- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Yok ya herkes kendi halinde ,derdindeOnline görüsemiyor musunuz ?
Arkadaşlar söylediklerim asla isyan değil her bir şeye hamd olsun
Ama çok mutsuz hissediyorum
Su an kanal d de fettah can konseri dinliyorum ne güzel şarkıları var adamın
Duygulandım ne bileyim oğlumla oynuyoruz kocam olacak adam karşı koltukta oturuyor tek kelime etmiyoruz sebep ne yok
Ne bileyim ya duygusal şarkı dinleyince de insan bir sevgi istiyor insaniz genciz
Gidip bir şeyler yiyim diyorum zaten yapıştı kilolar gitmiyor
Bir de arti ya çıkmayayım diyorum ama sevgi isteği garip bir şey
Rabbim yardımcın olsun canım sabırHer yaş güzeldir ama en güzeli 30lu yaşlar bence
20lerde salak oluyorsun mantıklı düşünemiyorsun ya da gerçekten sevdiğin kişiyi salak sebeplerden elinin tersiyle.itiyorsun ya da yanlış kişilerle birlikte oluyrosun vs ( kendim için demiyorum genel)
30 lar hem mantık hem duygu hem hayat anlamında tam oturulan yaşlar zaten sonrası devam 40lar 50ler 60 lar ....40lar da güzel yaşlar aslında 30lardaki tercihlerin güzelse şayet
Ben şu an 32 yaşında ne sevgi ne ilgi, bi de corona cıktı
Evde takildik kaldık belki işte olsam bu kadar takmazdım
En azından iss yerinde iki iltifat alırdım başkalarından da olsa dahi
Ya da iş tatmini de mutluluk verebilir.
Aman belki de saçmalıyorum şu an
Idare edin çok doluyum çok açık konuşamıyorum yanlış anlaşılır diye ama durum vahim ne diyeyim
Bitki çayı ayarladım zaten içerim, haklisin nedense insanın canı saçma şeyler istiyor ama neyse ki evde abur cubur yok bitki çayı içerim dediğin gibi inibirşeyler yeme. sıcak birşeyler iç canım. ben de kaç gündür karboyu çok yediğim için zorlandım bugün. ama içecek içiyorum.
AminnRabbim yardımcın olsun canım sabır
Ben de yarin zorlanacagim kesinbirşeyler yeme. sıcak birşeyler iç canım. ben de kaç gündür karboyu çok yediğim için zorlandım bugün. ama içecek içiyorum.
Ah canim neden açtin yarami gözlerim doldu şu an ağlatacaksin beni..özelikle 20 yaşlarda salak oluyorsun gerçekten sevenin kiymetini bilmeyip elinin tersiyle itiyorsun sözü bitirdi beni..Her yaş güzeldir ama en güzeli 30lu yaşlar bence
20lerde salak oluyorsun mantıklı düşünemiyorsun ya da gerçekten sevdiğin kişiyi salak sebeplerden elinin tersiyle.itiyorsun ya da yanlış kişilerle birlikte oluyrosun vs ( kendim için demiyorum genel)
30 lar hem mantık hem duygu hem hayat anlamında tam oturulan yaşlar zaten sonrası devam 40lar 50ler 60 lar ....40lar da güzel yaşlar aslında 30lardaki tercihlerin güzelse şayet
Idare edin çok doluyum çok açık konuşamıyorum yanlış anlaşılır diye ama durum vahim ne diyeyim
Evet bunu itiraf edebilirim ben yaptım ve de pişmanlığı dibine kadar yaşıyorum, saçının teline dokunmaya dahi kıyamayan birini sırf üniversitwde ayağına bağ olmasın diye yollarını ayırırsan, tabi daha yaş 19Ah canim neden açtin yarami gözlerim doldu şu an ağlatacaksin beni..özelikle 20 yaşlarda salak oluyorsun gerçekten sevenin kiymetini bilmeyip elinin tersiyle itiyorsun sözü bitirdi beni..
Canım biz sevenlerin en büyük suçu bu sevmek. Nasılsa benimle nasılsa beni seviyor vs vs.
Canım benim Bu yazdığımdan aklım hala orda gibi bir sonuç çıkmasın kesinlikle öyle bir şey yok o nedenle yukarıda dedim ya açık açık yazarsam yanlış.anlasilir diyeGecmisi düsünüp bosuna üzmeyin kendinizi, evlilik kaderdir degismez, hem ne biliyosunuz size kiyamayanlarin evlendikten sonra degismeyecegini bir derdim var bu konularla dolu, olan seyde hayir vardir , demekki yasamamiz gerekiyor bunlari yasadiklarimiz bize ne kapilar acicak belli olmuyor, bu zamana kadar krske dediklerime zamani gelibce hep iyi ki dedim ,Allah kimseye kaldiramayacagi yükü yüklemez evet yasarken bunlari düspnmek tevekkül etmek cok zor biliyorum ama her karanlintan sonra muhakkak bir aydinlik oluyor.Tevekkeltü Allallah,ya Sabir.
