Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah
1 kupa nane çayı

öğlen 13.30
1 yumurtadan dil peynirli, soğanlı, biberli, baharatlı omlet
domates salatalık
çiğ olarak 5 kaju, 25 kayısı çekirdeği

ara
1 kupa nar çayı
1 kupa filtre kahve

akşam 19.20
3 tavuk köfte
5 yk siyez bulguru pilavı
4 yk enginarlı iç bakla+1 yk sarımsaklı ev yoğurdu
salata

az sonra sıcak birşeyler içerim.
yatana kadar 2 lt su

spor yapmadım bugün dinlendim. Gulhan1 moni MuMu85

Kepek ekmeği filan yapsan Dukan türü yada sinir getirsen sadece öğlen yada sadece sabah diye. Akşam yemeğini yakmak daha zor biliyorsun
az yemeyi şimdiye kadar denedim yapamıyorum tutamıyorum kendimi

Dukan birası günlük mü içiliyor canım diyete ek degil mi ?
bence bu hafta diyete asilirsan 74 gorebilirsinn
inşallah canm ben diyet yapmam wc sıkıntısı oluyor bol salata ekleyebilirim ama
aynen canım hele ilk ay ayağın dibini yasiyorsun
olsun şunu demek istiyorum 300-400 grama kadar oynayabiliyor. ödem oluyor. menüler belli olduktan sonra. azcık kaçamak yapmakla da kilo alınmıyor. kesinlikle kendimden biliyorum. sürekli fazlaca yediğimde kilo oluyor.
kız bende geçen 2 kilo fark oldu bilmem neden
Az yemek hem wc olmuyor hemde içtiğin su Bi ise yaramıyor sanki boş süzgeçten şu akitiyormussun gibi

Ekmek yerine akşam bulgur yiyebilirsin...sabahta ciğ çerez..ilk zamanlar zorlanirsin ama ilerde hiç aramiyorsun alişinca...ekmeği tam olarak kesmekte zorlanirsan miktarini azaltabilirsin...sabah 3 dilim yiyeceğine 1-2 dilim yersin...akşamda 1 dilim.

Yanlış anlama canım ama neredeyse her menüde pilav ekmek kek var. Bilmiyorum diyetteyim psikolojisi mi bu?
Diyette bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Ben iç sesin olarak soruyorum sana sen nelerden fedakarlık ediyorsun.

Diyet menüm yok. Ev dışındaydım.
Hesapsız yemedim.
Aç karnına türk kahvesi
Kahvaltı yarım kete yumurta ceviz domates salatalık
1 tane hurma tatlısı
Saat 3 gibi 1 orta boy fırınlanmış patates
1 ev baklavası
Akşam 2 YK salata 2 YK patlıcan oturtma
Şimdi gaz sancısı var.

Yanlış anlama canım ama neredeyse her menüde pilav ekmek kek var. Bilmiyorum diyetteyim psikolojisi mi bu?
Diyette bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Ben iç sesin olarak soruyorum sana sen nelerden fedakarlık ediyorsun.
neredeyse her menüde mi ?
lütfen dikkatli takip etmiyorsanız yorum yazmayınız.

geldiğimden beri sert eleştiri alıyorum. siz böyle mi birbirinize destek oluyorsunuz. Çok defa vazgeçtim şu forumdan bu yüzden. hatta mümkünse takım değiştirmem sanırım en doğrusu.

Ben menümü yazmasam daha iyi olur..uzun zaman ilk kez bugün çok yedim.ve hiç iyi hissetmiyorum..yinede yazayim

Kahvalti...12.00
3 arasi kaymakli incir
4 ceviz içi
Rokka ..paprika..
2 parça beyaz peynir
5 zeytin

Ara 15.30
1 duplo çikolata
2 hurma..

Akşam...19.00
1 Tabak üzeri sarimsak yoğurtlu Bakla yrmeği
3 kaşik şehriye salatasi
3 kaşik beyaz peynirli şehriye

Ve kizimin yaptiği tiramisu pasta yiyeceğim 1 dilim biraz sonra .

Spor 1 mil lesli 15 dakika bölgesel egsersiz

Bugün son serbest günümdü artik toparlanmaliyim.. yarindan ittibaren 3 cü seviyeye geçiyorum..ve oruç borçlarimi tutacağim 5 gün..

Peki ben yanlış takipteyim demekki kusura bakma.

sahur 4 kuru incir 4 kuru kayısı
iftar 1 porsiyon kuru fasulye susuz 1 porsiyon salata
su 1 lt daha içerim ama
spor yapmadım ama yaparım sahura doğru leslie 2 mile

bu sefer oldu bence :) moni
sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor

Canim yanliş anlamişin..hatice arkadaşimiz öyle sert eleştiren biri değil demekki benim elrştirilerime denk gelsen dayanamazssin ..ramazan bayram diye sussuyorum...bu konularda hasass olmamak lazim eleştiriler sert de olsa kötü niyet yok kesinlikle ...

ben sert eleştiriler derken zaten sadece 1 kişiyi kastetmedim. zor bir gün geçirmişim dikkat etmişim ve akşamında aldığım tepkilere bakın. gerçekten hoş değil. neyse artık sadece menü ve kilo verir çkkarım forumdan fazla takılmak bana gerginlik veriyor artık. yine de grubum değişirse memnun olurum moni .
Selametle.

Evet senelerce bende takmadım, ehliyet alınca araba kullanırken takmak zorunda kaldım. Eve gelince çıkarıyordum. Bikaç sene önce lazer yaptırmaya karar vermiştim, amcam caydırdı. Artık sürekli takıyorum.
Yakın gözlüğünü de dayanabildigim yere kadar uzatırım.

Burdan oraya yorum yapamam, düşünceni takdir ettim

Slm kızlar bukonuda fikrinizi almak istiyorum zayıflama ca yi var bimarkaanin hepiniz duymuşsunuzdur kullananiota memnun olan varmi
Ben öyle şeylere inanmıyorum, kimsenin yapmasını da tavsiye etmiyorum. Sen zaten kilo veriyorsun bunlara ihtiyacın mı var

Harika
Yatmadan önce yerim dediklerinden inciri kahvaltıya, cevizi öğle yada akşama ekle.
Aç yatmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…