Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

birşeyler yeme. sıcak birşeyler iç canım. ben de kaç gündür karboyu çok yediğim için zorlandım bugün. ama içecek içiyorum.

Rabbim yardımcın olsun canım sabır

birşeyler yeme. sıcak birşeyler iç canım. ben de kaç gündür karboyu çok yediğim için zorlandım bugün. ama içecek içiyorum.
Bitki çayı ayarladım zaten içerim, haklisin nedense insanın canı saçma şeyler istiyor ama neyse ki evde abur cubur yok bitki çayı içerim dediğin gibi ini

Ah canim neden açtin yarami gözlerim doldu şu an ağlatacaksin beni..özelikle 20 yaşlarda salak oluyorsun gerçekten sevenin kiymetini bilmeyip elinin tersiyle itiyorsun sözü bitirdi beni..

Son düzenleme:
Ah canim neden açtin yarami gözlerim doldu şu an ağlatacaksin beni..özelikle 20 yaşlarda salak oluyorsun gerçekten sevenin kiymetini bilmeyip elinin tersiyle itiyorsun sözü bitirdi beni..
Evet bunu itiraf edebilirim ben yaptım ve de pişmanlığı dibine kadar yaşıyorum, saçının teline dokunmaya dahi kıyamayan birini sırf üniversitwde ayağına bağ olmasın diye yollarını ayırırsan, tabi daha yaş 19
Zaman intikamını aliyor

Gecmisi düsünüp bosuna üzmeyin kendinizi, evlilik kaderdir degismez, hem ne biliyosunuz size kiyamayanlarin evlendikten sonra degismeyecegini bir derdim var bu konularla dolu, olan seyde hayir vardir , demekki yasamamiz gerekiyor bunlari yasadiklarimiz bize ne kapilar acicak belli olmuyor, bu zamana kadar krske dediklerime zamani gelibce hep iyi ki dedim ,Allah kimseye kaldiramayacagi yükü yüklemez evet yasarken bunlari düspnmek tevekkül etmek cok zor biliyorum ama her karanlintan sonra muhakkak bir aydinlik oluyor.Tevekkeltü Allallah,ya Sabir.

Canım benim Bu yazdığımdan aklım hala orda gibi bir sonuç çıkmasın kesinlikle öyle bir şey yok o nedenle yukarıda dedim ya açık açık yazarsam yanlış.anlasilir diye
Sadece yapılan yanlış seçimlerden bahsediyorum
Mesela yurt dışında eğitim imkanım vardı gitmedim 20 li yaş salaklklarimdan bir tanesi ogretmenligi kazandım gitmedim turizmi seçtim al bir salaklık daha
Ama bence orada hata yaptım hicbir şey bu yanlışı değiştirmez
Benim ilk paylaştığım konuları görebiliyorsanız ilk konuya bakin derim bu evlilikte neler yaşamışım, göremiyorsanız da zaten yazman uzun uzun

Canim öyle birsey düsünmedim , ben diyorum ki Allah seni bu yola koyduyss vardir bi bildigi belki yurtdisina gitseydin daha kötü seyler yasiycaktin yani bilemessin bilemeyiz ,bizim icin en dogrusunu bilen var ve yönlendiriyor,o secimleri saysam ben burdan türkiyeye yol olur ama dedim.ya yanlisti keske dediklerime bugün iyi ki diyorum, önüne bakmaya calis canim gecmisi secinlerini sorgulama onu degistiremezsin üzülürsün sadece

Haklisin canım tabiki

Aynen öyle..

Ben imtihanda olduğumuzu düşünüyorum..Allah alnimizin akiyla bu imtihani geçmemizi nasip eylesin

Harika fikirmiş çok teşekkür ederim
Hiç denememiştim pasta yapmayı malzemem olsa bugün porsiyonluklardan yapacaktım (eşimin doğum günü de ) kaldı işte yapamadım ama şu yasak bitince mutlaka zamansız bir sürpriz yapacağım. Ah işte çocuklela eve tıkıldık kaldık. Sosyal destek alamıyoruz. Ben de benzer bir durumdayım şu dönen mekanizmanın içindeki hamsterlr gibi hissediyorum. Girdiğim döngüden kurtulamıyorum.
Buraya tayinimiz yeni çıktı çevremde tanıdık kimse yok, okul kapandığından beri eşimle kızımdan başka yüz yüze iletişim kurduğum kimse olmadı.
Artık sıkıntıdan durup durup eşime sarıyorum, hır çıkartıyorum evde
Evde de herkesin elinde telefon ya da kumanda düşmüyor. Şu tv, akıllı telefonları bir süre ordadan kaldırmak lazım.
Bayramda gidemediğimiz için ailemden de atar yiyoruz. Önceki bayramlarda sahil bölgelerine tatile giden akrabalarım bu bayram sokağa çıkma yasağında rahat hareket edebilmek için köye gitmişler. Onlra bakıp bakıp herkesin evladı geldi siz gelmediniz diyorlar bize de

Aynen canm çevre olunca evi çok takmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…