- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Ne yapalım kendi geleceğim, çocuğumun geleceği için, kocaya zaten güvenmiyorum hop ayrılalım dese kalacak miyim bir başıma, üç diplomam var Allah a şükür yükselmek istoyroum evlendim diye ömür boyu kocama bağlı olmamaliyimbir yandan böyle problemlerle uğraşrken bir yandan ders çalışman takdire şayan
Benimki 10 senedir hayatımızda 5 senedir evlilerBeni hiç sevmedi eminim. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle bir kere olsun aramadı sormadı.
Ben çok acil yapacaksam hazır kek ve incirli pastanın kremasiyla yapıyorum. Yuvarlak kaseyi strecliyorum keki oturtup çok ince ıslatıyorum. İçini gönlüme göre doldurup tabanı kapatıyorum. Biraz dinlendirip ters çevirip üstüne çikolata sosu. Afiyet olsunGözlük kullanıyorum sadece baika hir şey söylemedi doktor bana. Yapacak bir şey yok bu konuda hibi
Çok pratik anlatmışsın
Yapsam mı denesem mi hemencik düşünüyorum.
Canım yolda hafif ugrastirmayacak basit şeyler al. Yol zaten yorucu. Çocukta var. Ekmek arası yani birşeyler alhanımlar 16 saatlik yola çıkıcaz özel araçla ne yapabilirim sizce yolluk. eşime pohoça börek fln yapıcam oğlana bebek bisküvisi yapmayı düşünüyorum çünkü çorba dayanmaz pirinç lapasıyla fln da geçiştirebilirim. ama ben kendime ne yapacam yulaf ve gam buğday unum yok bi ikisi içinde markete gitmek istemiyorum patates haşlama fln dayanır mı sizce kötü olur mu
Birşeyler hazırla açık havada oturun bahçe gibi eşinde rahatlasınBir danışma mesajıdır.
Şimdi ben yarın kaynanam ve Kayinpederi çağırmak istiyorum eve kimsesiz gibi evde tek başlarına ve üzülüyorum. İçim el vermiyor. Eşim ne onlar gelsin ne biz gidelim istiyor. Virüsten inanılmaz kıl durumda adam.
Kayinvalide Kayinpederi bugazlarina düşkün güzel birseyler yapayım çağırayım eşimde kapida görsün diyorum supriiizzz anlamında oda çok özledi biliyorum. Evimiz yürüme mesafesinde yakın zaten. İçimden böyle geçti ne yapayım. Özrü olan insanlar ve ben üzülüyorum. En azından 1 güncük
Canım sen üzülürsün hiç görmedim bilmiyorum tanımıyorum. Bitti. Ne olursa olsun sen kötü olursunNe yapalım kendi geleceğim, çocuğumun geleceği için, kocaya zaten güvenmiyorum hop ayrılalım dese kalacak miyim bir başıma, üç diplomam var Allah a şükür yükselmek istoyroum evlendim diye ömür boyu kocama bağlı olmamaliyim
Benimki 10 senedir hayatımızda 5 senedir evliler
Hep arkamdan aman ne yapıyor acaba annemlere babamlara söylüyor bunları, çocuk nasıl, ay çok tatlı hamileliği nasıl gidiyor acaba
Ama bana 1 kez mesaj atmış mi 10 senede nasilsin diye hayır
Zaten o kadar hakaretlerden sonra arkamdan kötü konuşmalara başladı iki yüzlülüğü bitti, direkt kötü söylüyor ama bu da sebep annemle babamın ona tek kelime etmemesi ve de abim olacak herifin
Kimse tek kelime etmiyor hatta whatsap yazışmalarında cevap yazmadım, kışkırtmak için cevap yazmadım dediler,cevap yazdım nasıl cevap yazardın diye kızdılar dellendim 1 senede 20.kilo aldim
Öyle canım anne baba çogu zaman göz yumuyor hep ondan oluyor.Ne yapalım kendi geleceğim, çocuğumun geleceği için, kocaya zaten güvenmiyorum hop ayrılalım dese kalacak miyim bir başıma, üç diplomam var Allah a şükür yükselmek istoyroum evlendim diye ömür boyu kocama bağlı olmamaliyim
Benimki 10 senedir hayatımızda 5 senedir evliler
Hep arkamdan aman ne yapıyor acaba annemlere babamlara söylüyor bunları, çocuk nasıl, ay çok tatlı hamileliği nasıl gidiyor acaba
Ama bana 1 kez mesaj atmış mi 10 senede nasilsin diye hayır
Zaten o kadar hakaretlerden sonra arkamdan kötü konuşmalara başladı iki yüzlülüğü bitti, direkt kötü söylüyor ama bu da sebep annemle babamın ona tek kelime etmemesi ve de abim olacak herifin
Kimse tek kelime etmiyor hatta whatsap yazışmalarında cevap yazmadım, kışkırtmak için cevap yazmadım dediler,cevap yazdım nasıl cevap yazardın diye kızdılar dellendim 1 senede 20.kilo aldim
Ya önceki sene oğlumla gittikÖyle canım anne baba çogu zaman göz yumuyor hep ondan oluyor.
