- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tarif şeklin mükemmelCanım sevdiğin bı kek yap. Bardakla kes içine muz üstüne sevdiğin krema kalan kekleride ufala. Porsiyonluk pasta.
Üstüne tıkla tam ekran oluyor
Sen bana gönder ben okurum sana ablammmmTarif şeklin mükemmel
Evet, üstüne basmak aklıma gelmedi.
Ve bişeyi okumam gerekip okuyamıyorsam rahatsız oluyorum.
Ille okumam lazim
Biz yeni kahvaltı yapıcaz şimdi bugün 75.5 im Bi türlü 74 göremedim ya rüyamda 73 olmustum
Gözlük kullanıyorum sadece baika hir şey söylemedi doktor bana. Yapacak bir şey yok bu konuda hibiUzak zaten sorunlu, gözlük kullanıyorum.
Yakın mesafe sorunu 40 yaştan itibaren başlıyormuş, ben 5 sene kârdayım.
Çok küçük yazıları okumak için kendimi zorlamıyorum.
Uzağı göremiyorsun ilerlemeden çaresine bşk canım
Çok pratik anlatmışsınCanım sevdiğin bı kek yap. Bardakla kes içine muz üstüne sevdiğin krema kalan kekleride ufala. Porsiyonluk pasta.
Ben şimdi yaptim yulafli kahvslti...quarkin içinde 1 kaşik koydum...1 kaşikta keten tohumu.bal .elma birazda hindistancevizi ysği ve.biraz suylan açtim çok güzel oldu..sütlen yaptiğim zamsn 4-5 kaşik oluyoKızlar size bir sorum olacak diyette yulafın miktarını nasıl ayarlıyoruz.
Ozaman sen şanslisin csnim..ama malesef bazen dediğin gibi olmuyor sen nekadar iyi bakarsan bak nekadar iyi saf niyetli olursan ol karşi taraf kötü gözlen bakan taraf olunca birşey değişmiyo..art niyet karşi tarafsa sen istediğin kadar güzel bak kötü kötütür..ben mesela eltime olsun yengrme olsun hep saf temiz düşüncelerimle baktim..ama burda anlatsam nasil insanlar olduklarini .bukadar entrikaci bukadar kötü niyetli olamaz insan dersiniz..buda ne yazikki hayatin bir parçasi..bu dünyada iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlarda var...senin dediğin gibi her insan iyi bakip karşi tarafta iyi yansimiş olsaydi dünya güllük gülistanlik olurdu...keşke dediğin gibi olsaydi .Ben de iyiyim gelinimizle ki gelin olarak da görmem. Bence burada bakış açısı önemli biraz da..karşı tarafa ne gözle bakarsan o da sana öyle bakıyor emin olun
hanımlar 16 saatlik yola çıkıcaz özel araçla ne yapabilirim sizce yolluk. eşime pohoça börek fln yapıcam oğlana bebek bisküvisi yapmayı düşünüyorum çünkü çorba dayanmaz pirinç lapasıyla fln da geçiştirebilirim. ama ben kendime ne yapacam yulaf ve gam buğday unum yok bi ikisi içinde markete gitmek istemiyorum patates haşlama fln dayanır mı sizce kötü olur mu
yok ne yazıkkiayyy ben 6 saat sandim 16 cokmus bilemedim. soguk tutan kaplar var onlardan varsa cok isini gorur
Ileriki seviyelerde kan damar temizliği yapacağiz..bu temizlik göz damarlarinida açacakmiş ve görme kalitesi artabilirmiş yanliş anlamadiysam..benim gözlerde bozuk malesef..dişarda takmiyirum gözlük ama evde kullaniyorum yakinlik gözlüğüUzak zaten sorunlu, gözlük kullanıyorum.
Yakın mesafe sorunu 40 yaştan itibaren başlıyormuş, ben 5 sene kârdayım.
Çok küçük yazıları okumak için kendimi zorlamıyorum.
Uzağı göremiyorsun ilerlemeden çaresine bşk canım
Haşlama patatrs ekmek hamur işinden iyidir..birde yulaf yoğurt meyve karişimida olur ilk yiyecek için..sonrasina bozulur tabi..çiğ çerez kuru meyvelerde olurhanımlar 16 saatlik yola çıkıcaz özel araçla ne yapabilirim sizce yolluk. eşime pohoça börek fln yapıcam oğlana bebek bisküvisi yapmayı düşünüyorum çünkü çorba dayanmaz pirinç lapasıyla fln da geçiştirebilirim. ama ben kendime ne yapacam yulaf ve gam buğday unum yok bi ikisi içinde markete gitmek istemiyorum patates haşlama fln dayanır mı sizce kötü olur mu
karbonhidrat yemediğim gün farkı anlıyorum zaten.Hazır paket olandan aldım canım, bende hepsini kendim yapmadım.
