Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar bugün dükan içeceği yaptım kendime tadı çok değişikti ama bu hafta düzenli içeceğim inş.cuma 82 leri görsem nasıl mutlu olurdum
dukan icecegi harika canm 15 gün devam. Yeşil çayı tomurcuk tan yaptın demi. Bende yarın yapıcam hazır malzeme var Ken
Sen zincirleri kırdın geçtin ya hiç beklemediğim menüler

dukan icecegi harika canm 15 gün devam. Yeşil çayı tomurcuk tan yaptın demi. Bende yarın yapıcam hazır malzeme var Ken

Birde bugün gör
Köşeleri nasıl keskin virajlarla dönüyorum.
Benim metabolizma çok sersemleyecek

Ben de yarin zorlanacagim kesin
kararlı olucaz artık napalım gerçekten 70 li kilolara inmek istiyorum. önce şu artımı temizleyeyim de
Ne kadar kilo aldığımı söylesem şok olursunuz o yüzden haftaya pazartesi tartılıp söyleyecem
ben de merak ettim canım kaç oldun? niye cuma günü başlamıyorsun?

aynen. rahmetli anneannem çok derdi ekmek yemezseniz karnınız doymaz diye. halbuki ne kadar yanlış bir inanış. ekmek o an için karnını doyuruyor sonra müthiş acıktırıyor. ben de ekmeği çok severim. hele peynir ekmeğe bayılırım.

ekmek veya karbonhidratı çok yediğimiz zaman kesinlikle tartıyı çok etkiliyor. kesince veya azaltınca da çok farkediyor. bunu iyi değerlendirmek gerekiyor.

ama şu da bir gerçek ki kilo vermek istiyorsak ya hiç yemeyeceğiz bu süreçte ya da sabah en fazla 1 dilim çok tahıllı veya çavdar ekmeği yiyeceğiz. 1 dilim de maksimum 25 gramdır unutmayalım. tahıllı ekmeklerin büyük dilimleri 1 dilim değildir. akşama az miktarda bulgur alternatifi olabilir. kurubaklagillerin yanında hiç gerek yok zaten. çok şükür yiyorum ama eskiye göre çok çok azalttım. sadece regl dönemlerimde şaşırıyorum hormongillerin etkisiyle

Cnm tomurcuk nasıl oluyor bilmiyorum ama caykurun küçük tenekede yeşilçayından yaptım. 15 gün içeyim bende ozman

Cnm tomurcuk nasıl oluyor bilmiyorum ama caykurun küçük tenekede yeşilçayından yaptım. 15 gün içeyim bende ozman
Canm ben aktaran alıyorum seninkini duymadım. Daha doğal ve etkiliymis böylesi. Resim atayım dur
bir de arkadaşlar size bir tavsiyem var. mutfak tartısı alın. çok işe yarıyor. bir sürü markanın var. elinizin altında olsun.
Neden canm yedikleirmizi mi tarticaz

Canım onların yediği ekmekle bizimki bir mi? Bide yokluk varmış. En doyurucu en ucuz besin ekmek.

Eşim bana bu fotoyu gösterip şaka yapmaya çalıştı. Eylül ayında düğün var orada giyerim dedim. Ama kadın içine iyi olmuş sen biraz dikişleri zorlarsin dedi.
Ya kızamıyorum hırs yapamıyorum. Ne olacak benim halim

Neden canm yedikleirmizi mi tarticaz
bazı şeyleri olabilir. mesela tariflerde gerekli oluyor. bazen meyveleri tartarken, ekmek tüketenler için ekmeği tartarken vs. ben kulllanıyorum.
Canım onların yediği ekmekle bizimki bir mi? Bide yokluk varmış. En doyurucu en ucuz besin ekmek.
Türk yemek kültüründe ekmeğin yeri ayrı tabi. aslında tüm toplumlarda var bu. yanına bir katık tamamdır. bazı kişiler gördüm az yiyorum falan diyor. bakıyorsun kuş kadar yiyor ama yanında 3-4 dilim ya da yarım ekmek özellikle yaş ilerleyince metabolizma hızı da düşüyor. glisemik indeksi düşük yiyecekler yemek, az miktar yemek, öğün sayısını azaltmak şart oluyor.
yıllar önce öğlen yemeğinde yarım ekmek döner yediğimi yanında da kutu kola içtiğimi hatırlıyorum. önce şişerdim. hazmettikten sonra biterdi. o zaman daha zayıftım. ama şu an mümkünü yok yarım ekmek kola yiyemem. balon gibi olurum. üstelik beyaz ekmek düşün.
dengeyi kurmak için az miktar protein, sebze, salata, yoğurt. ya da kurubaklagil, salata ya da etli sebze/zeytinyağlı sebze, salata, yoğurt, az miktar bulgur pilavı/1 veya 1/2 dilim çok tahıllı ekmek.

kahvaltı ise yumurta, peynir, zeytin, çiğ kuruyemiş, salata.

Ay ben hiç uğraşamam ben üşengecim

Bak şimdi yapılırmı bu kek muhabbeti aaa olan var olmayan var evde malzeme yokki yapam sokaga da cıkmıyoruz 4 gündür canım nasıl da tatlı istiyor ama ben ne yapıyorum şu an da
Tarçınlı Türk kahvesi hemde duble

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…