Bugün evin son kalan işlemlerini tamamlamak için erken çıkmak zorunda kaldım Bi de alışveriş VS malum karantina sonrası her yer yoğun. Bide aksi gitti akşama 7 de eve donebildik. Normalde çalışıyorum ama şu an işler durduğu için evdeyimSabah çok erken kahvalti yapmişin çalişiyorsun sanirim....
Tamam kaptan ole yaparim nasil Olsa yarinada ekmek yokEkmek olmadiğinda yumurta haşla sütlü meyveli kuruyemişli yulaf yap pişi de neymiş
Canım dün 15 dk lesli yapıp 7*4 zorlu görev yaptımCumadan ittibaren liste uygulamasi yapcam kizlar..spor ve menü paylaşimini kayit edeceğim ..bakalim haftanin spor şampionu kim olacak.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Eddak | |||||||
| |||||||
| |||||||
R reklam | |||||||
F Fitimfitsinfit | |||||||
@Gönulbagi | |||||||
Y yakamozz | |||||||
| |||||||
@adaçiçeği | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
Hoşgeldin aramiza..senide listeye aldim hemen elim deymişkenben geldim
moni kaptanım bu gün itibariyle 86•0 oldum önümüzdeki hafta 85 Sizile bıraktığım kiloya geri dönmüş olacağım artık aranıza dönmeye hazırım son 20 kiloyu sizinle birlikte vermeye hazırım
güzel bir uygulama olur
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Nergis 35 sara_28 gezegenfeza @Eddak Mthn83 Lonely single girl R reklam F Fitimfitsinfit @Gönulbagi Y yakamozz 60kiloyum @adaçiçeği WitcherGirl ortabahar Bir garip dertli obezzto MuMu85 Natsume ISILDURU Efser
Elinde hiç korkmadı mıHoşgeldin aramiza..senide listeye aldim hemen elim deymişken
Hoşgelişler olaben geldim
moni kaptanım bu gün itibariyle 86•0 oldum önümüzdeki hafta 85 Sizile bıraktığım kiloya geri dönmüş olacağım artık aranıza dönmeye hazırım son 20 kiloyu sizinle birlikte vermeye hazırım
Elim mahkûmMutlu Sabahlsr kizlar..yarin tarti günümüz..çok dikkat edelim bugün.
Yok canim..bu menü ve spor listesi...spor yapanlarin puanlari .. menü paylaşanlara arti..paylaşmayanlara eksi olarak geçecek kayitda
Hoşgeldin
inşalahhhHoşgelişler ola
HoşbuldumHoşgeldin
anladımYok canim..bu menü ve spor listesi...spor yapanlarin puanlari .. menü paylaşanlara arti..paylaşmayanlara eksi olarak geçecek kayitda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?