al canım. Allah büyüktür.
Bende bakıyorum kimse yokNerdesiniz ya kizlarrr
Sende bendensin dün anneme gittim bugün görümcem evlerden uzak hastalıkSelam kızlar
Şu karantina öncesi iki gün yani bugün ve yarın benden bir tane daha olsa da işleri bölüşsek diyorumkendi evim, kv ve annem arasında mekik dokuyucam iki gün boyunca.uğrayabildiğim kadar uğrarım. Öpüyorum hepinizi
Kız özlemezmiyizBeni hiç ozlemediniz mi?
Yoo temizlik değil, mezarlık ziyareti, perdeci ziyareti, market ve ilaçları vs.. Temizliği yarın kendime yapıp final yapıcamcanım yaaa senden başka temizlik yapacak yok mu Allah aşkına3 ev temizlenir mi? yardımını, emeğini Allah kabul etsin ama annenin ve kayınvalidenin evini senden başka temizleyecek kimse yok mu?
Aa ne alınması??alınacak bir şey göremedim ben. Doğru söylüyorsun tabii ki ama onlar benim canım. İki elim kanda olsa yine giderimobezzto yazdığım yanlış anlaşılmasın sakın canım. vücudun çok hırpalanır. gençlikte anlaşılmıyor. çünkü insan çok koşturuyor, onu bunu kaldırıyor kotarıyor ama vücut yaş ilerledikçe sinyal veriyor. ondan dedim kuzum.
kız niye özlemeyelimben de 2 gündür çok aktif değilim.
Allah kolaylık versin ve korusun canım. çok şükür temiz çıkmış. evet şükredecek çok şeyimiz var. şükrü dilimizden düşürmememiz lazım.
Cam siliyorumNerdesiniz ya kizlarrr
Allah şifa versinSende bendensin dün anneme gittim bugün görümcem evlerden uzak hastalık
Yarın yine annem
Kız özlemezmiyiz
sağol gezginimKolay gelsin obezim
yaa böyle okuyunca çok üzülüyorumAynen kültürel çatişma oluyor heleki eşimin durumu dahada vahim..genel olarak aile ve akrabasindaki erkekler bayaği bi havali ..kadinlari ise ezik..heleki annesinin durumunu anlatsam sinir olursunuz...uzun hikaye..özet olarak kisadan anlatsam bile bir kadin olarak onurumuza dokunur..hemcinsim olarak kadinin şerefini onurunu nasil bukadar ayaklar altina alir bir kadin diye..aslinda bize en büyük kötülüğü yapan erkekler değil kadinlardir...erkek çocuklarini yanliş yetiştiren ve kadin modelini ezik zayif temsil eden anneler...kisadan bir örnek .babasi rahat rahat çapkinlik yapsin diye annesini 5 çocuklan almanyadan göndermiş...almanla evlenmiş..ondan 2 çocuk yapmiş..oda yetmiyor birde türk dostu vardi onunlada beraberdi yillardir..2 sene önce kanserden öldü...buna rağmen koca olarak kabul eden bir kadin.ve çocuklarina ne olursa olsun o sizin babaniz.diye yetiştirmiş.sözde babalarinin hiç bir faydasi olmadiği halde kendilerine.dahasida varda anlatmayim.....ben eşimle evlendiğimde tabi bilmiyordum bunu annesi babasi anlaşamamiş ayrilmişlar diye biliyordum..ama içine girince anladim gercekleride iş işten geçti...kaynatam da ayni karisina yapmadiği zulüm kalmadi...
Burada yağmur yağıyor. Kolay gelsin gezginimCam siliyorum
3 kızın var, çok şanslısın.Aa ne alınması??alınacak bir şey göremedim ben. Doğru söylüyorsun tabii ki ama onlar benim canım. İki elim kanda olsa yine giderim
Olsun.. Allah sağlık sıhhat versin de her şey hallolurSende bendensin dün anneme gittim bugün görümcem evlerden uzak hastalık
Yarın yine annem
Kız özlemezmiyiz
Sağol canım benim, burdada yarın yağacak, mecbur siliyorum evim ana cadde önünde ve az ötede inşaat var.Burada yağmur yağıyor. Kolay gelsin gezginim
Sende bendensin dün anneme gittim bugün görümcem evlerden uzak hastalık
Yarın yine annem
Kız özlemezmiyiz
Kız olsun çamurdasın olsun diyorum annemde.hep öyle derdi, annemde 2 kiz bende 2 kiz3 kızın var, çok şanslısın.
Az önce küçük oğlanın odasına girdim, camlarını sildim, nevresim değiştirdim, süpürge yapma diyor,
Ölürmüsün, öldürürmüsün?
Büyük hâlâ yatıyor, odasına girmek ne mümkün
Kız evinde yemek hazırlıyor, bayram için bana fındıklı rulo yapıyor.
Bende ona sarma, çorba ve salata yaptım, götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?