- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yok haziranı baya ağır ve hızlı tempoyla geçireceğiz ( apacılar)
Kızçelerim,
Ramazandı bayramdı tatildi derken saldık baya ama
toparlanma vakti.
Geldik Haziran ayına.
Yoksa yazı şişko ve mutsuz olarak mı geçirmek istiyoruz?Yine oramızı buramızı saklamakla mı uğraşacağız? Bunu gerçekten istiyor muyuz?
Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...
O halde silkelenip kendimize geliyoruz.
Hazır önümüzde hala zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yazı üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda geçirelim.
Bunu kendimize borçluyuz.
E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.
''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''
beim cuma 10 dk eliptigim varGörmedim canim menüyü sadece 545 adim atmişin onuda 5 puan hesapladim yanlişlikla 50 yazmişim ..listeyi tekrar görünce farkettim
Kuzum nasıl iyi hissediyorsan. Kendi adıma sıkılmiyorum. Buranın küçük kızı gibisin seviliyorsun.Merhaba arkadaşlar
Kilo veren arkadaşları kocaman tebrik ederim
Ben bir ara geri planda durmak istiyorum malum iki hafta grubu dertlerimle çok meşgul ettim
Bu hafta güzel bir hafta olur inşallah bizim icin
soru cözüyomUyuyonuz mu?
NerdeeeUyuyonuz mu?
Teşekkür ederim eksik olmaKuzum nasıl iyi hissediyorsan. Kendi adıma sıkılmiyorum. Buranın küçük kızı gibisin seviliyorsun.
Dün iş yerinde arkadaşın oğlunun fotosunu gördüm. Asker. Hani böyle küçüklüğünü bilirsiniz ya. Ne zaman büyüdün sen dedim. Ooo abla büyüyoruz 23 yaşındayım artık dedi. Bı gülme geldi bana. Kuzu yaa. Kendimi yaşlı hissetmek değilde onun kendini büyümüş hissetmesi çok hoşuma gitti.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | +90 | ||||||
| - | ||||||
| +230 | ||||||
| - | ||||||
| + 5 | ||||||
| - | ||||||
R reklam | - | ||||||
F Fitimfitsinfit | + | ||||||
@Gönulbagi | - | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
@adaçiçeği | + | ||||||
| - | ||||||
| +210 | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
| + | ||||||
| + | ||||||
| +135 | ||||||
| + | ||||||
Perihan canım bu ne ,spor listesimi hangi spor kac puan ?
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +90 sara_28 - gezegenfeza +230 Eddaak - Mthn83 + 5 Lonely single girl - R reklam - F Fitimfitsinfit + @Gönulbagi - Ya habibi5534 - 60kiloyum - @adaçiçeği + WitcherGirl - ortabahar +210 Bir garip dertli + obezzto - MuMu85 + Natsume + ISILDURU +135 Efser +
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?