- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yeşil çay, ısırgan çayı ödem attırır.Tabiki bogazini tutacaksın ama bunlarda yardımcı olurmu acaba çok fazla duyuyorum cevremde
Bunların üstüne 5 litre çay içsen nafileBugünkü menüm sabah kahvaltı pisi saymadım kactane yediğimi
Öğlen yemeği yok
Akşam kuru fasulye bulgur pilavi
Canım söylediklerimizde bisey yok.neredeyse her menüde mi ?
lütfen dikkatli takip etmiyorsanız yorum yazmayınız.
geldiğimden beri sert eleştiri alıyorum. siz böyle mi birbirinize destek oluyorsunuz. Çok defa vazgeçtim şu forumdan bu yüzden. hatta mümkünse takım değiştirmem sanırım en doğrusu.
Evet bende bugünde fazla serbest yaptım, yarın tek öğün yapacağım, yasaklılara uyarak.Ben menümü yazmasam daha iyi olur..uzun zaman ilk kez bugün çok yedim.ve hiç iyi hissetmiyorum..yinede yazayim
Kahvalti...12.00
3 arasi kaymakli incir
4 ceviz içi
Rokka ..paprika..
2 parça beyaz peynir
5 zeytin
Ara 15.30
1 duplo çikolata
2 hurma..
Akşam...19.00
1 Tabak üzeri sarimsak yoğurtlu Bakla yrmeği
3 kaşik şehriye salatasi
3 kaşik beyaz peynirli şehriye
Ve kizimin yaptiği tiramisu pasta yiyeceğim 1 dilim biraz sonra .
Spor 1 mil lesli 15 dakika bölgesel egsersiz
Bugün son serbest günümdü artik toparlanmaliyim.. yarindan ittibaren 3 cü seviyeye geçiyorum..ve oruç borçlarimi tutacağim 5 gün..
Burdaki arkadaşların ne zor dönemleri oldu bir bilsenben sert eleştiriler derken zaten sadece 1 kişiyi kastetmedim. zor bir gün geçirmişim dikkat etmişim ve akşamında aldığım tepkilere bakın. gerçekten hoş değil. neyse artık sadece menü ve kilo verir çkkarım forumdan fazla takılmak bana gerginlik veriyor artık. yine de grubum değişirse memnun olurummoni .
Selametle.
Niye bikac gün var canim..Evet bende bugünde fazla serbest yaptım, yarın tek öğün yapacağım, yasaklılara uyarak.
Oruca birkaç günün var
Reglimin bitmesini bekliyorumNiye bikac gün var canim..
Aynen. 3 cü serbest güne gerek yok bencede .toparlanalim artikSabah
1 dilim köstebek
Kahvaltı
1 dilim fındıklı rulo
5 zeytin
3 dilim kaşar
Domates
Kapya
Akşama doğru
2 dilim pasta
Akşam
1 kâse çorba
Bikaç sarma
Salatalık
Su
1,5 lt
Spor
1 saat bisiklet
Bugün 2 kapı yaptım, bikac markete gittim, bahçeye biber fidesi diktim, kendime özel birşey hazırlayamadım.
Yarın tek öğüne geçiyorum.
Yeter bu kadar cozutma
Teşekkürler canimay bu kiloda strese gerek yok kilon bence super
vayy supersinn
ins cnm bende cok istiyoruuum
zaten kendimi cok cirkin gordugum icin zayiflamk istiyorum. bahsettiklerim bonusu
sevmeyen sevmiyor senle alakali degildir bosver sikinti cikarmiyorsa sevmese de olur
Cevren de kimse yok mu canim.? Arkadaslarin ?Arkadaşlar söylediklerim asla isyan değil her bir şeye hamd olsun
Ama çok mutsuz hissediyorum
Su an kanal d de fettah can konseri dinliyorum ne güzel şarkıları var adamın
Duygulandım ne bileyim oğlumla oynuyoruz kocam olacak adam karşı koltukta oturuyor tek kelime etmiyoruz sebep ne yok
Ne bileyim ya duygusal şarkı dinleyince de insan bir sevgi istiyor insaniz genciz
Gidip bir şeyler yiyim diyorum zaten yapıştı kilolar gitmiyor
Bir de arti ya çıkmayayım diyorum ama sevgi isteği garip bir şey
Yokkk ne arkadaş ne tanıdık ne bir seyCevren de kimse yok mu canim.? Arkadaslarin ?
O yüzden bu kadar cok takiyorsun esini, bi arkadas cevresi edinemedikce de böyle devam edicektir ,kendimden biliyorum cünkü 8 sene kimsem.yoktu esimle ugrasip durdum ne zaman bi cevre edindim biraktim esimi kendi hayatima baktim, Rabbim sana da güzel dostluklar nasip etsin insallah.Yokkk ne arkadaş ne tanıdık ne bir sey
Sacmalamiyosun canim, her insan sevilmeyi daha önemlisi bunu hissetmeyi hakeder, bi cicek bile sevgiyle güzellesiyosa ,sevgisizlik ne yapmaz insanaHer yaş güzeldir ama en güzeli 30lu yaşlar bence
20lerde salak oluyorsun mantıklı düşünemiyorsun ya da gerçekten sevdiğin kişiyi salak sebeplerden elinin tersiyle.itiyorsun ya da yanlış kişilerle birlikte oluyrosun vs ( kendim için demiyorum genel)
30 lar hem mantık hem duygu hem hayat anlamında tam oturulan yaşlar zaten sonrası devam 40lar 50ler 60 lar ....40lar da güzel yaşlar aslında 30lardaki tercihlerin güzelse şayet
Ben şu an 32 yaşında ne sevgi ne ilgi, bi de corona cıktı
Evde takildik kaldık belki işte olsam bu kadar takmazdım
En azından iss yerinde iki iltifat alırdım başkalarından da olsa dahi
Ya da iş tatmini de mutluluk verebilir.
Aman belki de saçmalıyorum şu an
Idare edin çok doluyum çok açık konuşamıyorum yanlış anlaşılır diye ama durum vahim ne diyeyim
Ah güzelim bi çevrem olsa keşke, küçük bir sahil kasabasıO yüzden bu kadar cok takiyorsun esini, bi arkadas cevresi edinemedikce de böyle devam edicektir ,kendimden biliyorum cünkü 8 sene kimsem.yoktu esimle ugrasip durdum ne zaman bi cevre edindim biraktim esimi kendi hayatima baktim, Rabbim sana da güzel dostluklar nasip etsin insallah.
Online görüsemiyor musunuz ?Ah güzelim bi çevrem olsa keşke, küçük bir sahil kasabası
4 km uzaklıkta iki arkadaş edindim
Corona yüzünden 3 aydır görüşemiyoruz kaldım kendi halime
O nedenle her gün 8 km yürürdüm arkadaşlarımın yanına giderdim dükkanları vardı kizlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?