Allah sağlık versin yetwr ki elbette vereceğiz bu kilolarıKızlar size kendi hikayemi anlatayım bundan 4 yıl önce bir arkadaşım benimle dalga geçti kilomla alakalı. O yıl yaz ayında farkında olmadan diyet yapmaya başladım zihnimde hep kalori hesabı oluyordu 2 ayın sonunda kimse beni tanımamıştı 64 kilo dan 54 kiloya düşmüştüm ve 34-36 beden arası olmuştum.6 ay sonra yogun bi stres ve bi hastalık yaşadım 5 kilo aldım o günden sonra bir daha o kiloları göremedim. İnşAllah bu sefer sizinde desteginizle daha da altını görücem inşAllah.
tarif yazabilir misin? evde hiç yapmadım.Köstebeği çok seviyorum. Yarısını muzlu, yarısını çikolatalı yaptım. Pastada musa bayılırım, eşim meyvalı pasta sevmez.
Nasil olduysa muzlu tarafı deyil, çikolatalı yerden kesip yemişim.
Bugün muzlu taraftan 1 dilim niyetim var.
Akşama yemem inşallah
3 yk yulaf ezmesi 1 dilim ekmektir. tarife göre, kıvama göre ayarlarsın.Kızlar size bir sorum olacak diyette yulafın miktarını nasıl ayarlıyoruz.
Benim gibi yaşlı bir hatun için resmi büyük yolla
Yemek kaşıgıyla koydugumda çok az geliyor gözüme inşAllah doyarım . Teşekkürler kuzuutarif yazabilir misin? evde hiç yapmadım.
3 yk yulaf ezmesi 1 dilim ekmektir. tarife göre, kıvama göre ayarlarsın.
Bizim seninle ilgilerimiz benziyor gibi görünüyor o yüzden denk geldi sanırım rica ederim canımB
Ben normalde diyet yapmazken sabah kahvaltısı olarak 100 ml lik çay bardagıyla yapıyorum 1 çay bardagı süt 1 çay bardagı su ve 1 çay kaşıgı tarçın ile pişirip yarım muz ve üzerine biraz şekersiz granola ile yiyorum ama onun porsiyonu çok oluyor o kadar yersem diyet olmaz galiba canım çok teşekkür ederim ne sorsam cevap veriyorsun çok mutlu oluyorum
Hazır paket olandan aldım canım, bende hepsini kendim yapmadım.tarif yazabilir misin? evde hiç yapmadım.
Teşekkürler ederim canımAllah şifa versin, önemli olan sağlık, kilo sonra
Ben pek beceremiyorum galiba resim iişiniBenim gibi yaşlı bir hatun için resmi büyük yolla. Karncalar mı okuyacak bu yazıyı ayol
Şimdi olmuşBen pek beceremiyorum galiba resim iişiniböyle olmuş mu
Özetle
Yarım litre sıcak suya>>yeşilçay+zencefil+limon+kabuk tarçın atıp demleniyor
yarım litre de soğuk suya>> çeyrek limon+nane yaprağı+ maden suyu
sonra soğuk olan karışımın içine demlenenden bir fincan koyup buzla içiyormuşuz gün boyu böyle
Eki Görüntüle 2639564
Ben de çok seviyorum yanına filtre kahve ama uzun süre acıkmıyorum ve galiba ramazanda az da olsa dipsiz çukur olan midemi küçültmeyi başardım çok mutluyum o yüzden.Bizim seninle ilgilerimiz benziyor gibi görünüyor o yüzden denk geldi sanırım rica ederim canım
Ben de çok severim yulaf lapasını. 1 sb sütle yapıyorum içine de bitter çikolata, fıstık ezmsi, kuruyemiş, meyve dolduruyorum
Benimki diyete uygun oluyorsa seninki de olur hem de misler gibi
Ben de ailemden uzakta yaşıyorum onlar Ankara da yaşıyor korona yüzünden görüşemedik 5 aydır annem en son beni gördüğünde evli iki çocuk dogurmuş kadınlar bile böyle gezmiyor demişti. O yüzden zayıflamadan beni görsün istemiyorum.Allah sağlık versin yetwr ki elbette vereceğiz bu kiloları
Ben ailemle görüşmek istemiyorum şuan annemin ve akrabaların on lafından sekizi kilo almışsın sen olur
Şu virüs biraz izin verince gözleri göstermekte fayda varŞimdi olmuş
Yaş 45 olunca küçük yazıları okumakta zorlanıyorum ( 1 aydır böyle)
İşte mükemmel kombinasyon filtre kahveye de bayılırımBen de çok seviyorum yanına filtre kahve ama uzun süre acıkmıyorum ve galiba ramazanda az da olsa dipsiz çukur olan midemi küçültmeyi başardım çok mutluyum o yüzden.
En son gördüklerinde zayıftım ben de ekmek biz uzun süredir tüketmiyoruz annem buna kafayı takmıştı. Her şeyi yiyordum ama ekmek tüketmediğim için aç dolaştığımı hiçbir şey yemediğimi söyleyip duruyor halaBen de ailemden uzakta yaşıyorum onlar Ankara da yaşıyor korona yüzünden görüşemedik 5 aydır annem en son beni gördüğünde evli iki çocuk dogurmuş kadınlar bile böyle gezmiyor demişti. O yüzden zayıflamadan beni görsün istemiyorum.