Sen arasaydın? Öyle durumlarda saygı giriyor işin içine. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama severse ala..Beni hiç sevmedi eminim. 2 yıl nişanlı kaldık eşimle bir kere olsun aramadı sormadı.
inşallah canımKızlar size kendi hikayemi anlatayım bundan 4 yıl önce bir arkadaşım benimle dalga geçti kilomla alakalı. O yıl yaz ayında farkında olmadan diyet yapmaya başladım zihnimde hep kalori hesabı oluyordu 2 ayın sonunda kimse beni tanımamıştı 64 kilo dan 54 kiloya düşmüştüm ve 34-36 beden arası olmuştum.6 ay sonra yogun bi stres ve bi hastalık yaşadım 5 kilo aldım o günden sonra bir daha o kiloları göremedim. İnşAllah bu sefer sizinde desteginizle daha da altını görücem inşAllah.
oo süpersin o zamanay bu kiloda strese gerek yok kilon bence super
vayy supersinn
ins cnm bende cok istiyoruuum
zaten kendimi cok cirkin gordugum icin zayiflamk istiyorum. bahsettiklerim bonusu
sevmeyen sevmiyor senle alakali degildir bosver sikinti cikarmiyorsa sevmese de olur
o zaman iyi kalmaya devam edicez ve mesafeyi koruyucaz. Baktık başka çıkar yol yok, bize yapacak bir şey bırakmıyorlar haydi eyvallah kardeş sen sağ ben selametOzaman sen şanslisin csnim..ama malesef bazen dediğin gibi olmuyor sen nekadar iyi bakarsan bak nekadar iyi saf niyetli olursan ol karşi taraf kötü gözlen bakan taraf olunca birşey değişmiyo..art niyet karşi tarafsa sen istediğin kadar güzel bak kötü kötütür..ben mesela eltime olsun yengrme olsun hep saf temiz düşüncelerimle baktim..ama burda anlatsam nasil insanlar olduklarini .bukadar entrikaci bukadar kötü niyetli olamaz insan dersiniz..buda ne yazikki hayatin bir parçasi..bu dünyada iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlarda var...senin dediğin gibi her insan iyi bakip karşi tarafta iyi yansimiş olsaydi dünya güllük gülistanlik olurdu...keşke dediğin gibi olsaydi .
Canım ben zaten aradım saygı geregi hem de kaç kez hediye bile gönderdim. Ama nafile garip bir insan.Sen arasaydın? Öyle durumlarda saygı giriyor işin içine. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama severse ala..
