Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pasta günü olmuş bugün

Aaa arkadaş peşin peşin yazmış pastaya devam diye pişmanlık falan yok yani?ben ettim siz etmeyin yok mu?

Bir bayram nasıl rezil edilir nasıl berbat edilir canlı örneği bugün yaşadım
Sebep ne hiç
Rabbim bana ve benim gibi şeyleri yaşayanlara sabır ihsan eylesin
Memlekete gidince, abimin karısı olacak malum şahıs sorun çıkartmazsa ki zannetmiyorum
Yanı çıkarana kadar kalmayı düşünüyorum
Özetle ne kadar çok kalırsam, bu adamdan ne kadar çok ayrı kalırsam o kadar iyi olurum herhalde
Neyse bir şeyler daha yazdım ama sildim
Çok dökmeyeyim içimi sonra pişman oluyorum bana iyi davranınca, keşke bu kadar ayrıntı yazmasaydım diye
Ama 2 hafta iYiysek afedersiniz osuruktan bi sebepten hemen konuşmamaya başlıyor

Tripli adam demek kiAllah sabır versin takma bare çok başka şeylerle oyalan. Ayrı aktiviteler yapın daha az konuşacak fırsatınız olur olay çıkmaz

Menüm sabah 2 yumurta
Öğlen muz 1 bardak süt 1 kaşık kahve
İkindi bayram çikolatası 4 tane falan yedim sanırım
Akşam kabak yemeği etli yoğurt 1 dilim ekmek

Kızlarr iyi geceler . Detoks olarak önerebileceginiz bir içecek yada besin var mı? Çok şişkinlik ve karın agrısı yaşıyorum ve tuvalete çıkamıyorum engin bilgilerinizi benden esirgemeyin hepinizi öpüyorum. Çok mutlu ve tüm dileklerimizin kabul oldugu nice bayramlara..

Tripli adam demek kiAllah sabır versin takma bare çok başka şeylerle oyalan. Ayrı aktiviteler yapın daha az konuşacak fırsatınız olur olay çıkmaz
Sanki konuşuyoruz da daha azı mı kaldı, takmamayı becerebilsem, çok moralim bozuk aynaya bakınca gulumseyemiyorum bile,benim gulumsemelerim meşhurdur, eski iş yerlerim beni yad ederken güler yüzlü kız diye söylerlerdi hep
Şimdi yalandan gülümsem e bile.olmuyor
Beni bu hale koyanlar utansin

wc için aç sabah aç karnına zeytinyağlı kuru incir falan ye canım. ödem için de yeşil çay. wc için tabi kuru yememen lazım. bol lifli besinler tüket.

Ayni ben...içimizdeki çocuğu öldürdülerya nedesek boş...

79.5 u gördüm umarim benimle kalir
salla canım senden değerlisi yok
Dukan birası çok güzel bir DETOX int. Bak

bir yandan böyle problemlerle uğraşrken bir yandan ders çalışman takdire şayan

Deneyecegim canım yarın olmazsa çarşamba inşAllah. Yarın ı kendime çorba günü ilanettim midem bagırsaklarım çok kötü şu an hiç iyi degilim umarım tarına biraz geçer sabahtan zeytinyağı içip akşama kadarda sebzeli tavuk çorbası içmeyi düşünüyorum umarım biraz rahatlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…