Yarın, hemenkızlar menülerimizi hemen hizaya sokmamız lazım
Aaa niye öyle söylüyorsun ben de sıfır ekmek yedimsadece sabah börek, ara çikolata+ iki dilim baklava, akşam da sarma ve börek yedim. Aşureyi saymamışım pardon
Olsun ama ekmek yemedim sonuçta. Ekmek mühim
bugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün
Ben de tartılmayı unutmuşum bi hevesle kahvaltıya oturunca ama yarın kesin eksiyim cumaya göre.. Ama geçen hafta pazartesiye göre artı kalabilirimBen de bugün kaçak yok pizza hariç oda ekmek yerine yedim çok ince ve küçüktü. Güzeldi bugünüm belliki herkes evde ikramlar yapmış kaçak çokbakalım tartıda nolcak hiç bilmiyorum bugün tartilmadim hayret
valla hiç sorma hep ben ondan hızlı kilo verirdim son zamanlardaki ekmeklerim herkesin malumu biraz fazla kaçtı :))fena bozulmuşun anlaşılan
Bence keşke sadece ekmek yeseydin daha iyiydiAaa niye öyle söylüyorsun ben de sıfır ekmek yedimsadece sabah börek, ara çikolata+ iki dilim baklava, akşam da sarma ve börek yedim. Aşureyi saymamışım pardon
hırsın gözünü sevembugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün
hadi görem seni canm güzel bir eksi gelir inşallah yarınBen de tartılmayı unutmuşum bi hevesle kahvaltıya oturunca ama yarın kesin eksiyim cumaya göre.. Ama geçen hafta pazartesiye göre artı kalabilirim
Yola devammmmmben yarın Allahın izniyle 2 öğüne devam edicem. şu artıdan kurtulmak istiyorum
Evet, bir noktada haklisin, önlem aldılar sağolsunlar.covid süresince ve ramazan da eklenince hepten gitti uyku düzeni. azcık geriye çekicem ama gece yatışı. düzene girmem lazım.
tatlım önlem almak zorunda ama. burada sokakta bile maskesiz dolaşan insanlar var. yine de çok şükür kural koyup, önlem alıp ibadete izin vermişler. öyle düşün. burada olsa kimse kural dinlemez. görevliler de engel olamaz. bir sürü sorun çıkar. o nedenle direk yasak kondu. Rabbim bu hastalığı ortadan kaldırsın tez zamanda da camilerimiz açılsın ibadete.
canım benim. annen rahatsız mıydı?
ben de kalabalık aile severim. evet bayram günü insan aile, arkadaş arıyor. haklısın. ama çok şükür bugünümüze. yalnızlıktan korkuyorum diye düşünme sakın. çekme. çok şükür eşin, çocuğun var. biz varız
Hayırlı bayramlar canım
valla ben de toparlayamadım gittiSelam kizlar, sanirim bende cok yedim bugünyarin misafirim var o yüzden kahvalti yapmayip tek ögpn yapmayi planliyorum
ne güzel. ben de bir görebilsem 79 ları79.5 u gördüm umarim benimle kalir
evet haklısın baştan söylemesi lazım. ama bütün dinlerde vardır bu. ülkede hangi din hakimse o önceliklidir. diğerini anlamaz.Evet, bir noktada haklisin, önlem aldılar sağolsunlar.
Görünüşte bazı şeylere müsade ediyorlar. Tedbirler almak zorundalar. Bu dönem için geçerli bu yaptıkları.
3 sene önce camimiz inşaat açtı, önce çizim yaptırıldı, izin alındı. İnşaat başladı. Sonra kontrole gelip bir bahaneyle bazı yerleri yıktırıp yeniden cizdirip yeniden yaptırdılar.
3 senedir inşaat tamamlanamadı.
Defalarca çizim yapıldı, hepsine para ödendi, madem olmaz diyon, bastan söyle, iş bitmeye yakın niye diyon.
Yani islamiyeti ve müslümanları kendilerine tehdit olarak görüyorlar
AlmanyadayımSen hangi ülkedesin canım
Aman canim ya, yarindan itibaren toparlan lütfen cok emek verdik yazik etmeyelimvalla ben de toparlayamadım gitti
ne güzel. ben de bir görebilsem 79 ları
evet haklısın baştan söylemesi lazım. ama bütün dinlerde vardır bu. ülkede hangi din hakimse o önceliklidir. diğerini anlamaz.
aman herkes uslu dursun da din kavgaları olmasın da varsın böyle olsun. Allah büyük, inşaat da tamamlanır inşallah kısa sürede.
Aaa niye öyle söylüyorsun ben de sıfır ekmek yedimsadece sabah börek, ara çikolata+ iki dilim baklava, akşam da sarma ve börek yedim. Aşureyi saymamışım pardon
Hepsi paraya bakıyor, Allah büyük, zamanla tamamlanır inşallahvalla ben de toparlayamadım gitti
ne güzel. ben de bir görebilsem 79 ları
evet haklısın baştan söylemesi lazım. ama bütün dinlerde vardır bu. ülkede hangi din hakimse o önceliklidir. diğerini anlamaz.
aman herkes uslu dursun da din kavgaları olmasın da varsın böyle olsun. Allah büyük, inşaat da tamamlanır inşallah kısa sürede.
Aman canim ya, yarindan itibaren toparlan lütfen cok emek verdik yazik etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?