Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menümü yazayım kızlar
Sabah kahvaltı
14:30
4 kaşık yulaf 1 çb süt ve 1 çb su ile hazırlanmış yulaf lapası 1çk tarçın
Yarım muz ve üzerine 1 yk çıtır müsli
Filtre kahve
Ara öğün yok
Akşam 19.30
Taze fasulye yemegi 1 tabak orta boy
Tavuklu yogurtlu salata(haşlanmış tavuk, 2 orta boy kornişon , dere otu, sarımsaklı yogurt, az tuz) 20.15 (çay ve 1 kare bitter %90 kakao olanlardan)
Çay ve kahve şekersiz kızlar ( kızlar diyorum benden büyük olan ablalarım var illaki yeniyim kusuruma bakmayın ) bu günlük bu kadar bol bol ev işi su konusunda bugün 8 bardak yani 1600 ml fln su içebildim daha da içiyorum hepinize kocaman sevgiler umarım yarın tartıda güzel sonuçlar alırız .

Sabah
Lorlu omlet
4 zeytin
Ögle
Türk kahvesi duble şekersiz
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak spagetti yaptım
Üzerine 3 kaşık yogurt
2 litre su
13.bin adım yürüdüm

Yarına güzel bir tartı bekliyorum

Ho

Iyi ilerliyotsun canim..bu gidişle hedef kilona kisa sürede ulaşirsin..kizlar demendede sorun yok canim..hepimiz diyoruz burda birbirimize..kiz kizayiz zaten burda..

Iyi ilerliyotsun canim..bu gidişle hedef kilona kisa sürede ulaşirsin..kizlar demendede sorun yok canim..hepimiz diyoruz burda birbirimize..kiz kizayiz zaten burda..
Ayy çok teşekkür ederim :) normalde bu kadar kaçamak yapmayı sevmiyorum ama malum günler yaklaşıyor iştahımı kontrol etmek zor oluyor :) yarın kaça kadar kilo bildirimi yapmalıyız birde ben biraz geç uyanıyorum :)

Bu seviyelerden bahsettiğiniz nedir kızlar?
canım face de ahmet apa diye birisinin Dr Aidin Salihin açlık oruçlarına ve organ temizliklerine hazırlık için düzenlediği seviyeler beslenme sistemi var. onlardan bahsediyoruz. yitik şifayı ücretsiz şifayı bulanlar diye bir grup.
Acim ya artilari anca temizledim.yarin yapimde yiyim bari
valla sorma ben de bu sefer bir acayipim. tatlı isteğim geçmedi. aslında psikolojik biliyorum. 10 gündür yoğun stresliyim. çok gerginim. uyku da düzensiz. onun da etkisi var. yemeklerden tat almıyorum. o nedenle hep karbonhidrat yemek istiyorum.

Tatli bi girdi mi vücuda birakmiyor insanin pesini,basim.agridi benim de bütün gün

Tatli bi girdi mi vücuda birakmiyor insanin pesini,basim.agridi benim de bütün gün
aynen. sabahtan hafiften diş zorladı başıma ağrı yaptı. öğlen yemek yiyince ağrı kesici içtim. sonra dışarı çıktım. 1,5 saat yürüyüş. tatlı isteğiyle eve geldim. akşama tekrardan hafif bir ağrı girdi başıma. ama biliyorum çok gerginim. birşeye odaklanamıyorum. düzene gireceğim ama.

Bugün bende saçma beslendim. Herşeyden az az yedim. Bazılarından çok çok olabilir. Bugün yorumsuz.
20 dk bisiklet sürdüm. Ayrıca 20 dk küçük oğlumla farklı tempolarda yürüyüş koşu tırmanma sürünme yaptık.
Çok uykum var. Yarın iş var. Esnek mesailer bitti

haziranda artık normal iş düzenine herkes girecek. ama düzene girer herkes. esneklik kendimizle ilgilenmek için bir yerde iyi oldu ama fazlası geriyor artık. uyku düzeni hepten şaştı. çalışmaya alışık olduğumuz için geriliyoruz. benim yaklaşık 1-1,5 aydır 80 ile 83 arasında takılı kalmam da bundan sebep. artık anladım. çok sıkıldım bunaldım. hiç birşeyden zevk almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…