Dahada yapmam heralde, dün sabah yedikten sonra 3, 4 saat kadar midemin üstünde yumruk gibi bişey oturuyormuş gibi hissettim.
Bugün o duygu yok, demekki devam edersem eski yeme şekline tekrar dönüp rahatsız olmuycam.
Ve karar verdim, akşam düzgün biseyler yiyecem.
Yarın tek öğünden devam inşallah
azcık birşey canım. 80 i yeniden görsem. aptallaştım iyice.Tebrikler canim inise gecmissin.
Cuma 79.9
Bigün 80
Yarin tek ögüne geciyorum..
teşekkür ederim tarif içinCanım sevdiğin bı kek yap. Bardakla kes içine muz üstüne sevdiğin krema kalan kekleride ufala. Porsiyonluk pasta.
makarna salatası olabilir. meyve, kuruyemiş falan al yanına.hanımlar 16 saatlik yola çıkıcaz özel araçla ne yapabilirim sizce yolluk. eşime pohoça börek fln yapıcam oğlana bebek bisküvisi yapmayı düşünüyorum çünkü çorba dayanmaz pirinç lapasıyla fln da geçiştirebilirim. ama ben kendime ne yapacam yulaf ve gam buğday unum yok bi ikisi içinde markete gitmek istemiyorum patates haşlama fln dayanır mı sizce kötü olur mu
bence de güzel olur. iyi düşünmüşsün canımBir danışma mesajıdır.
Şimdi ben yarın kaynanam ve Kayinpederi çağırmak istiyorum eve kimsesiz gibi evde tek başlarına ve üzülüyorum. İçim el vermiyor. Eşim ne onlar gelsin ne biz gidelim istiyor. Virüsten inanılmaz kıl durumda adam.
Kayinvalide Kayinpederi bugazlarina düşkün güzel birseyler yapayım çağırayım eşimde kapida görsün diyorum supriiizzz anlamında oda çok özledi biliyorum. Evimiz yürüme mesafesinde yakın zaten. İçimden böyle geçti ne yapayım. Özrü olan insanlar ve ben üzülüyorum. En azından 1 güncük
Canım soguk sandviç yap 2 tane yanında domates salatalık koy. Yada ince bi dürüm lavaş içine humus sürüp salatalık marul koyabilirsin.hanımlar 16 saatlik yola çıkıcaz özel araçla ne yapabilirim sizce yolluk. eşime pohoça börek fln yapıcam oğlana bebek bisküvisi yapmayı düşünüyorum çünkü çorba dayanmaz pirinç lapasıyla fln da geçiştirebilirim. ama ben kendime ne yapacam yulaf ve gam buğday unum yok bi ikisi içinde markete gitmek istemiyorum patates haşlama fln dayanır mı sizce kötü olur mu
mantikli. yanina konserve light ton baligi al ya da z. yagli olanlardan makarnaya katarsin doyurucu ve lezzetli oluryok ne yazıkkinöbetleşe kullanarak gidicez bi de benim de iyi olmam lazım.. acaba o günlük yesem ne olurki 1 günde 1 kilo alacak değilim demi
aslında şunu da düşünüyorum esmer makarnalarım vardı onlardan yaparım soğansız eşimde yer ben de soğukta yenir zaten
bu 3.cuma olcak suan - 100 ümNot defterime not etmiştim başladiğin günü ama bulsmadim şu an defteri..3 hafta denrme sürecin var...3 cü haftada eksi görürsen listeye girebiliyorsun..eyer artidaysan deneme süreci uzayabiliyor
Bir danışma mesajıdır.
Şimdi ben yarın kaynanam ve Kayinpederi çağırmak istiyorum eve kimsesiz gibi evde tek başlarına ve üzülüyorum. İçim el vermiyor. Eşim ne onlar gelsin ne biz gidelim istiyor. Virüsten inanılmaz kıl durumda adam.
Kayinvalide Kayinpederi bugazlarina düşkün güzel birseyler yapayım çağırayım eşimde kapida görsün diyorum supriiizzz anlamında oda çok özledi biliyorum. Evimiz yürüme mesafesinde yakın zaten. İçimden böyle geçti ne yapayım. Özrü olan insanlar ve ben üzülüyorum. En azından 1 güncük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?