Tebrik ederim daim olsun inşallahteşekkür ederim
Bizi bırakıp gitcen miMezuniyetin hayırlı olsun canım.
Pesinden ben geliyorum inşallah
canım ilk sayfadaki puanlamaya göre mi hesaplıyorsun.. sana zahmet olmasın biz hesaplayıp söyleyelim sana istersen
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Nergis 35 +90 @sara_28 gezegenfeza +180 @Eddaak - Mthn83 -50 @Baby Cat @reklam @Fitimfitsinfit + @Gönulbagi @Ya habibi5534 60kiloyum @adaçiçeği + @WitcherGirl ortabahar +210 @Bir garip dertli + @obezzto MuMu85 + Natsume ISILDURU +135 @Efser
Allah söyletti desene hızlıca olacak inşallahNerdeeeee daha 20 kilo var
Fulya bizim gurubada gelmiyor sanırım biraz rahatsız bekliyoruzzzz FULYAAA
Geçen cuma 69,3
Bugün 69,6
Fark +300
Değişiklik olursa yazarım yine. Birkaç gündür su içemiyorum ve regl günüm çattı. Ödem olmasını umut ediyorum
Sanmıyorum, burası 2. Ailem olduTebrik ederim daim olsun inşallah
Bizi bırakıp gitcen mi
Listede olmadığın için sıkıntı olmazmoni ben bu şekilde bildirim yapmıştım kaptanım ama listede 68,6 görünüyor.
Dünden sonra ancak girebildim bu durum bir sıkıntı oluşturmaz değil mi takıma yarışma listesinde olmadığım için?
Evet canim ilk sayfadaki puanlara göre hesap yapiliyo.canım ilk sayfadaki puanlamaya göre mi hesaplıyorsun.. sana zahmet olmasın biz hesaplayıp söyleyelim sana istersen
Görmedim canim menüyü sadece 545 adim atmişin onuda 5 puan hesapladim yanlişlikla 50 yazmişim ..listeyi tekrar görünce farkettimBugün sabah 3 mil lesli yaptım zorla. Dizlerim beni korkutuyor gerçekten. Hiç zinde değilim. Spor yapınca insanın enerjisi artar yaptıkça yapasi gelir. Niye böyle gözüm sürekli sürede bitsin artık diye.
Dün menü yazmadım mı
Çok değerli görmedim menümü demekki.
Sabah incir zeytin kürü
Öğlen tavuk dürüm
Ara çikolata miktarı bana kalsın
Akşam incir zeytin kürü
Toplam 1.5 lt su. 2 SB yeşil çay.
Gün içinde bol bol merdiven inip çıktım. Ayrıca sporum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?