- 19 Mayıs 2017
- 695
- 2.842
- 63
- 37
Eveeet bugün hiç firesiz inşAllah günü tamamlayacagım
Sabah 1 yk zeytinyağı
1 saat sonra 4 yk yulaf ile hazırlanmış yulaf lapası yarım muz ve üzerine 1 yk granola yanında filtre kahve
Akşam yemegi için 2 küçük karnıyarık yanına yogurt yada cacık
az yağ ile yapılmış
1 tabak tavuk çorbası şu an pişmekte bugün çok acıktım doymam diye çorba yaptım umarım doyarımmm.
az yemeyi şimdiye kadar denedim yapamıyorum tutamıyorum kendimiKepek ekmeği filan yapsan Dukan türü yada sinir getirsen sadece öğlen yada sadece sabah diye. Akşam yemeğini yakmak daha zor biliyorsun
Dukan birası günlük mü içiliyor canım diyete ek degil mi ?
inşallah canm ben diyet yapmam wc sıkıntısı oluyor bol salata ekleyebilirim amabence bu hafta diyete asilirsan 74 gorebilirsinn
aynen canım hele ilk ay ayağın dibini yasiyorsunCanım kendini çok kısıtlarsan yeme atagı yaşarsın 2 dilim ince tam bugday ekmegi ye güzelce kızart ama tost makinesinde öyle biraz kuru olunca mideni daha çok şişiriyor iyi oluyor. Yavas yavas bırak ve düşünmemeye çalış bakma ekmege.
kız bende geçen 2 kilo fark oldu bilmem nedenolsun şunu demek istiyorum 300-400 grama kadar oynayabiliyor. ödem oluyor. menüler belli olduktan sonra. azcık kaçamak yapmakla da kilo alınmıyor. kesinlikle kendimden biliyorum. sürekli fazlaca yediğimde kilo oluyor.
Az yemek hem wc olmuyor hemde içtiğin su Bi ise yaramıyor sanki boş süzgeçten şu akitiyormussun gibiaz yemeyi şimdiye kadar denedim yapamıyorum tutamıyorum kendimi
Çok doğruu
Ekmek yerine akşam bulgur yiyebilirsin...sabahta ciğ çerez..ilk zamanlar zorlanirsin ama ilerde hiç aramiyorsun alişinca...ekmeği tam olarak kesmekte zorlanirsan miktarini azaltabilirsin...sabah 3 dilim yiyeceğine 1-2 dilim yersin...akşamda 1 dilim.menümmoni Gulhan1 gezegenfeza
uyanınca
1 b ılık limonlu su
sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 salatalık
ara
1 kase cacık
2 ceviz
1 salatalık
akşam
1 buçuk porsiyon karışık sebze yemeği
1 kase cacık
yatmadan önce de 1 soda içerim ve belki 2 tane incir 2 ceviz yerim acıkırsam
su 2.5 litre kabuk tarçınlı içtim birazını
spor sabah 3 mile leslie
akşam yatmadan da 1 mile yapabilirsem öpüp başıma koyarım.
az yiyince çok halsizleşiyorum bari işe yarasa
kızlar sofrada ekmek yememek için kendimi çok zor tutuyorum ya ben niye bu kadar ekmeğe düşkünüm
Yanlış anlama canım ama neredeyse her menüde pilav ekmek kek var. Bilmiyorum diyetteyim psikolojisi mi bu?az yemeyi şimdiye kadar denedim yapamıyorum tutamıyorum kendimi
Güzel bir soruYanlış anlama canım ama neredeyse her menüde pilav ekmek kek var. Bilmiyorum diyetteyim psikolojisi mi bu?
Diyette bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Ben iç sesin olarak soruyorum sana sen nelerden fedakarlık ediyorsun.
neredeyse her menüde mi ?Yanlış anlama canım ama neredeyse her menüde pilav ekmek kek var. Bilmiyorum diyetteyim psikolojisi mi bu?
Diyette bir şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Ben iç sesin olarak soruyorum sana sen nelerden fedakarlık ediyorsun.
Peki ben yanlış takipteyim demekki kusura bakma.neredeyse her menüde mi ?
lütfen dikkatli takip etmiyorsanız yorum yazmayınız.
geldiğimden beri sert eleştiri alıyorum. siz böyle mi birbirinize destek oluyorsunuz. Çok defa vazgeçtim şu forumdan bu yüzden. hatta mümkünse takım değiştirmem sanırım en doğrusu.
