- 22 Mayıs 2020
- 636
- 1.753
- 28
Canım bende otururken kimse kiloma inanmıyor ayaga bi kalkıyorum bopo ve basen hiç bir pantolon güzel durmuyor .İşte sorunum o olmayan belimle su popo olur mu enine büyümek bu işte. Görüntüye aldanmayın 46-48 giyiyorum
Geçmiş olsunKızlar dünkü menümü paylaşamadım biraz üşütmüşüm kalkınca 2 bardak su
Saat 14.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin
1 dilim hindi füme
1 közlenmiş kapya biber
Filtre kahve
Ara öğün 1 tane ev yapımı açmaeşime yapmıştım çok güzel koktu dayanamadım
Akşam saat 19.30 1 tabak tavuk çorbası 1 kaç tane çörekotlu kinoalı altınbaşak bisküvi
1 dilim peynir.
Ve bitiş 1 buçuk litre su ve erken uyudum.
Teşekkür ederim canım iyiyim şükür :) dün biraz ıslanmıştım ondan oldu galibaGeçmiş olsun
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl @sara_28 gezegenfeza @Eddak Mthn83 @Baby Cat @reklam F Fitimfitsinfit @Gönulbagi @yakamozz 60kiloyum @adaçiçeği @WitcherGirl ortabahar Bir garip dertli @obezzto @MuMu85 @Natsume @ISILDURU @Efser
Hosgeldinizben geldim
moni kaptanım bu gün itibariyle 86•0 oldum önümüzdeki hafta 85 Sizile bıraktığım kiloya geri dönmüş olacağım artık aranıza dönmeye hazırım son 20 kiloyu sizinle birlikte vermeye hazırım
Hosgeldinben geldim
moni kaptanım bu gün itibariyle 86•0 oldum önümüzdeki hafta 85 Sizile bıraktığım kiloya geri dönmüş olacağım artık aranıza dönmeye hazırım son 20 kiloyu sizinle birlikte vermeye hazırım
ben geldim
Harika bir menü...sporda yapilmiş..Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Zeytin 5 tane
Peynir
Biber
Domates
Çay
Ara
2 kiraz
Çay
Öyle
Mercimek çorbası
Yoğurt
Ara
Çay
Leblebi
Akşam
Yeşil fasulye 4 kaşık
3 kaşık bulgur
Su 3lt
250 ip atladım
Biraz ağırlık
Eki Görüntüle 2641028
sabah
2 yumurta
yarım ince dilim kaşar peyniri
1 ceviz
öğlen
1 kase sütlü tam tahıllı kahvaltılık gevrek
akşam
2 közde patlıcan
1 kase tarhana çorbası
3 yk lor peyniri
spor
2 + 3 mile leslie
40 dk yürüyüş + 15dk esneme
su
2 litre. yarısı kabuk tarçınlı
moni Gulhan1 gezegenfeza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?