Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah sağlık versin yetwr ki elbette vereceğiz bu kiloları
Ben ailemle görüşmek istemiyorum şuan annemin ve akrabaların on lafından sekizi kilo almışsın sen olur

tarif yazabilir misin? evde hiç yapmadım.
Kızlar size bir sorum olacak diyette yulafın miktarını nasıl ayarlıyoruz.
3 yk yulaf ezmesi 1 dilim ekmektir. tarife göre, kıvama göre ayarlarsın.

Yemek kaşıgıyla koydugumda çok az geliyor gözüme inşAllah doyarım . Teşekkürler kuzuu

Bizim seninle ilgilerimiz benziyor gibi görünüyor o yüzden denk geldi sanırım rica ederim canım
Ben de çok severim yulaf lapasını. 1 sb sütle yapıyorum içine de bitter çikolata, fıstık ezmsi, kuruyemiş, meyve dolduruyorum
Benimki diyete uygun oluyorsa seninki de olur hem de misler gibi

Hazır paket olandan aldım canım, bende hepsini kendim yapmadım.
Dahada yapmam heralde, dün sabah yedikten sonra 3, 4 saat kadar midemin üstünde yumruk gibi bişey oturuyormuş gibi hissettim.
Bugün o duygu yok, demekki devam edersem eski yeme şekline tekrar dönüp rahatsız olmuycam.
Ve karar verdim, akşam düzgün biseyler yiyecem.
Yarın tek öğünden devam inşallah

Benim gibi yaşlı bir hatun için resmi büyük yolla. Karncalar mı okuyacak bu yazıyı ayol
Ben pek beceremiyorum galiba resim iişini böyle olmuş mu
Özetle
Yarım litre sıcak suya>>yeşilçay+zencefil+limon+kabuk tarçın atıp demleniyor

yarım litre de soğuk suya>> çeyrek limon+nane yaprağı+ maden suyu

sonra soğuk olan karışımın içine demlenenden bir fincan koyup buzla içiyormuşuz gün boyu böyle

Şimdi olmuş
Yaş 45 olunca küçük yazıları okumakta zorlanıyorum ( 1 aydır böyle)

Ben de çok seviyorum yanına filtre kahve ama uzun süre acıkmıyorum ve galiba ramazanda az da olsa dipsiz çukur olan midemi küçültmeyi başardım çok mutluyum o yüzden.

Allah sağlık versin yetwr ki elbette vereceğiz bu kiloları
Ben ailemle görüşmek istemiyorum şuan annemin ve akrabaların on lafından sekizi kilo almışsın sen olur
Ben de ailemden uzakta yaşıyorum onlar Ankara da yaşıyor korona yüzünden görüşemedik 5 aydır annem en son beni gördüğünde evli iki çocuk dogurmuş kadınlar bile böyle gezmiyor demişti. O yüzden zayıflamadan beni görsün istemiyorum.

Şimdi olmuş
Yaş 45 olunca küçük yazıları okumakta zorlanıyorum ( 1 aydır böyle)
Şu virüs biraz izin verince gözleri göstermekte fayda var ben de uzağı göremiyorum ayrıca yaşınız o kadar da çok değilmiş
Ben de çok seviyorum yanına filtre kahve ama uzun süre acıkmıyorum ve galiba ramazanda az da olsa dipsiz çukur olan midemi küçültmeyi başardım çok mutluyum o yüzden.
İşte mükemmel kombinasyon filtre kahveye de bayılırım
Hatta kahvaltı yapmadan sadece kahve ile durabilirim uzun süre hatta çok sevdiğin için doğum günümde farklı farklı filtre kahvelerin olduğu bir kutu almıştım hediye olarak
Velhasıl kelam yulaf lapası ve kahve diyete uygundur yine de kalorileri hesaplayıp diğer malzemeleri kararında kullanmakta fayda var
En son gördüklerinde zayıftım ben de ekmek biz uzun süredir tüketmiyoruz annem buna kafayı takmıştı. Her şeyi yiyordum ama ekmek tüketmediğim için aç dolaştığımı hiçbir şey yemediğimi söyleyip duruyor hala yesen beğenmez diyet yapsan beğenmez
Bizi ne kdar üzdüklerini bilmeden ağır yorumlar yapıyorlar

Eşimde bana kahve kutusu hediye etmişti içinde farklı filtre kahvelerin olduğu ben genel olarak çay kahve meyve çayı çok severim. Benim anneme de diyet yapıyorum de kıyameti koparır. Spor yap diyetle zayıflanmaz diye

Spor da yapabilsek güzel olur aslında ama sıcaklarda hiç çekilmiyor. Küçüğün peşinde zaten canım çıkıyor o uyuyunca ben de uzanmak oturmak istiyorum

Sabredersen iniceksin canim, moralini bozma

ben bugün 58.5 tim

aynen bu tarz düşüncelerden hemen kurtulmak için hemen zayıflamamız lazım hem dünyamız için hem ahiretimiz için

ay bu kiloda strese gerek yok kilon bence super

Beni de taşınma işi bozdu 2 gündür. Kilo bildirimini bugün yapıyorduk sanırım
18 mayıs 65.3 25 mayis 64. 4 fark 0.9

Gunaydinlar
vayy supersinn

Günaydın kızlar pazartesi tartımla haftaya başlıyorum inş 7 li rakamlara biranönce kavuşurum
Pazartesi 84.5

ins cnm bende cok istiyoruuum

zaten kendimi cok cirkin gordugum icin zayiflamk istiyorum. bahsettiklerim bonusu

Beni hiç sevmedi eminim. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle bir kere olsun aramadı sormadı.
sevmeyen sevmiyor senle alakali degildir bosver sikinti cikarmiyorsa sevmese de olur

benim de en sevdigim olay bi anda zayiflamis sekilde hortlamaktiirr
Sabredersen iniceksin canim, moralini bozma

destegin icin cok sag ol
inan sabrediyorum cok istiyorum az az da versem birakamam. yuzumun guzel oldugunu soylerler artik o bile cirkin. Allah hepimizin saglikli fit olma yolunda yardimcisi olsun gercekten cok zorlaniyorum.

Uzak zaten sorunlu, gözlük kullanıyorum.
Yakın mesafe sorunu 40 yaştan itibaren başlıyormuş, ben 5 sene kârdayım.
Çok küçük yazıları okumak için kendimi zorlamıyorum.

Uzağı göremiyorsun ilerlemeden çaresine bşk canım

Canım sevdiğin bı kek yap. Bardakla kes içine muz üstüne sevdiğin krema kalan kekleride ufala. Porsiyonluk pasta.
Benim gibi yaşlı bir hatun için resmi büyük yolla. Karncalar mı okuyacak bu yazıyı ayol
Üstüne tıkla tam ekran oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…