Canim öyle birsey düsünmedim , ben diyorum ki Allah seni bu yola koyduyss vardir bi bildigi belki yurtdisina gitseydin daha kötü seyler yasiycaktin yani bilemessin bilemeyiz ,bizim icin en dogrusunu bilen var ve yönlendiriyor,o secimleri saysam ben burdan türkiyeye yol olur ama dedim.ya yanlisti keske dediklerime bugün iyi ki diyorum, önüne bakmaya calis canim gecmisi secinlerini sorgulama onu degistiremezsin üzülürsün sadeceCanım benim Bu yazdığımdan aklım hala orda gibi bir sonuç çıkmasın kesinlikle öyle bir şey yok o nedenle yukarıda dedim ya açık açık yazarsam yanlış.anlasilir diye
Sadece yapılan yanlış seçimlerden bahsediyorum
Mesela yurt dışında eğitim imkanım vardı gitmedim 20 li yaş salaklklarimdan bir tanesi ogretmenligi kazandım gitmedim turizmi seçtim al bir salaklık daha
Ama bence orada hata yaptım hicbir şey bu yanlışı değiştirmez
Benim ilk paylaştığım konuları görebiliyorsanız ilk konuya bakin derim bu evlilikte neler yaşamışım, göremiyorsanız da zaten yazman uzun uzun
Haklisin canım tabikiCanim öyle birsey düsünmedim , ben diyorum ki Allah seni bu yola koyduyss vardir bi bildigi belki yurtdisina gitseydin daha kötü seyler yasiycaktin yani bilemessin bilemeyiz ,bizim icin en dogrusunu bilen var ve yönlendiriyor,o secimleri saysam ben burdan türkiyeye yol olur ama dedim.ya yanlisti keske dediklerime bugün iyi ki diyorum, önüne bakmaya calis canim gecmisi secinlerini sorgulama onu degistiremezsin üzülürsün sadece
Aynen öyle..Evet bunu itiraf edebilirim ben yaptım ve de pişmanlığı dibine kadar yaşıyorum, saçının teline dokunmaya dahi kıyamayan birini sırf üniversitwde ayağına bağ olmasın diye yollarını ayırırsan, tabi daha yaş 19
Zaman intikamını aliyor
Ben imtihanda olduğumuzu düşünüyorum..Allah alnimizin akiyla bu imtihani geçmemizi nasip eylesinCanim öyle birsey düsünmedim , ben diyorum ki Allah seni bu yola koyduyss vardir bi bildigi belki yurtdisina gitseydin daha kötü seyler yasiycaktin yani bilemessin bilemeyiz ,bizim icin en dogrusunu bilen var ve yönlendiriyor,o secimleri saysam ben burdan türkiyeye yol olur ama dedim.ya yanlisti keske dediklerime bugün iyi ki diyorum, önüne bakmaya calis canim gecmisi secinlerini sorgulama onu degistiremezsin üzülürsün sadece
Amin insallah, hayatimizin her saniyesi imtihan zaten, kazananlardan oluruz insallahBen imtihanda olduğumuzu düşünüyorum..Allah alnimizin akiyla bu imtihani geçmimizi nasip eylesin
Harika fikirmiş çok teşekkür ederimBen çok acil yapacaksam hazır kek ve incirli pastanın kremasiyla yapıyorum. Yuvarlak kaseyi strecliyorum keki oturtup çok ince ıslatıyorum. İçini gönlüme göre doldurup tabanı kapatıyorum. Biraz dinlendirip ters çevirip üstüne çikolata sosu. Afiyet olsun
Canım yolda hafif ugrastirmayacak basit şeyler al. Yol zaten yorucu. Çocukta var. Ekmek arası yani birşeyler al
Birşeyler hazırla açık havada oturun bahçe gibi eşinde rahatlasın
Canım sen üzülürsün hiç görmedim bilmiyorum tanımıyorum. Bitti. Ne olursa olsun sen kötü olursun
Arkadaşlar söylediklerim asla isyan değil her bir şeye hamd olsun
Ama çok mutsuz hissediyorum
Su an kanal d de fettah can konseri dinliyorum ne güzel şarkıları var adamın
Duygulandım ne bileyim oğlumla oynuyoruz kocam olacak adam karşı koltukta oturuyor tek kelime etmiyoruz sebep ne yok
Ne bileyim ya duygusal şarkı dinleyince de insan bir sevgi istiyor insaniz genciz
Gidip bir şeyler yiyim diyorum zaten yapıştı kilolar gitmiyor
Bir de arti ya çıkmayayım diyorum ama sevgi isteği garip bir şey
Ah işte çocuklela eve tıkıldık kaldık. Sosyal destek alamıyoruz. Ben de benzer bir durumdayım şu dönen mekanizmanın içindeki hamsterlr gibi hissediyorum. Girdiğim döngüden kurtulamıyorum.Her yaş güzeldir ama en güzeli 30lu yaşlar bence
Aynen canm çevre olunca evi çok takmıyorsunO yüzden bu kadar cok takiyorsun esini, bi arkadas cevresi edinemedikce de böyle devam edicektir ,kendimden biliyorum cünkü 8 sene kimsem.yoktu esimle ugrasip durdum ne zaman bi cevre edindim biraktim esimi kendi hayatima baktim, Rabbim sana da güzel dostluklar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?