Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar akşam son dk çıkan bı iş için gidicem. Hazırlanıyorum
Aynen canm çevre olunca evi çok takmıyorsun
Bugün güzel bir rakam gördüm. Koşarak gelip sana söyleme isteği doğdu içimde nedense. Senin zayiflamana sevinirken geri kaldığım için çok üzülüyorum. Geliyorum Edacim.
Ne kadar kilo aldığımı söylesem şok olursunuz o yüzden haftaya pazartesi tartılıp söyleyecem
Kuzuu çok korkarak soruyorum. Niye geliyorsun. Gel yani başımızın üstünde ve tüm dualarimda varsın da. Da işte. Sağlık için geliyorsun dimi

Canlar dediginiz gibi sınavdan geçiyoruz Lonely single girl Gulhan1
Ve adını yazamadığım diger arkadaşlar
Yaşın gercekten hiç önemi yok bende 50 yaşındayım ama sevgi arıyorum çünkü zaten ezik despot Bi aileden onların istemesiyle 16 yaşında evllilj yapıp sevgi romantik yoksunu Bi eş
İnanırmısınız rüyama girer böyle başımı saçlarımı okşaması insan böyle rüyaya mutlu olurmu ama oluyorum işte sevgisizlik ilgisizlik her bir kadının hakermedigi bir şey
Dün program da izledim kadın diyor 4 yıllık evli kocam hiç ismimi söylemez hep hişşştt heyyy diye ses lenir sunucu da aşkım tatlım mı der dedi kadın hiç bir gün demedi dedi
Keşkeleri boş verelim artık ne veriyorsa onu görür der önümüze bakalım ben artık gaddar oldum ben üzülüyorsam sende üzül deyip geçiyorum

Kolay gelsin sana canım
Ne gördün bakalım işe başlamak sana yaradı

Kilo vermeni çok istediğimden sendede oyuzden söyleme isteği doğmuştur sırf sana ayıp olmasın diye bekliyorum 75 te

Haklisin canim..bazi erkekler öylesine evlilik olsun diye evleniyorlar..ne sevgi ne saygi...bende bu iki manevi deģerlerden çok yoksunum..adam odunun teki sevginin sayginin S sini bilmez...kader diyelim Allah bizlere sabir versin. Dayanma gücü versin..Amin

Hayirli Mutlu sabahlar yoldaşlarim..
Bugün sahura kalktim..5 günlük borc oruçlarimi 1 günde nafile oruç tutacağim ve bugünden ittibaren 3 cü seviyeye başladim.
Allah kabul etsin cnm 3. Seviyedede inş istediğin gibi dahada sağlıklı bir bedene kavusursun

Hayırlı sabahlar kızlar

Allah hepinizin gönlüne göre versin,
Sevgi, saygı herkes hakediyor, bol bol dua edin, kendinize uğraş bulun. Inşallah herşey gönlünüzce olsun.
sara_28 saram geliyor savulun
Birde yasom7272 gelirse
Antepia27 bekleniyorsun
aeben özledik
Tam oluruz

Senelerin alışkanlığı artık bilinç altına işlenmiş, ekmek yemezsek doymayız zannediyoruz hepimizde var bu durum endişe etme. Çok yemek istiyorsan beyaz ekmek değil de yoğunluğu fazla olan bir ekmek seç. Ben diyetisyene giderken bana ibb nin bir ekmeğini tavsiye etmişti, organik unla yapılmış ve doyurucu. Dilim olarak da çok ince. Öğünlerimde onu tüketiyorum veya hiç tüketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…