Eşimde bana kahve kutusu hediye etmişti içinde farklı filtre kahvelerin olduğuŞu virüs biraz izin verince gözleri göstermekte fayda varben de uzağı göremiyorum ayrıca yaşınız o kadar da çok değilmiş
İşte mükemmel kombinasyon filtre kahveye de bayılırım
Hatta kahvaltı yapmadan sadece kahve ile durabilirim uzun sürehatta çok sevdiğin için doğum günümde farklı farklı filtre kahvelerin olduğu bir kutu almıştım hediye olarak
Velhasıl kelam yulaf lapası ve kahve diyete uygundur yine de kalorileri hesaplayıp diğer malzemeleri kararında kullanmakta fayda var
En son gördüklerinde zayıftım ben de ekmek biz uzun süredir tüketmiyoruz annem buna kafayı takmıştı. Her şeyi yiyordum ama ekmek tüketmediğim için aç dolaştığımı hiçbir şey yemediğimi söyleyip duruyor halayesen beğenmez diyet yapsan beğenmez
Bizi ne kdar üzdüklerini bilmeden ağır yorumlar yapıyorlar
Eşimde bana kahve kutusu hediye etmişti içinde farklı filtre kahvelerin olduğuben genel olarak çay kahve meyve çayı çok severim. Benim anneme de diyet yapıyorum de kıyameti koparır. Spor yap diyetle zayıflanmaz diye
Sabredersen iniceksin canim, moralini bozmacok cok tebrikler darisi basima bi gorsem 79 lari
vallahi icimden geceni aynen yazmissin seninle ayni durumdayiz
aman cnm yemee
valla ben bir ayda veremiyom 3 kilo sen ver insallahh
cnm dalga gecme durumundan nefret ediyorum heleki dis gorunusle. inan benimde arkamdan ediyorlar kesin. uzulme azimle zayiflarsin
kizlar yazmadan gecemedim asil benim durumum hepinizden berbat. 38 bedenle evlendim. eltim 34 gorumcem 36 beden. eltim 2 cocuk dogurdu hala 34 beden. gorumcem bugunlerde doguracak. hamilelikte kilo almadi desem yeri. cocugu dogursun yine 36 beden olacak. ben aralarinda yarmagul gibiyim resmen psikolojim rezil halde. cabaliyorum ama kaanı gibi kilo veriyorum.
ben bugün 58.5 tim
aynen bu tarz düşüncelerden hemen kurtulmak için hemen zayıflamamız lazım hem dünyamız için hem ahiretimiz için
vayy supersinnBeni de taşınma işi bozdu 2 gündür. Kilo bildirimini bugün yapıyorduk sanırım
18 mayıs 65.3 25 mayis 64. 4 fark 0.9
Gunaydinlar
Günaydın kızlar pazartesi tartımla haftaya başlıyorum inş 7 li rakamlara biranönce kavuşurum
Pazartesi 84.5
zaten kendimi cok cirkin gordugum icin zayiflamk istiyorum. bahsettiklerim bonusuSen aynaya baktığında kendini güzel görmek istiyorsan kilo vermelisin. Yoksa başkalarının ne düşündüğüne takılırsan ki sadece kilo değil her şey için geçerli bu sadece kendini yıpratırsınboşverin herkesi "ben sağlıklı ve daha da güzel olmak için kilo veriyorum" deyip yolunuza bakın
sevmeyen sevmiyor senle alakali degildir bosver sikinti cikarmiyorsa sevmese de olurBeni hiç sevmedi eminim. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle bir kere olsun aramadı sormadı.
benim de en sevdigim olay bi anda zayiflamis sekilde hortlamaktiirrBen de ailemden uzakta yaşıyorum onlar Ankara da yaşıyor korona yüzünden görüşemedik 5 aydır annem en son beni gördüğünde evli iki çocuk dogurmuş kadınlar bile böyle gezmiyor demişti. O yüzden zayıflamadan beni görsün istemiyorum.
Sabredersen iniceksin canim, moralini bozma
Uzak zaten sorunlu, gözlük kullanıyorum.Şu virüs biraz izin verince gözleri göstermekte fayda varben de uzağı göremiyorum ayrıca yaşınız o kadar da çok değilmiş
İşte mükemmel kombinasyon filtre kahveye de bayılırım
Hatta kahvaltı yapmadan sadece kahve ile durabilirim uzun sürehatta çok sevdiğin için doğum günümde farklı farklı filtre kahvelerin olduğu bir kutu almıştım hediye olarak
Velhasıl kelam yulaf lapası ve kahve diyete uygundur yine de kalorileri hesaplayıp diğer malzemeleri kararında kullanmakta fayda var
En son gördüklerinde zayıftım ben de ekmek biz uzun süredir tüketmiyoruz annem buna kafayı takmıştı. Her şeyi yiyordum ama ekmek tüketmediğim için aç dolaştığımı hiçbir şey yemediğimi söyleyip duruyor halayesen beğenmez diyet yapsan beğenmez
Bizi ne kdar üzdüklerini bilmeden ağır yorumlar yapıyorlar
Canım sevdiğin bı kek yap. Bardakla kes içine muz üstüne sevdiğin krema kalan kekleride ufala. Porsiyonluk pasta.tarif yazabilir misin? evde hiç yapmadım.
Üstüne tıkla tam ekran oluyorBenim gibi yaşlı bir hatun için resmi büyük yolla. Karncalar mı okuyacak bu yazıyı ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?