Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok haziranı baya ağır ve hızlı tempoyla geçireceğiz ( apacılar)
1 ayda 3 seviye birden yapacağız.
Rabbim gücümüzü artırsın

Yemek yiyebilenler
Özellikle bize bakın
Kaçamak yapacağınız zaman karşınızda eli sopalı gezegeni görün, ben yiyemiyorsam kimse de yemesin
kendime inanamıyorum, nasıl böyle düşünürüm.
Yinede siz iyi tarafından bakın. Faydası bana deyil size

Merhaba arkadaşlar
Kilo veren arkadaşları kocaman tebrik ederim
Ben bir ara geri planda durmak istiyorum malum iki hafta grubu dertlerimle çok meşgul ettim
Bu hafta güzel bir hafta olur inşallah bizim icin
Kuzum nasıl iyi hissediyorsan. Kendi adıma sıkılmiyorum. Buranın küçük kızı gibisin seviliyorsun.

Dün iş yerinde arkadaşın oğlunun fotosunu gördüm. Asker. Hani böyle küçüklüğünü bilirsiniz ya. Ne zaman büyüdün sen dedim. Ooo abla büyüyoruz 23 yaşındayım artık dedi. Bı gülme geldi bana. Kuzu yaa. Kendimi yaşlı hissetmek değilde onun kendini büyümüş hissetmesi çok hoşuma gitti.

Selam kizlar. Sabah kazasiz hallettim sukur kahvaltiyi. Simdi dolma yapiyorum dolmanin gazabindan korunma duasi ediyorum suan

Daha 1 litre su ictim.
Kilomda kırılma noktasi bekliodum megersem 1 kilo vermisim bu hafta ya . Ama bebi tatmin etmez. Çünkü o artı olan bi rakamdi onu vermis oldum. Buda benim icin cok onemli degil.
Anladimki arti cikmak cok kotu resmen gerileme yasiyorsun. Bakalim bu hafta kirilma noktasi yasamak istiyorum dikkatli yiyiyorum. Ve salata yesillik ekledim artik yemeklerime kahvaltimada ekledim bol maydanoz roka falan. Bakalim

Teşekkür ederim eksik olma
Sen ne diyosun ya
Benim 4 yaşındaki oğlum:
Ben küçükken bununla oynuyordum dimi falan diyor küçükken, şimdi büyümüş

Selamlar
Menum sabah 1 yumurta 1 bardak sut
Öğlen yoğurt 1 çay kaşığı çörek otu muz
Ikindi ev yapımı kek 8 findik
Akşam lahana yemeği 1 kaşık pure 1 dilim ekmek
Spor yok çok yorgunum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…