- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Bugün güzel bir rakam gördüm. Koşarak gelip sana söyleme isteği doğdu içimde nedense. Senin zayiflamana sevinirken geri kaldığım için çok üzülüyorum. Geliyorum Edacim.Aynen canm çevre olunca evi çok takmıyorsun
Kuzuu çok korkarak soruyorum. Niye geliyorsun. Gel yani başımızın üstünde ve tüm dualarimda varsın da. Da işte. Sağlık için geliyorsun dimiNe kadar kilo aldığımı söylesem şok olursunuz o yüzden haftaya pazartesi tartılıp söyleyecem
Kolay gelsin sana canımGünaydın kızlar akşam son dk çıkan bı iş için gidicem. Hazırlanıyorum
Bugün güzel bir rakam gördüm. Koşarak gelip sana söyleme isteği doğdu içimde nedense. Senin zayiflamana sevinirken geri kaldığım için çok üzülüyorum. Geliyorum Edacim.
Kuzuu çok korkarak soruyorum. Niye geliyorsun. Gel yani başımızın üstünde ve tüm dualarimda varsın da. Da işte. Sağlık için geliyorsun dimi
Kilo vermeni çok istediğimden sendede oyuzden söyleme isteği doğmuşturGünaydın kızlar akşam son dk çıkan bı iş için gidicem. Hazırlanıyorum
Bugün güzel bir rakam gördüm. Koşarak gelip sana söyleme isteği doğdu içimde nedense. Senin zayiflamana sevinirken geri kaldığım için çok üzülüyorum. Geliyorum Edacim.
Kuzuu çok korkarak soruyorum. Niye geliyorsun. Gel yani başımızın üstünde ve tüm dualarimda varsın da. Da işte. Sağlık için geliyorsun dimi
Haklisin canim..bazi erkekler öylesine evlilik olsun diye evleniyorlar..ne sevgi ne saygi...bende bu iki manevi deģerlerden çok yoksunum..adam odunun teki sevginin sayginin S sini bilmez...kader diyelim Allah bizlere sabir versin. Dayanma gücü versin..AminCanlar dediginiz gibi sınavdan geçiyoruzLonely single girl Gulhan1
Ve adını yazamadığım diger arkadaşlar
Yaşın gercekten hiç önemi yok bende 50 yaşındayım ama sevgi arıyorum çünkü zaten ezik despot Bi aileden onların istemesiyle 16 yaşında evllilj yapıp sevgi romantik yoksunu Bi eş
İnanırmısınız rüyama girer böyle başımı saçlarımı okşaması insan böyle rüyaya mutlu olurmu ama oluyorum işte sevgisizlik ilgisizlik her bir kadının hakermedigi bir şey
Dün program da izledim kadın diyor 4 yıllık evli kocam hiç ismimi söylemez hep hişşştt heyyy diye ses lenir sunucu da aşkım tatlım mı der dedi kadın hiç bir gün demedi dedi
Keşkeleri boş verelim artık ne veriyorsa onu görür der önümüze bakalım ben artık gaddar oldum ben üzülüyorsam sende üzül deyip geçiyorum
Allah kabul etsin cnm 3. Seviyedede inş istediğin gibi dahada sağlıklı bir bedene kavusursunHayirli Mutlu sabahlar yoldaşlarim..
Bugün sahura kalktim..5 günlük borc oruçlarimi 1 günde nafile oruç tutacağim ve bugünden ittibaren 3 cü seviyeye başladim.
Sağol canim..Allah kabul etsin cnm 3. Seviyedede inş istediğin gibi dahada sağlıklı bir bedene kavusursun
Senelerin alışkanlığı artık bilinç altına işlenmiş, ekmek yemezsek doymayız zannediyoruzmenümmoni Gulhan1 gezegenfeza
uyanınca
1 b ılık limonlu su
sabah
1 yumurta 1 kk peynir 1 salatalık
ara
1 kase cacık
2 ceviz
1 salatalık
akşam
1 buçuk porsiyon karışık sebze yemeği
1 kase cacık
yatmadan önce de 1 soda içerim ve belki 2 tane incir 2 ceviz yerim acıkırsam
su 2.5 litre kabuk tarçınlı içtim birazını
spor sabah 3 mile leslie
akşam yatmadan da 1 mile yapabilirsem öpüp başıma koyarım.
az yiyince çok halsizleşiyorum bari işe yarasa
kızlar sofrada ekmek yememek için kendimi çok zor tutuyorum ya ben niye bu kadar ekmeğe düşkünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?