Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardımcınız olsun canım

O akımı gördüm bir de şey akımı adamla kadın arabada oturuyor. Adam telefona bakarken kadın arkaya dönüp arka koltuktan çantasını alır gibi yapıp adamın kafaya küt diye geçiriyor çantayı

Birgün tutamadim kendimi nasil miden var dedim kayinvalidem olacak insana...Allah akil fikir versin böylelerine...

Sende bendensin dün anneme gittim bugün görümcem evlerden uzak hastalık
Yarın yine annem
Beni hiç ozlemediniz mi?
Kız özlemezmiyiz

canım yaaa senden başka temizlik yapacak yok mu Allah aşkına 3 ev temizlenir mi? yardımını, emeğini Allah kabul etsin ama annenin ve kayınvalidenin evini senden başka temizleyecek kimse yok mu?
Yoo temizlik değil, mezarlık ziyareti, perdeci ziyareti, market ve ilaçları vs.. Temizliği yarın kendime yapıp final yapıcam

Aa ne alınması??alınacak bir şey göremedim ben. Doğru söylüyorsun tabii ki ama onlar benim canım. İki elim kanda olsa yine giderim

Kolay gelsin obezim
sağol gezginim
yaa böyle okuyunca çok üzülüyorum Allah hepimizin çoluğunu çocuğunu iyi insanlarla karşılaştırsın

Aa ne alınması??alınacak bir şey göremedim ben. Doğru söylüyorsun tabii ki ama onlar benim canım. İki elim kanda olsa yine giderim
3 kızın var, çok şanslısın.
Az önce küçük oğlanın odasına girdim, camlarını sildim, nevresim değiştirdim, süpürge yapma diyor,
Ölürmüsün, öldürürmüsün?

Büyük hâlâ yatıyor, odasına girmek ne mümkün
Kız evinde yemek hazırlıyor, bayram için bana fındıklı rulo yapıyor.
Bende ona sarma, çorba ve salata yaptım, götüreceğim

Kız olsun çamurdasın olsun diyorum annemde.hep öyle derdi, annemde 2 kiz bende 2 kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…