Kızlar ne yediğimi yazmayayım, yarın tartı söylesin
Edit :bugün spor yapanların alnından öperim
Kiz arası mı kalmış bütün araları yapmışsın zatenbenim menü bugün biraz serbest oldu. ama yine de aralarda canım birşeyler istedi yemedim. yoksa daha fazla yiyecektim
sabah 11.00
sucuklu omlet
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık
1 dilim tbe
ara 13.00
1 osmanlı kahvesi
1 kupa yeşil çay
1 minik fındıklı çikolata
1 kase tarçınlı sütlaç
akşam 19.10
etli mantar sote
yaprak sarma
salata
az sonra 1 kupa yeşil çay içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su.
akşamüzeri 42 dk hızlı seriden leslie yaptım.Gulhan1 moni @MuMu85
Hangi ülkedesin canım senBenim geçirip gördüğüm bayramlarda aynen anlarttiğin gibi canim..içimde bir burukluk..bazen gözlerim doluyor..birde gurbet elde..gerçi adam akilli aile çevren akrabsn olmayinca gurbette oĺmasanda ayni geçiyor..olsun Canim Allah yanimizda en güzeli o
Sen hangi ülkedesin canımBayram günü erken kalkınca akşam ister istemez erken yatılıyor.
Burda bayram namazı kılınacak, 2 kişi arası 1,5 metre mesafe konacak, herkes kendi seccadesini götürecek, maskeler takılacak, girişte form doldurulup sıra numarası alınacak.
Dün cuma namazını öyle kıldılar. Devletten adamlar gelip kontrol etmiş, ufacık bir sebep bulsalar caminin kapısına kilit vuracaklar.
Allah fırsat vermesin
herkese pekiyi sana yıldızlı pekiyi o zamanvalla hem de regli halimle yaptım
aynen bende öyle. Gazı tekrar açtırdım ama benden başka kimse üşümüyorBugün bende ucu başı yok.
Akşam 6 da bitirdim. Şu içiyorum ha bire
Çok üşüyorum ama sanki oruçlu gibi
Ayy bir an gerçekten kızının doğum gününü kutlayacaktım ki son anda aydımBendemi spor yapsam bilm.yorum..içim hic rahat değil....
Bu aradaküçük kizimin doğum günüydü..1 yaşini doldurduEki Görüntüle 2639433
Mutlu yaşlar minik kızaBendemi spor yapsam bilm.yorum..içim hic rahat değil....
Kiz arası mı kalmış bütün araları yapmışsın zaten
Bendemi spor yapsam bilm.yorum..içim hic rahat değil....
Aaa niye öyle söylüyorsun ben de sıfır ekmek yedimBen de bugün kaçak yok pizza hariç oda ekmek yerine yedim çok ince ve küçüktü. Güzeldi bugünüm belliki herkes evde ikramlar yapmış kaçak çokbakalım tartıda nolcak hiç bilmiyorum bugün tartilmadim hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?