ben bugün 58.5 timkac kilosun cnm simdi
kilo almama konusuna gelirsek eltim eskiden bi donem 40 bedenmis ama yillardir 34
gorumcem de asiri takintili 2 kilo alsin kilo aldim diye ortalikta dolaniyo deli oluyorum
gecenlerde oturuyodum tayt uzerine tunik giymistim kaynanam bacaklarima bakiyodu. icinden hayvan gibi olmus demiyosa neyimbutun bunlardan sebep hemen kurtulmak istiyorum kilomdan Allah yardimcimiz olsun
ben hariçYok
Hergün kızar mı, canı çeker mi demeden gözüme soka soka kek, börek yazdınız
sıra bende
Ben de iyiyim gelinimizle ki gelin olarak da görmem. Bence burada bakış açısı önemli biraz da..karşı tarafa ne gözle bakarsan o da sana öyle bakıyor emin olunbiz benimkiyle iyiyiz tatlı bir yarıştayız sadece :)
ama seninki fena galiba. canım bu tarz mevzularda sana laf taşıyan kişileri uyar ve de ki laf taşımak ve gıybet haramdır. sen kulak verme laf abartılmış olabilir ağızdan kaçmış olabilir iyi düşünüp kinlenmemek lazım eşinin kardeşi nihayetinde umursama
Sen aynaya baktığında kendini güzel görmek istiyorsan kilo vermelisin. Yoksa başkalarının ne düşündüğüne takılırsan ki sadece kilo değil her şey için geçerli bu sadece kendini yıpratırsınkac kilosun cnm simdi
kilo almama konusuna gelirsek eltim eskiden bi donem 40 bedenmis ama yillardir 34
gorumcem de asiri takintili 2 kilo alsin kilo aldim diye ortalikta dolaniyo deli oluyorum
gecenlerde oturuyodum tayt uzerine tunik giymistim kaynanam bacaklarima bakiyodu. icinden hayvan gibi olmus demiyosa neyimbutun bunlardan sebep hemen kurtulmak istiyorum kilomdan Allah yardimcimiz olsun
Teşekkür ederim canDetoks ile tam olarak nasıl bir şey kastettin bilmiyorum ama nilaykeçeciyi instagramda takip etmeni tavsiye ederim. Çok faydasını görüyorum ben .
Kabak detoksunu, ananaslı yoğurt detoksunu denedim daha önce. Ödem için de 1 bardak demlenmiş yeşilçayı 1lt su ile karıştırıp limon dilimliuorum içine. Buzlu buzlu sıcakta güzel içiliyor
Beni hiç sevmedi eminim. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle bir kere olsun aramadı sormadı.Ben de iyiyim gelinimizle ki gelin olarak da görmem. Bence burada bakış açısı önemli biraz da..karşı tarafa ne gözle bakarsan o da sana öyle bakıyor emin olun
Senin nezdinde yiyenlere gitsin lafım.ben hariçben sadece bayramda kaçamak yaptım bir de 79.9 olunca yapıcam
Ana öğün olarak mı ara öğün olarak mı kullanacaksın?Kızlar size bir sorum olacak diyette yulafın miktarını nasıl ayarlıyoruz.
Nerde kullandığına bağlıKızlar size bir sorum olacak diyette yulafın miktarını nasıl ayarlıyoruz.
Allah şifa versin, önemli olan sağlık, kilo sonraKızlar size kendi hikayemi anlatayım bundan 4 yıl önce bir arkadaşım benimle dalga geçti kilomla alakalı. O yıl yaz ayında farkında olmadan diyet yapmaya başladım zihnimde hep kalori hesabı oluyordu 2 ayın sonunda kimse beni tanımamıştı 64 kilo dan 54 kiloya düşmüştüm ve 34-36 beden arası olmuştum.6 ay sonra yogun bi stres ve bi hastalık yaşadım 5 kilo aldım o günden sonra bir daha o kiloları göremedim. İnşAllah bu sefer sizinde desteginizle daha da altını görücem inşAllah.
Ben normalde diyet yapmazken sabah kahvaltısı olarak 100 ml lik çay bardagıyla yapıyorum 1 çay bardagı süt 1 çay bardagı su ve 1 çay kaşıgı tarçın ile pişirip yarım muz ve üzerine biraz şekersiz granola ile yiyorum ama onun porsiyonu çok oluyor o kadar yersem diyet olmaz galiba canım çok teşekkür ederim ne sorsam cevap veriyorsun çok mutlu oluyorumAna öğün olarak mı ara öğün olarak mı kullanacaksın?
İnternetteki tariflerde 2 veya 3 yemek kaşığı görüyorum ben hep ama başka neler eklendiği de önemli.
Kalori hesabı yapıyorsan o da yardımcı olabilir.
ben kendime yaptığımda yulaf lapasına 3 kaşık koyuyorum. Öğün olarak tabi bu çok bile geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?