Kek yapıyorum
Gıcık mısınız siz yaa canım tatlı isterkenbenim de canım havuçlu tarçınlı cevizli istiyor kaç zamandır. yoksa yulaf/karabuğday unlu dut kurulu/hurmalı versiyonunu mu yapsamgerçi matchalı cockie yapıcam bugün yulaf unuyla
Çok küçük evlenmissinCanlar dediginiz gibi sınavdan geçiyoruzLonely single girl Gulhan1
Ve adını yazamadığım diger arkadaşlar
Yaşın gercekten hiç önemi yok bende 50 yaşındayım ama sevgi arıyorum çünkü zaten ezik despot Bi aileden onların istemesiyle 16 yaşında evllilj yapıp sevgi romantik yoksunu Bi eş
İnanırmısınız rüyama girer böyle başımı saçlarımı okşaması insan böyle rüyaya mutlu olurmu ama oluyorum işte sevgisizlik ilgisizlik her bir kadının hakermedigi bir şey
Dün program da izledim kadın diyor 4 yıllık evli kocam hiç ismimi söylemez hep hişşştt heyyy diye ses lenir sunucu da aşkım tatlım mı der dedi kadın hiç bir gün demedi dedi
Keşkeleri boş verelim artık ne veriyorsa onu görür der önümüze bakalım ben artık gaddar oldum ben üzülüyorsam sende üzül deyip geçiyorum
Canım eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın.Çok küçük evlenmissinama dediklerin doğru, ben de çoğu zaman rüyamda iyi olduğumuzu görmüştüm, hatta geçen aylarda bir dönem, bu antidepresan atladığınız ilk ay canlı rüyalar görülebiliyor ya,bilinç altı dışa vuruyor,hatta kontrolde doktoruma söylediğimde, ilk başlarda normal bu tür şeyler zamanla.azalir demişti, rüyamda ne görürdüm biliyor musun? Hanı ben kpss çalışıyorum hocaların videolarını izliyorum ya ,işte o hocalardan bazılarını görürdüm geziyorduk,gezerken elini omuzuma atıyordu,güzel şeyler söylüyordu vs vs
Eşime de anlattım.o zaman bak artık o kadar sevgisiz bıraktın ki beni artık rüyamda başkaları bana sevgi gösteriyor dedim
Napim ne görürsen gör rüyanda dedi
Bu kadar kıskançlık seviyesi eksilerde
Insan durup bir düşünür dimi ben gencecik bi kadın bu ,neyi eksik bıraktım da rüyasında başkalarını görüyor
Ikimiz de 32 yaşındayız aynı ay doğduk hatta aramızda birkaç gün yaş farkı varCanım eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın.
Spor olarak ne yapıyorsun canım.2 gündür çozuttum iyice bi tartilayim dedim..ama tarti beni çok şaşirtti...57,5-58 beklerken..56.1 gördüm tartida....düzenli spor yapmanin avantaji...
Hayatima sporu sokmasaydim o 2 günlük yediklerimle kesin 58 kiloyu görmüştüm...
Herşeyin bir bedeli var kizar o sevdiğimiz yiyecekleri arada bir yiyeceksek bunun karşiliği illaki spor olmali..bunu şu anki edindiğim tecrübeyle bizzat yaşiyorum...kaptim ben bu işi..bu düzenle giderse asla verdiğim kilolar busefer gelmicek..
Evlilik hikayenizi bilmiyorum. Hep mi böyleydi.Ikimiz de 32 yaşındayız aynı ay doğduk hatta aramızda birkaç gün yaş farkı var
HikayemizzzzzzzzzEvlilik hikayenizi bilmiyorum. Hep mi böyleydi.
Ayyy canım aynı ben kendimi gördüm sende ben öyle rüya gördügüm de iş yerinde Bi arkadaş olur öyle görürdüm tek dedigi şuÇok küçük evlenmissinama dediklerin doğru, ben de çoğu zaman rüyamda iyi olduğumuzu görmüştüm, hatta geçen aylarda bir dönem, bu antidepresan aldigim ilk ay canlı rüyalar görülebiliyor ya,bilinç altı dışa vuruyor,hatta kontrolde doktoruma söylediğimde, ilk başlarda normal bu tür şeyler zamanla.azalir demişti, rüyamda ne görürdüm biliyor musun? Hanı ben kpss çalışıyorum hocaların videolarını izliyorum ya ,işte o hocalardan bazılarını görürdüm geziyorduk,gezerken elini omuzuma atıyordu,güzel şeyler söylüyordu vs vs
Eşime de anlattım.o zaman bak artık o kadar sevgisiz bıraktın ki beni artık rüyamda başkaları bana sevgi gösteriyor dedim
Napim ne görürsen gör rüyanda dedi
Bu kadar kıskançlık seviyesi eksilerde
Insan durup bir düşünür dimi ben gencecik bi kadın bu ,neyi eksik bıraktım da rüyasında başkalarını görüyor
Sade türk kahvesi iç..ve moralini bozma ilk başlarda olur böyle şeylerKızlar saglıklı kahvaltı üstüne dolapta fındık ezmesi gördüm 1 yk yedimne yapsam bunu toparlarım bugün içinn.
