Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok küçük evlenmissin ama dediklerin doğru, ben de çoğu zaman rüyamda iyi olduğumuzu görmüştüm, hatta geçen aylarda bir dönem, bu antidepresan aldigim ilk ay canlı rüyalar görülebiliyor ya,bilinç altı dışa vuruyor,hatta kontrolde doktoruma söylediğimde, ilk başlarda normal bu tür şeyler zamanla.azalir demişti, rüyamda ne görürdüm biliyor musun? Hanı ben kpss çalışıyorum hocaların videolarını izliyorum ya ,işte o hocalardan bazılarını görürdüm geziyorduk,gezerken elini omuzuma atıyordu,güzel şeyler söylüyordu vs vs
Eşime de anlattım.o zaman bak artık o kadar sevgisiz bıraktın ki beni artık rüyamda başkaları bana sevgi gösteriyor dedim
Napim ne görürsen gör rüyanda dedi
Bu kadar kıskançlık seviyesi eksilerde
Insan durup bir düşünür dimi ben gencecik bi kadın bu ,neyi eksik bıraktım da rüyasında başkalarını görüyor

Canım eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasın.

2 gündür çozuttum iyice bi tartilayim dedim..ama tarti beni çok şaşirtti...57,5-58 beklerken..56.1 gördüm tartida....düzenli spor yapmanin avantaji...
Hayatima sporu sokmasaydim o 2 günlük yediklerimle kesin 58 kiloyu görmüştüm...
Herşeyin bir bedeli var kizar o sevdiğimiz yiyecekleri arada bir yiyeceksek bunun karşiliği illaki spor olmali..bunu şu anki edindiğim tecrübeyle bizzat yaşiyorum...kaptim ben bu işi..bu düzenle giderse asla verdiğim kilolar busefer gelmicek..

Spor olarak ne yapıyorsun canım.

Evlilik hikayenizi bilmiyorum. Hep mi böyleydi.
Hikayemizzzzzzzzz
Roman olur yazamam ama,genel olarak böyle gibiydi , şu pandemi corona bilmem ne döneminde arttı borçlardan işsizlikten hep saldı, ama iyi günde kötü günde diye söz veriliyor ,iyi günde iyi olup kötü günde kötü olmak mantıklı mi? Asıl kötü günde sarıp sarmalayacaksın ki birbirini, birlikte güzel günlere cikacaksin

Ayyy canım aynı ben kendimi gördüm sende ben öyle rüya gördügüm de iş yerinde Bi arkadaş olur öyle görürdüm tek dedigi şu
Kıçın baya bı açıkta kalmış

Yani severek mi evlendiniz. Benim eşiminde çok karışık bir iş hayatı var ve işte mutsuz oldugunda her şeyi mutsuz eder.Erkekler iş mevzularında çok gerilebiliyor. İnan kaç kez isyan ettim kavga ettik bu mevzulardan. Kafalarımız aynı çalışmıyor sevdiği bir şeyleri yapsın kafasını dagıtsın. Sende ondan bagımsız bir şeyler yapmaya çalış imkanların dahilinde.

Süpersin valla bir kez daha emin olduk spor spor spor
Şu sokak kısıtlaması bitsin artık yürüyüşlere atıcam kendi mi
Evde yapamıyorum maglum birileri sanki dalga geçiyor sogudum evde hareket yapamıyorum

Sade türk kahvesi iç..ve moralini bozma ilk başlarda olur böyle şeyler
Bugün akşam yemegini es geçeyim yada sadece çok acıkırsam dünkü çorbamdan içeyim bari..Bu kaçıncı biliyor musun canım iradem şu korona yüzünden iyice kırıldı. Dün gece oturup ağladım eşime çok sıkıldım diye.

Spor olarak ne yapıyorsun canım.
Düzenli 1 mil lesli yapiyorum önce ìsinmak için ..sonra cep tel.ne inditdiğim bölgesel egsersizleri yapiyorum düzenli olarak...en çok göbeğimden rahatsizim o yüzden göbek egsersizi yapiyorum....1 hafta sonra popo egsersizi programinada başlicam beraberinde...

ben de indirdim o programlardan ama yapmadım hiç. leslie yapıyorum sadece şimdilik.

Ben şu leslie yi bi sevemedimya lütfen artık karantina bitsin karşı parkta tur atmak istiyorum sabah erkenden kalkıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…