geçmiş olsun canim..Gaz sancısı ramazan ortasından beri yemekten sonra gaz sancısı olup icim bozuluyor
Şuan demleniyo canmBenimde 2 gündür gece belim tutuluyor sabah ağrıyla uyanıyorum havalar serin buralarda üstümüz açık kalıyor ondan sanırım. Yılda 1 yada 2 kez tutulurdum eskiden. Uzun zmandır olmuyır cok korkuyorum oyuzden bugün iyice sıcak tutmam lazım belimi
Cnm dükan içeceğine basladınmı o harekete geçirir belki.
Canım Ramazan sonrası bana da oldu çorba iç bol bol ve kahve tükettim ben bol lifli şeyler ye bn kabak soteleyip yogurtla yemiştim bi gün öyle geçti bir sonraki günde kahve içtim üstüne yulaf lapası yedim.Gaz sancısı ramazan ortasından beri yemekten sonra gaz sancısı olup icim bozuluyor
Geçmiş olsun canımBenimde 2 gündür gece belim tutuluyor sabah ağrıyla uyanıyorum havalar serin buralarda üstümüz açık kalıyor ondan sanırım. Yılda 1 yada 2 kez tutulurdum eskiden. Uzun zmandır olmuyır cok korkuyorum oyuzden bugün iyice sıcak tutmam lazım belimi
Cnm dükan içeceğine basladınmı o harekete geçirir belki.
Sanada aferinBeeen :) yapmadım yerim diye
Ben olsam onlarla doymamEvet arkadaslarrrrr
Az önce bir parça karpuz yedim
Akşam yemeğim de
Eki Görüntüle 2640463
Bundan sonra hafif
Evet olabilir, kuaföre filan gitmiyorum, evde kendim kesiyorum, boyada kalıversinBoya da yapılabilir
Kolay gelsinSelam kızlar.. Bugün arkadaşım gelecek sabahtan beri koşturuyorum.bayram karantinasında pek bir şey yapmamıştım, her yer her yerdehepinize sevgiler ❤❤❤
Sanada aferin
Bide kahve ve bitter çikolata vardı. Unutmuşum. Bugün spor niyetim varBugün benim kötüydü
Öğlen terbiyeli köfte makarna vardı 2-3 çatal makarna 6 tane köfte yedim
Akşam kvld makarna salata yapmıştı salataya yukleneyim dedim hazmedemedim. Salatayla çok aram yok. Şu deseniz sıfır gibi. Dukan birasini hazırladım. Yatana kadar onu icicem
Ben ac değilim ki gezegendim söylemesi ayıp 1.5 haftaya yakındır yediklerim terk edemedi beni ,ayrılamıyorlar napayimBen olsam onlarla doymam
Ben de yaptım ama kesmedi bebeler dirlik verse.15 dk leslie yaptım amanın nasıl hamlamışım niyetim 30 dk idi ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?