hiç sorma bizimki düzelse oğlanınki düzelmiyorRamazan bitti gece sohbetleri bitmedi. Maşallah
Köstebeği çok seviyorum. Yarısını muzlu, yarısını çikolatalı yaptım. Pastada musa bayılırım, eşim meyvalı pasta sevmez.pasta günü olmuş bugün
YokAaa arkadaş peşin peşin yazmış pastaya devam diyepişmanlık falan yok yani?ben ettim siz etmeyin yok mu?
Rabbim sabır versin canımBir bayram nasıl rezil edilir nasıl berbatedilir canlı örneği bugün yaşadım
Sebep ne hiç
Rabbim bana ve benim gibi şeyleri yaşayanlara sabır ihsan eylesin
Memlekete gidince, abimin karısı olacak malum şahıs sorun çıkartmazsa ki zannetmiyorum
Yanı çıkarana kadar kalmayı düşünüyorum
Özetle ne kadar çok kalırsam, bu adamdan ne kadar çok ayrı kalırsam o kadar iyi olurum herhalde
Neyse bir şeyler daha yazdım ama sildim
Çok dökmeyeyim içimi sonra pişman oluyorum bana iyi davranınca, keşke bu kadar ayrıntı yazmasaydım diye
Ama 2 hafta iYiysek afedersiniz osuruktan bi sebepten hemen konuşmamaya başlıyor
Benim görümcemde sanki kendi 34 beden gibi arkamdan dalga geçmiş. Çok moralim bozuk yaptığı çok ayıp zaten beni hiç sevmedi.evet :)
biz benimkiyle iyiyiz tatlı bir yarıştayız sadece :)Benim görümcemde sanki kendi 34 beden gibi arkamdan dalga geçmiş. Çok moralim bozuk yaptığı çok ayıp zaten beni hiç sevmedi.
cok cok tebrikler darisi basima bi gorsem 79 lari79.5 u gördüm umarim benimle kalir
vallahi icimden geceni aynen yazmissin seninle ayni durumdayizevet valla kaç zamandır 80 ile 83 arasında takılıyım. bir türlü 79 lara geçemedimçok sıkıldım. aslında 7 leri bir görsem motivasyonum azmim artacak
aman cnm yemeebugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün
cnm dalga gecme durumundan nefret ediyorum heleki dis gorunusle. inan benimde arkamdan ediyorlar kesin. uzulme azimle zayiflarsinBenim görümcemde sanki kendi 34 beden gibi arkamdan dalga geçmiş. Çok moralim bozuk yaptığı çok ayıp zaten beni hiç sevmedi.
inşAllah canım yemiyorum bakalım canım çok bişeyler çekiyor iştahım geri açıldı 1 gün sürdü kıskançlık. ama hala kaçamak yapmadımaman cnm yemee
valla ben bir ayda veremiyom 3 kilo sen ver insallahh
kizlar yazmadan gecemedim asil benim durumum hepinizden berbat. 38 bedenle evlendim. eltim 34 gorumcem 36 beden. eltim 2 cocuk dogurdu hala 34 beden. gorumcem bugunlerde doguracak. hamilelikte kilo almadi desem yeri. cocugu dogursun yine 36 beden olacak. ben aralarinda yarmagul gibiyim resmen psikolojim rezil halde. cabaliyorum ama kaanı gibi kilo veriyorum.
inşAllah canım yemiyorum bakalım canım çok bişeyler çekiyor iştahım geri açıldı 1 gün sürdü kıskançlık. ama hala kaçamak yapmadım
bir de bazılarının yapısı kilo almıyor yani öyleler yapacak bir şey yok :)
Detoks ile tam olarak nasıl bir şey kastettin bilmiyorum ama nilaykeçeciyi instagramda takip etmeni tavsiye ederim. Çok faydasını görüyorum ben .Kızlarr iyi geceler . Detoks olarak önerebileceginiz bir içecek yada besin var mı? Çok şişkinlik ve karın agrısı yaşıyorum ve tuvalete çıkamıyorum engin bilgilerinizi benden esirgemeyin hepinizi öpüyorum. Çok mutlu ve tüm dileklerimizin kabul oldugu nice bayramlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?