ilk gün menüsü
iftar ; 2 hurma, bir porsiyon menemen, 3 dilim ekmek, şekersiz çay
sonrasında 1 kase sütlaç ve bir avuç çekirdek
sahur; 1 yumurta, domates salatalık, 2 ekmek 1tk tahin pekmez
bugün uygulayamadım ama yarın inşAllah daha güzel olacak
erkenden paylaşayım dedim bi daha bişey yemeyim diye
13.10 1 ılık limonlu su ve 1 fincan biberiye çayı
15.00 1 fincan biberiye çayı 2 dilim diyet kek( kendi yaptığım) 1 yumurta
17.30 1 kayısı 1 incir 2 ceviz
19.10 1 hurma 1 porsiyon sebze yemeği 1 kase çorba 3 yk yoğurt
gün boyu 3 lt su
12.00 1 b ılık limonlu su
12.50 1 b biberiye çayı 2 dilim diyet kek 1 yumurta
15.00 1 kayısı 1 incir 3 ceviz
17.30 1 b baharatlı yoğurt ve 1 meyve
19.10 1 hurma 1 kase çorba 10 yk sebzeli pilav 1 ekmek
+ leslie ile 2 mile
+ 3 lt su
14.00 1 yumurta
14.30 1 b ılık limonlu su
1 b rezene, 1 çay kaşığı tahin pekmez, 1 tatlı kaşığı yoğurt, çeyrek ekmek, 1 dilim diyet kek
16.30 1 kayısı 1 incir 2 ceviz
19.00 1 kase cacık 1 porsiyon sebze yemeği 2 hurma
+2lt su
+leslie ile 3 mile ve +50 ip
sabah bir kase bulgur pilavı
öğlen bir kase sufle
akşam yoğurtlu yağsız bir kase makarna
su 2 lt
bugün de pek dikkat edemedim 2 gündür artıdayım inşAllah yarın eksiyi görürüm
bir de ben ne zaman listeye girebilicem :)
moni gezegenfeza
sahur
1 porsiyon menemen
3 dilim ekmek
iftar
1 porsiyon kabuska
4 yk bulgur pilavı
1 b ayran
bugün ilk defa 58 leri gördüm iftara 5 dk kala
spor şimdilik yok ama inşAllah geceye doğru yapıcam
sahurda eşime rağmen 2 yumurta 2 dilim ekmek ve 1 kk peynirle kendimi tutabilmiştim
iftarda da 1 porsiyon sebze yemeği ve 3 yk yoğurtla masadan kalkmaya niyet ettim sonra dayanamayıp 2 dilim börekle 1 tatlı kaşığı tahin pekmezi yiyivermişim
iftardan önce de 58.5 i görmüştüm yarın kesin artıdayım
sahur 3 ekmek 1 p. peynirli yumurta
iftar 4 hurma 3 ekmek 1 p. ıspanak yemeği
kendimi tutamayacak gibiyim bir tane çikolatalı kek yiyebilirim daha yemedim :)
su 1.5
spor şimdilik yok
ekmekler tam tahıllı kızmayın :)
moni gezegenfeza Gulhan1
menü bildirimi
sahur; 1 kase sütlü kahvaltılık gevrek
iftar; kahvaltılık yemek zorunda kaldım 2 yumurta 1 kk peynir 8 zeytin 3 dilim ekmek sonrasında 1 muz
bugün de artıdaydımyarın inşAllah eksiye geçerim..
sahur 5 tane hurma 2 kuru kayısı
5 6 yk menemen 2 dilim ekmek tam tahıllı
iftar 2 kase mercimek çorbası 8 yk bulgur pilavı salata sonrasında çeyrek muz
su 2.5 litre
spor yok
moni Gulhan1 gezegenfeza
artık bugün kaç kilo olmuşum düşüncesi ile uyanmak istemiyorum
sahur 2 kuru kayısı 4 hurma 1 kase çorba yanında çiğ sebze
iftar bir porsiyon kuru fasulye 4 yk pirinç pilavı yanında çiğ sebze
spor yok
su 2 lt
kaç gündür spor yapmaya üşeniyorum kendimi suçlu gibi hissediyorum
moni Gulhan1 gezegenfeza
menü
sahur 1 ortaboy karışık pizza yanında çay
iftar 2 çay kaşığı tahin pekmez bolca salata bir küçük kase yoğurt
pizzayı masum görürsek bence bugünü kazasız belasız atlattım :))
moni Gulhan1 gezegenfeza
sahur 4 kuru incir 4 kuru kayısı
iftar 1 porsiyon kuru fasulye susuz 1 porsiyon salata
su 1 lt daha içerim ama
spor yapmadım ama yaparım sahura doğru leslie 2 mile
bu sefer oldu bence :)moni
sahur öncesi bir kase karışık meyve
sahur 3 4 yk menemen 2 dilim ekmek 5 6 yk yoğurtlu yeşil mercimek
iftar 3 hurma bir porsiyon yoğurtlu karışık kızartma 3 dilim ekmek
bi de ilk defa baklava yaptım hayatımda 1 dilim yicem
menüm hanımlar
iftar 1 kase çorba 7 8 yk bulgur pilavı bolca salata
sahur yarım porsiyon omlet 2 dilim ekmek 2 tane küçük çikolatalı bisküvi
