ben geldim
moni kaptanım bu gün itibariyle 86•0 oldum önümüzdeki hafta 85 Sizile bıraktığım kiloya geri dönmüş olacağım artık aranıza dönmeye hazırım son 20 kiloyu sizinle birlikte vermeye hazırım
[/QUOTE Hoşgeldin canım
var. tek farkı öğlen yemeği olmaması.gezegenfeza 3.seviyede bulgur var miydi ?
Iyi ilerliyotsun canim..bu gidişle hedef kilona kisa sürede ulaşirsin..kizlar demendede sorun yok canim..hepimiz diyoruz burda birbirimize..kiz kizayiz zaten burda..Bugünkü menümü yazayım kızlar
Sabah kahvaltı
14:30
4 kaşık yulaf 1 çb süt ve 1 çb su ile hazırlanmış yulaf lapası 1çk tarçın
Yarım muz ve üzerine 1 yk çıtır müsli
Filtre kahve
Ara öğün yok
Akşam 19.30
Taze fasulye yemegi 1 tabak orta boy
Tavuklu yogurtlu salata(haşlanmış tavuk, 2 orta boy kornişon , dere otu, sarımsaklı yogurt, az tuz) 20.15 (çay ve 1 kare bitter %90 kakao olanlardan)
Çay ve kahve şekersiz kızlar ( kızlar diyorum benden büyük olan ablalarım var illaki yeniyim kusuruma bakmayın) bu günlük bu kadar bol bol ev işi su konusunda bugün 8 bardak yani 1600 ml fln su içebildim daha da içiyorum hepinize kocaman sevgiler umarım yarın tartıda güzel sonuçlar alırız .
3 tane poğacamiSlm kızlar bugünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle poğaça 3 tane
Akşam yogurt
temizlik yaptım bol bol
Ayy çok teşekkür ederim :) normalde bu kadar kaçamak yapmayı sevmiyorum ama malum günler yaklaşıyor iştahımı kontrol etmek zor oluyor :) yarın kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız birde ben biraz geç uyanıyorum :)Iyi ilerliyotsun canim..bu gidişle hedef kilona kisa sürede ulaşirsin..kizlar demendede sorun yok canim..hepimiz diyoruz burda birbirimize..kiz kizayiz zaten burda..
Bu seviyelerden bahsettiğiniz nedir kızlar?var. tek farkı öğlen yemeği olmaması.
Acim ya artilari anca temizledim.yarin yapimde yiyim barivar. tek farkı öğlen yemeği olmaması.
canım face de ahmet apa diye birisinin Dr Aidin Salihin açlık oruçlarına ve organ temizliklerine hazırlık için düzenlediği seviyeler beslenme sistemi var. onlardan bahsediyoruz. yitik şifayı ücretsiz şifayı bulanlar diye bir grup.Bu seviyelerden bahsettiğiniz nedir kızlar?
valla sorma ben de bu sefer bir acayipim. tatlı isteğim geçmedi. aslında psikolojik biliyorum. 10 gündür yoğun stresliyim. çok gerginim. uyku da düzensiz. onun da etkisi var. yemeklerden tat almıyorum. o nedenle hep karbonhidrat yemek istiyorum.Acim ya artilari anca temizledim.yarin yapimde yiyim bari
Tatli bi girdi mi vücuda birakmiyor insanin pesini,basim.agridi benim de bütün güncanım face de ahmet apa diye birisinin Dr Aidin Salihin açlık oruçlarına ve organ temizliklerine hazırlık için düzenlediği seviyeler beslenme sistemi var. onlardan bahsediyoruz. yitik şifayı ücretsiz şifayı bulanlar diye bir grup.
valla sorma ben de bu sefer bir acayipim. tatlı isteğim geçmedi. aslında psikolojik biliyorum. 10 gündür yoğun stresliyim. çok gerginim. uyku da düzensiz. onun da etkisi var. yemeklerden tat almıyorum. o nedenle hep karbonhidrat yemek istiyorum.
aynen. sabahtan hafiften diş zorladı başıma ağrı yaptı. öğlen yemek yiyince ağrı kesici içtim. sonra dışarı çıktım. 1,5 saat yürüyüş. tatlı isteğiyle eve geldim. akşama tekrardan hafif bir ağrı girdi başıma. ama biliyorum çok gerginim. birşeye odaklanamıyorum. düzene gireceğim ama.Tatli bi girdi mi vücuda birakmiyor insanin pesini,basim.agridi benim de bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?