Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bence de ekmek yememekle iyi yapmışsın

Ben de tartılmayı unutmuşum bi hevesle kahvaltıya oturunca ama yarın kesin eksiyim cumaya göre.. Ama geçen hafta pazartesiye göre artı kalabilirim

Bence keşke sadece ekmek yeseydin daha iyiydi kız naptin öyle
bugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün
hırsın gözünü sevem
Ben de tartılmayı unutmuşum bi hevesle kahvaltıya oturunca ama yarın kesin eksiyim cumaya göre.. Ama geçen hafta pazartesiye göre artı kalabilirim
hadi görem seni canm güzel bir eksi gelir inşallah yarın
ben yarın Allahın izniyle 2 öğüne devam edicem. şu artıdan kurtulmak istiyorum
Yola devammmmm

Evet, bir noktada haklisin, önlem aldılar sağolsunlar.
Görünüşte bazı şeylere müsade ediyorlar. Tedbirler almak zorundalar. Bu dönem için geçerli bu yaptıkları.
3 sene önce camimiz inşaat açtı, önce çizim yaptırıldı, izin alındı. İnşaat başladı. Sonra kontrole gelip bir bahaneyle bazı yerleri yıktırıp yeniden cizdirip yeniden yaptırdılar.
3 senedir inşaat tamamlanamadı.
Defalarca çizim yapıldı, hepsine para ödendi, madem olmaz diyon, bastan söyle, iş bitmeye yakın niye diyon.
Yani islamiyeti ve müslümanları kendilerine tehdit olarak görüyorlar

Selam kizlar, sanirim bende cok yedim bugün yarin misafirim var o yüzden kahvalti yapmayip tek ögpn yapmayi planliyorum
valla ben de toparlayamadım gitti
79.5 u gördüm umarim benimle kalir
ne güzel. ben de bir görebilsem 79 ları
evet haklısın baştan söylemesi lazım. ama bütün dinlerde vardır bu. ülkede hangi din hakimse o önceliklidir. diğerini anlamaz.

aman herkes uslu dursun da din kavgaları olmasın da varsın böyle olsun. Allah büyük, inşaat da tamamlanır inşallah kısa sürede.

Aman canim ya, yarindan itibaren toparlan lütfen cok emek verdik yazik etmeyelim

Hepsi paraya bakıyor, Allah büyük, zamanla tamamlanır inşallah

Bende yazacam da
Dün zaten artıdaydım

Sabah 9
1 dilim köstebek pasta
Sabah 10
1 yumurtadan peynirli pastırmalı omlet
12, 13 cherry domates
1 dilim fındıklı rulo
Yarım ballı susamlı var

17
1 dilim köstebek pasta
1 dilim başka pasta

19
Domates, peynir, Bikaç tane yaprak sarma

Su
1 lt
Bugün bol çay
Spor
Yok
Sabah 7 den beri ayaktayım
Bayram bizde aynı geçti, tek fark kahvaltıyı evde yaptık.
Sonra 3 aileye gittik, 2 aileyle kapıdan bayramlaştım.
Eve geldik, bizede 3 genç aile geldi.
Hizmet, getir, götür baya yoruldum.
Bazılarıyla telefonda bayramlaştım.
Spor filan yapmadım, ayaklarımın altı yanıyor.

Not: dün zaten artıdaydım
Yarın pastaya devam, inşallah sonra toparlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…