- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tez zamanda görürsün inşallahevet valla kaç zamandır 80 ile 83 arasında takılıyım. bir türlü 79 lara geçemedimçok sıkıldım. aslında 7 leri bir görsem motivasyonum azmim artacak
Bende yazacam da
Dün zaten artıdaydım
Sabah 9
1 dilim köstebek pasta
Sabah 10
1 yumurtadan peynirli pastırmalı omlet
12, 13 cherry domates
1 dilim fındıklı rulo
Yarım ballı susamlı var
17
1 dilim köstebek pasta
1 dilim başka pasta
19
Domates, peynir, Bikaç tane yaprak sarma
Su
1 lt
Bugün bol çay
Spor
Yok
Sabah 7 den beri ayaktayım
Bayram bizde aynı geçti, tek fark kahvaltıyı evde yaptık.
Sonra 3 aileye gittik, 2 aileyle kapıdan bayramlaştım.
Eve geldik, bizede 3 genç aile geldi.
Hizmet, getir, götür baya yoruldum.
Bazılarıyla telefonda bayramlaştım.
Spor filan yapmadım, ayaklarımın altı yanıyor.
Not: dün zaten artıdaydım
Yarın pastaya devam, inşallah sonra toparlarım
Bizim gelin evlendiği kilodabugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün
Aaa arkadaş peşin peşin yazmış pastaya devam diyeBende yazacam da
Dün zaten artıdaydım
Sabah 9
1 dilim köstebek pasta
Sabah 10
1 yumurtadan peynirli pastırmalı omlet
12, 13 cherry domates
1 dilim fındıklı rulo
Yarım ballı susamlı var
17
1 dilim köstebek pasta
1 dilim başka pasta
19
Domates, peynir, Bikaç tane yaprak sarma
Su
1 lt
Bugün bol çay
Spor
Yok
Sabah 7 den beri ayaktayım
Bayram bizde aynı geçti, tek fark kahvaltıyı evde yaptık.
Sonra 3 aileye gittik, 2 aileyle kapıdan bayramlaştım.
Eve geldik, bizede 3 genç aile geldi.
Hizmet, getir, götür baya yoruldum.
Bazılarıyla telefonda bayramlaştım.
Spor filan yapmadım, ayaklarımın altı yanıyor.
Not: dün zaten artıdaydım
Yarın pastaya devam, inşallah sonra toparlarım
Tripli adam demek kiBir bayram nasıl rezil edilir nasıl berbatedilir canlı örneği bugün yaşadım
Sebep ne hiç
Rabbim bana ve benim gibi şeyleri yaşayanlara sabır ihsan eylesin
Memlekete gidince, abimin karısı olacak malum şahıs sorun çıkartmazsa ki zannetmiyorum
Yanı çıkarana kadar kalmayı düşünüyorum
Özetle ne kadar çok kalırsam, bu adamdan ne kadar çok ayrı kalırsam o kadar iyi olurum herhalde
Neyse bir şeyler daha yazdım ama sildim
Çok dökmeyeyim içimi sonra pişman oluyorum bana iyi davranınca, keşke bu kadar ayrıntı yazmasaydım diye
Ama 2 hafta iYiysek afedersiniz osuruktan bi sebepten hemen konuşmamaya başlıyor
Sanki konuşuyoruz da daha azı mı kaldı, takmamayı becerebilsem, çok moralim bozuk aynaya bakınca gulumseyemiyorum bile,benim gulumsemelerim meşhurdur, eski iş yerlerim beni yad ederken güler yüzlü kız diye söylerlerdi hepTripli adam demek kiAllah sabır versin takma bare çok başka şeylerle oyalan. Ayrı aktiviteler yapın daha az konuşacak fırsatınız olur olay çıkmaz
Kızlarr iyi geceler . Detoks olarak önerebileceginiz bir içecek yada besin var mı? Çok şişkinlik ve karın agrısı yaşıyorum ve tuvalete çıkamıyorum engin bilgilerinizi benden esirgemeyin hepinizi öpüyorum. Çok mutlu ve tüm dileklerimizin kabul oldugu nice bayramlara..
Ayni ben...içimizdeki çocuğu öldürdülerya nedesek boş...Sanki konuşuyoruz da daha azı mı kaldı, takmamayı becerebilsem, çok moralim bozuk aynaya bakınca gulumseyemiyorum bile,benim gulumsemelerim meşhurdur, eski iş yerlerim beni yad ederken güler yüzlü kız diye söylerlerdi hep
Şimdi yalandan gülümsem e bile.olmuyor
Beni bu hale koyanlar utansin
79.5 u gördüm umarim benimle kalir
salla canım senden değerlisi yokBir bayram nasıl rezil edilir nasıl berbatedilir canlı örneği bugün yaşadım
Sebep ne hiç
Rabbim bana ve benim gibi şeyleri yaşayanlara sabır ihsan eylesin
Memlekete gidince, abimin karısı olacak malum şahıs sorun çıkartmazsa ki zannetmiyorum
Yanı çıkarana kadar kalmayı düşünüyorum
Özetle ne kadar çok kalırsam, bu adamdan ne kadar çok ayrı kalırsam o kadar iyi olurum herhalde
Neyse bir şeyler daha yazdım ama sildim
Çok dökmeyeyim içimi sonra pişman oluyorum bana iyi davranınca, keşke bu kadar ayrıntı yazmasaydım diye
Ama 2 hafta iYiysek afedersiniz osuruktan bi sebepten hemen konuşmamaya başlıyor
Dukan birası çok güzel bir DETOX int. BakKızlarr iyi geceler . Detoks olarak önerebileceginiz bir içecek yada besin var mı? Çok şişkinlik ve karın agrısı yaşıyorum ve tuvalete çıkamıyorum engin bilgilerinizi benden esirgemeyin hepinizi öpüyorum. Çok mutlu ve tüm dileklerimizin kabul oldugu nice bayramlara..
Bizim gelin evlendiği kiloda
bir yandan böyle problemlerle uğraşrken bir yandan ders çalışman takdire şayanSanki konuşuyoruz da daha azı mı kaldı, takmamayı becerebilsem, çok moralim bozuk aynaya bakınca gulumseyemiyorum bile,benim gulumsemelerim meşhurdur, eski iş yerlerim beni yad ederken güler yüzlü kız diye söylerlerdi hep
Şimdi yalandan gülümsem e bile.olmuyor
Beni bu hale koyanlar utansin
Görümce misin bebegim
senin durum daha vahim.. bizimki de evlendiği kilonun altına düştü benimle yarış yapacak diye
Dukan birası günlük mü içiliyor canım diyete ek degil mi ?salla canım senden değerlisi yok
Dukan birası çok güzel bir DETOX int. Bak
15 gün içiyorsun sonra 4 5 gün ara verio sun canmDukan birası günlük mü içiliyor canım diyete ek degil mi ?
Sonuç muhteşem oluyor bende yapıcam yakında garanti kilo verdirme özelliğide var tecrübeyle sabitDukan birası günlük mü içiliyor canım diyete ek degil mi ?
evet :)Görümce misin bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?