Yani severek mi evlendiniz. Benim eşiminde çok karışık bir iş hayatı var ve işte mutsuz oldugunda her şeyi mutsuz eder.Erkekler iş mevzularında çok gerilebiliyor. İnan kaç kez isyan ettim kavga ettik bu mevzulardan. Kafalarımız aynı çalışmıyor sevdiği bir şeyleri yapsın kafasını dagıtsın. Sende ondan bagımsız bir şeyler yapmaya çalış imkanların dahilinde.Hikayemizzzzzzzzz
Roman olur yazamam ama,genel olarak böyle gibiydi , şu pandemi corona bilmem ne döneminde arttı borçlardan işsizlikten hep saldı, ama iyi günde kötü günde diye söz veriliyor ,iyi günde iyi olup kötü günde kötü olmak mantıklı mi? Asıl kötü günde sarıp sarmalayacaksın ki birbirini, birlikte güzel günlere cikacaksin
Süpersin valla bir kez daha emin olduk spor spor spor2 gündür çozuttum iyice bi tartilayim dedim..ama tarti beni çok şaşirtti...57,5-58 beklerken..56.1 gördüm tartida....düzenli spor yapmanin avantaji...
Hayatima sporu sokmasaydim o 2 günlük yediklerimle kesin 58 kiloyu görmüştüm...
Herşeyin bir bedeli var kizar o sevdiğimiz yiyecekleri arada bir yiyeceksek bunun karşiliği illaki spor olmali..bunu şu anki edindiğim tecrübeyle bizzat yaşiyorum...kaptim ben bu işi..bu düzenle giderse asla verdiğim kilolar busefer gelmicek..
Bugün akşam yemegini es geçeyim yada sadece çok acıkırsam dünkü çorbamdan içeyim bari..Bu kaçıncı biliyor musun canım iradem şu korona yüzünden iyice kırıldı. Dün gece oturup ağladım eşime çok sıkıldım diye.Sade türk kahvesi iç..ve moralini bozma ilk başlarda olur böyle şeyler
Düzenli 1 mil lesli yapiyorum önce ìsinmak için ..sonra cep tel.ne inditdiğim bölgesel egsersizleri yapiyorum düzenli olarak...en çok göbeğimden rahatsizim o yüzden göbek egsersizi yapiyorum....1 hafta sonra popo egsersizi programinada başlicam beraberinde...Spor olarak ne yapıyorsun canım.
Bak şimdi yapılırmı bu kek muhabbeti aaa olan var olmayan var evde malzeme yokki yapam sokaga da cıkmıyoruz 4 gündür canım nasıl da tatlı istiyor ama ben ne yapıyorum şu an da
Tarçınlı Türk kahvesi hemde duble
Düzenli 1 mil lesli yapiyorum önce ìsinmak için ..sonra cep tel.ne inditdiğim bölgesel egsersizleri yapiyorum düzenli olarak...en çok göbeğimden rahatsizim o yüzden göbek egsersizi yapiyorum....1 hafta sonra popo egsersizi programinada başlicam beraberinde...
Ben şu leslie yi bi sevemedimya lütfen artık karantina bitsin karşı parkta tur atmak istiyorum sabah erkenden kalkıp.Düzenli 1 mil lesli yapiyorum önce ìsinmak için ..sonra cep tel.ne inditdiğim bölgesel egsersizleri yapiyorum düzenli olarak...en çok göbeğimden rahatsizim o yüzden göbek egsersizi yapiyorum....1 hafta sonra popo egsersizi programinada başlicam beraberinde...
Sadece lesli bile toparlanmaya yetiyor..ama ben kas gelişme sürecini hizlandirmak adina o programlari uyguluyorum..ben de indirdim o programlardan ama yapmadım hiç. leslie yapıyorum sadece şimdilik.
Kendime değil kız oglanlara yarısını yediler bile. Cup kek yaptımbenim de canım havuçlu tarçınlı cevizli istiyor kaç zamandır. yoksa yulaf/karabuğday unlu dut kurulu/hurmalı versiyonunu mu yapsamgerçi matchalı cockie yapıcam bugün yulaf unuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?