Bazılarının kalpleri çok kötü tatlım Allah herkesten böylelerini uzak etsin.Ya önceki sene oğlumla gittik
Eften püften inan hıç olacak bir sebepten kavga çıkardı
Dedi ki seni döverim bilmem ne
Bunu diyen benden 4 yaş küçük
Ben de dedim ki kimin evinde kimi dovuyon
Sonuçta benim annemin babamın evi hala herkese aynı uzaklıkta o ev yanı manevi olarak ,hala ortak ev
Burası benim evim al oğlunu git kocanın yanına
Bu ev benim demez mi
Dur daha annem babam hayatta saha 50li yaştalar
Demek ki Allah geçinden versin hayatlarını kaybetseler hemen mal kavgasına
Tamam dedim senin evinde aldım uçak bileti 1000kusir lira verdim 3 gün sonra döndüm evime
Geçen sene de gitmedim
Ama iki yakınım var yengem ve kuzenim 40 li yaşlardalar
Meydanı boş bırakma diyorlar haklılar
Mal konusunda değil de bak ne güzel ailesiyle bozdum diye sevinmesin sen gel diyorlar haklılar
Ben de gideceğim Allah'ın izniyle ve de kavga çıkarmaya çalışsa bile gülümseyeceğim hiç muhattap olmayacağım kaearkiyimninsallah
Canım bugazi kesmedigin sürece bunların hiç bir anlamı yok. Zaten bunları kullanırkende yediklerine dikkat edicen 3 litre su icicen. Bunları yaptıktan zayfladiktan sonra üstüne para vermenin bence hiç bir gereği yokSlm kızlar bukonuda fikrinizi almak istiyorum zayıflama ca yi var bimarkaanin hepiniz duymuşsunuzdur kullananiota memnun olan varmi
Çok doğruu.Canım bugazi kesmedigin sürece bunların hiç bir anlamı yok. Zaten bunları kullanırkende yediklerine dikkat edicen 3 litre su icicen. Bunları yaptıktan zayfladiktan sonra üstüne para vermenin bence hiç bir gereği yok
⁰aminnnnnnBazılarının kalpleri çok kötü tatlım Allah herkesten böylelerini uzak etsin.
Canım kendini çok kısıtlarsan yeme atagı yaşarsın 2 dilim ince tam bugday ekmegi ye güzelce kızart ama tost makinesinde öyle biraz kuru olunca mideni daha çok şişiriyor iyi oluyor. Yavas yavas bırak ve düşünmemeye çalış bakma ekmege.menümmoni Gulhan1 gezegenfeza
uyanınca
1 b ılık limonlu su
sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 salatalık
ara
1 kase cacık
2 ceviz
1 salatalık
akşam
1 buçuk porsiyon karışık sebze yemeği
1 kase cacık
yatmadan önce de 1 soda içerim ve belki 2 tane incir 2 ceviz yerim acıkırsam
su 2.5 litre kabuk tarçınlı içtim birazını
spor sabah 3 mile leslie
akşam yatmadan da 1 mile yapabilirsem öpüp başıma koyarım.
az yiyince çok halsizleşiyorum bari işe yarasa
kızlar sofrada ekmek yememek için kendimi çok zor tutuyorum ya ben niye bu kadar ekmeğe düşkünüm
Kepek ekmeği filan yapsan Dukan türü yada sinir getirsen sadece öğlen yada sadece sabah diye. Akşam yemeğini yakmak daha zor biliyorsunmenümmoni Gulhan1 gezegenfeza
uyanınca
1 b ılık limonlu su
sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 salatalık
ara
1 kase cacık
2 ceviz
1 salatalık
akşam
1 buçuk porsiyon karışık sebze yemeği
1 kase cacık
yatmadan önce de 1 soda içerim ve belki 2 tane incir 2 ceviz yerim acıkırsam
su 2.5 litre kabuk tarçınlı içtim birazını
spor sabah 3 mile leslie
akşam yatmadan da 1 mile yapabilirsem öpüp başıma koyarım.
az yiyince çok halsizleşiyorum bari işe yarasa
kızlar sofrada ekmek yememek için kendimi çok zor tutuyorum ya ben niye bu kadar ekmeğe düşkünüm
Ben 79.5 görmüstüm canim.ama takmiyorum yarin 3.seviyeden devam edip spora basliycamkarbonhidrat yemediğim gün farkı anlıyorum zaten.
azcık birşey canım. 80 i yeniden görsem. aptallaştım iyice.
sen de 100 gram artı birşey değil.olur o kadar.
ben seviye 1 ve seviye 2 karışık devam edicem.
teşekkür ederim tarif için
makarna salatası olabilir. meyve, kuruyemiş falan al yanına.
bence de güzel olur. iyi düşünmüşsün canım
Ben 79.5 görmüstüm canim.ama takmiyorum yarin 3.seviyeden devam edip spora basliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?