normalde yediğim kadar yememe rağmen kilo vermem durdu hatta artıdayım artık eskisi gibi de wc olmamaya başladı direnç mi yaşıyorum anlamadım.. oruçlar geçsin de bu direnci kırmak için yeme rutinimde değişiklik yapmayı düşünüyorum az öğün bana iyi gelmiyor.. eskisi gibi 5 öğün ama azar azar yemeyi denicem.. ama ramazan boyunca da çok yavaş ilerlemiş olamama da ayrı üzülüyorum.. yarın ilk kez mi listeye giricem bilmiyorum ama inşAllah ilk listeye girişim artı olmaz
sahur 3 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 kk peynir çay
iftar 3 dilim karışık pizza çay
su 2,5 litre
spor temizlik falan filan
8 den sonra bişey yemeden aç yatma günleri başlıyooor
menümmoni Gulhan1 gezegenfeza
uyanınca
1 b ılık limonlu su
sabah
ara
1 kase cacık
2 ceviz
1 salatalık
akşam
1 kase cacık
spor sabah 3 mile leslie
kızlar sofrada ekmek yememek için kendimi çok zor tutuyorum ya ben niye bu kadar ekmeğe düşkünüm
Canim yanliş anlamişin..hatice arkadaşimiz öyle sert eleştiren biri değil demekki benim elrştirilerime denk gelsen dayanamazssin ..ramazan bayram diye sussuyorum...bu konularda hasass olmamak lazim eleştiriler sert de olsa kötü niyet yok kesinlikle ...neredeyse her menüde mi ?
lütfen dikkatli takip etmiyorsanız yorum yazmayınız.
geldiğimden beri sert eleştiri alıyorum. siz böyle mi birbirinize destek oluyorsunuz. Çok defa vazgeçtim şu forumdan bu yüzden. hatta mümkünse takım değiştirmem sanırım en doğrusu.
ben sert eleştiriler derken zaten sadece 1 kişiyi kastetmedim. zor bir gün geçirmişim dikkat etmişim ve akşamında aldığım tepkilere bakın. gerçekten hoş değil. neyse artık sadece menü ve kilo verir çkkarım forumdan fazla takılmak bana gerginlik veriyor artık. yine de grubum değişirse memnun olurumCanim yanliş anlamişin..hatice arkadaşimiz öyle sert eleştiren biri değil demekki benim elrştirilerime denk gelsen dayanamazssin ..ramazan bayram diye sussuyorum...bu konularda hasass olmamak lazim eleştiriler sert de olsa kötü niyet yok kesinlikle ...
Evet senelerce bende takmadım, ehliyet alınca araba kullanırken takmak zorunda kaldım. Eve gelince çıkarıyordum. Bikaç sene önce lazer yaptırmaya karar vermiştim, amcam caydırdı. Artık sürekli takıyorum.Ileriki seviyelerde kan damar temizliği yapacağiz..bu temizlik göz damarlarinida açacakmiş ve görme kalitesi artabilirmiş yanliş anlamadiysam..benim gözlerde bozuk malesef..dişarda takmiyirum gözlük ama evde kullaniyorum yakinlik gözlüğü
Burdan oraya yorum yapamam, düşünceni takdir ettimBir danışma mesajıdır.
Şimdi ben yarın kaynanam ve Kayinpederi çağırmak istiyorum eve kimsesiz gibi evde tek başlarına ve üzülüyorum. İçim el vermiyor. Eşim ne onlar gelsin ne biz gidelim istiyor. Virüsten inanılmaz kıl durumda adam.
Kayinvalide Kayinpederi bugazlarina düşkün güzel birseyler yapayım çağırayım eşimde kapida görsün diyorum supriiizzz anlamında oda çok özledi biliyorum. Evimiz yürüme mesafesinde yakın zaten. İçimden böyle geçti ne yapayım. Özrü olan insanlar ve ben üzülüyorum. En azından 1 güncük
Ben öyle şeylere inanmıyorum, kimsenin yapmasını da tavsiye etmiyorum. Sen zaten kilo veriyorsun bunlara ihtiyacın mı varSlm kızlar bukonuda fikrinizi almak istiyorum zayıflama ca yi var bimarkaanin hepiniz duymuşsunuzdur kullananiota memnun olan varmi
Harikamenümmoni Gulhan1 gezegenfeza
uyanınca
1 b ılık limonlu su
sabah
ara
1 kase cacık
2 ceviz
1 salatalık
akşam
1 kase cacık
spor sabah 3 mile leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?