Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pasta günü olmuş bugün
Köstebeği çok seviyorum. Yarısını muzlu, yarısını çikolatalı yaptım. Pastada musa bayılırım, eşim meyvalı pasta sevmez.
Nasil olduysa muzlu tarafı deyil, çikolatalı yerden kesip yemişim.
Bugün muzlu taraftan 1 dilim niyetim var.
Akşama yemem inşallah

Rabbim sabır versin canım

Günaydın kızlar. Bugün de bayram biliyorsunuz. Yinede annemin tartisina çıktım cumaya göre +100 gf bugün 77 bı kurtulamadim 77 den.
Dün buldugumu yedim açıkçası ama akşam 6 da bitirdim suya dayandım.
Bugün de insanları kasmak istemiyorum. Himm diyet yada aman boşver bugünlük muhabbetleri ne girmiycem

Hayırlı sabahlar
Ben bugün tartilmiycam.
Az önce eşim uyartti, haydı kalk saat 1 olmuş diye
saate bir baktım 8.
Adam hâlâ inanamıyor, gözlerim sızlıyor.
Birazdan kalkarım lakin bu saatte tartılmam.
Yarın normal yeme düzenine geçerim, o zaman tartılırım

Benim görümcemde sanki kendi 34 beden gibi arkamdan dalga geçmiş. Çok moralim bozuk yaptığı çok ayıp zaten beni hiç sevmedi.
biz benimkiyle iyiyiz tatlı bir yarıştayız sadece :)
ama seninki fena galiba. canım bu tarz mevzularda sana laf taşıyan kişileri uyar ve de ki laf taşımak ve gıybet haramdır. sen kulak verme laf abartılmış olabilir ağızdan kaçmış olabilir iyi düşünüp kinlenmemek lazım eşinin kardeşi nihayetinde umursama

79.5 u gördüm umarim benimle kalir
cok cok tebrikler darisi basima bi gorsem 79 lari

evet valla kaç zamandır 80 ile 83 arasında takılıyım. bir türlü 79 lara geçemedim çok sıkıldım. aslında 7 leri bir görsem motivasyonum azmim artacak
vallahi icimden geceni aynen yazmissin seninle ayni durumdayiz

bugün bizim gelinin beni geçtiğini öğrenmeseydim asıl kabarık menüyü görürdünüz ama tüm iştahım kesildi 10 günde 3 kilo vermem lazım en az.. Bugün iyiydi geriye kaldı 9 gün
aman cnm yemee
valla ben bir ayda veremiyom 3 kilo sen ver insallahh
Benim görümcemde sanki kendi 34 beden gibi arkamdan dalga geçmiş. Çok moralim bozuk yaptığı çok ayıp zaten beni hiç sevmedi.
cnm dalga gecme durumundan nefret ediyorum heleki dis gorunusle. inan benimde arkamdan ediyorlar kesin. uzulme azimle zayiflarsin

kizlar yazmadan gecemedim asil benim durumum hepinizden berbat. 38 bedenle evlendim. eltim 34 gorumcem 36 beden. eltim 2 cocuk dogurdu hala 34 beden. gorumcem bugunlerde doguracak. hamilelikte kilo almadi desem yeri. cocugu dogursun yine 36 beden olacak. ben aralarinda yarmagul gibiyim resmen psikolojim rezil halde. cabaliyorum ama kaanı gibi kilo veriyorum.

inşAllah canım yemiyorum bakalım canım çok bişeyler çekiyor iştahım geri açıldı 1 gün sürdü kıskançlık. ama hala kaçamak yapmadım

bir de bazılarının yapısı kilo almıyor yani öyleler yapacak bir şey yok :)

kac kilosun cnm simdi

kilo almama konusuna gelirsek eltim eskiden bi donem 40 bedenmis ama yillardir 34

gorumcem de asiri takintili 2 kilo alsin kilo aldim diye ortalikta dolaniyo deli oluyorum

gecenlerde oturuyodum tayt uzerine tunik giymistim kaynanam bacaklarima bakiyodu. icinden hayvan gibi olmus demiyosa neyim butun bunlardan sebep hemen kurtulmak istiyorum kilomdan Allah yardimcimiz olsun

Detoks ile tam olarak nasıl bir şey kastettin bilmiyorum ama nilaykeçeciyi instagramda takip etmeni tavsiye ederim. Çok faydasını görüyorum ben .
Kabak detoksunu, ananaslı yoğurt detoksunu denedim daha önce. Ödem için de 1 bardak demlenmiş yeşilçayı 1lt su ile karıştırıp limon dilimliuorum içine. Buzlu buzlu sıcakta güzel içiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…